Jump to content

NikD101

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

NikD101's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα...μολις παρατηρησα οτι στο dhd μου εχω την εκδοση 1.32.ΧΧΧ..:D κ συγχρονως οτι δεν υπαρχουν ενημερωσεις για το τηλεφωνο????πως μεταβαινω στην 1.72:blink:?
  2. ναι με αντικαταβολη το εχω παραγγειλει στα 424 ευρω... μολις τους ξαναπηρα τηλ. στο πρωτο τηλεφωνημα μου ειπαν οτι καλυπτεται απο ace hellas στο δευτερο μου τα μασαγανε, και οτι μονο αν το πανε αυτοι θα το δεχτουνε στην ace. μαλλον θα το ακυροσω.. παιζει αυτη η τιμη σε ελληνικο πουθενα???
  3. ευχαριστω φιλε μου.... το οτι ειναι wwe σημαινει οτι θα εχει και ελληνικο μενου? απο αναβαθμισεις ειναι μια η ευρωπαικη ρομ? στην ace hellas λογικα θα μου ζητησουν και imei το οποιο εγω δεν εχω αφου δεν το εχω αγορασει ακομα,,θα τους παρω αυριο τηλ....να δουμε θα παρω μια σαφη απαντηση?
  4. καλησπερα..εχω παραγγειλει το dhd απο το ebw και με ενημερωσανε οτι το κινητο ειναι ευρωπαικο(γερμανικο) και οτι δεν εχει ελληνικο μενου .. και θελω να ρωτησω τα εξης: 1)εχει εγγυηση απο ace hellas? 2)τι αναβαθμισεις θα παιρνει? 3)θα εχει ελληνικo πληκτρολογιο? ευχαριστω..
  5. καλησπερα... πως μπορω να χρησιμοποιησω για σερφαρισμα το wind plus με το opera mini?? ενω απο οτι φαινεται εχω βαλει επιτυχως της ρυθμισεις του wind plus δεν λειτουργει καμια εφαρμογη ..το μονο που συνδεεται στο internet ειναι το update για ευρεση ενημερωσεων ολα τα αλλα αρνουνται...
  6. Εχω παθει ακριβως το ιδιο με τη θηκη .δυο φορες αποτης 4 που την χρησιμοποιησα και με 264 και την 321 ρομ..εκτος θηκης ολα καλα ...παντως η θηκη του πεφτει λιγο μικρη ..εκτος αν φταει και ο μαγνητης :X :X
  7. φιλε μου λεγοντας οτι εσενα δουλευει τελεια με εβαλες σε δρομολογια:cry: αλλα μου εφυγε ο νταλκας:lol: Μολις γυρισα απο το πλαισιο...ειχα παρει μαζι μου και τα ακουστικα και εκανα τεστ στο demo x600 που εχουν.. το λοιπον παω στο χ600 του βαζω ενα φυσακι για να φορτισει του πεταω πανω και τα ακουστικα ,του ανοιγω το ραδιο και εκεινο ειχε την ιδια συμπεριφορα με το δικο μου . συμπερασματα ..στους εσωτερικους χωρους δεν κανει σωστο σκαν στους σταθμους ενω χειροκινητα τους παιζει .. ενω εξωτερικα και σε τελευταια πατωματα δουλευει καλα το σκαν... :D ετσι εκανα το εξης ..πηγαινεις στην ταρατσα κανεις ενα αυτοματο σκαν κραταει ολους τους σταθμους στης μνημες ευτυχως εχει 50 και οταν εισαι εσωτερικα που δεν παιζει το σκαν παιζεις απο το 1-50. φιλε οσο αναφορα το σβησιμο κανε ενα hard reset και παρακολουθησε ,το αν στο ξανακανει θα παει ενα ταξιδακι στην γερμανια απο οτι μου ειπαν στο πλαισιο ...μηπως να βαλεις την τελευταια ρομ?
  8. Καλησπερα :cool:απεκτησα και εγω ενα χ600 πριν τρεις μερες ..του περασα ολα τα απαραιτητα ..καρτα 4gb ,destinator..Και την τελευταια rom φυσικα.:D εχω να παρατηρησω τα εξης... παρατηρησα οτι και εμενα μου εκλεισε το ppc μια φορα απο μονο του σαν να εχεις βγαλει την μπαταρια .. επισης το ραδιοφωνο δεν δουλευει σωστα το scan ,ενω παταω το βελακι να παει στον αμεσως επομενο σταθμο αυτο παει απο τους 100.3 στους 108.. αυτο το κανει και σε σας????:(επισης ο ηχος απο τα ακουστικα για χρηση ραδιοφωνου ειναι πολυ χαμηλος??:mad: σαν gps τα πηγε πολυ καλα :) σαν τηλεφωνο αρκετα καλα και με το bluetooth ακουστικο επαιξε σχετικα καλα.. και wi fi επαιξε αψογα:) αν μπορει καποιος ασ δοκιμασει το ραδιο και να μου πει???
  9. otan bazeis mia foto na thn deis orizontia ekei poy grafei "Αποστολη" to A fainetai miso:blink: einai se ola ta w550 etsi????exw perasei to teleytaio update..
×
×
  • Create New...