Jump to content

skywalkgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by skywalkgr

  1. Kαλησπέρα μια ερώτηση... Ποιό είναι το τελευταίο software update της sony ericsson για το w810 ; Στο δικο μου εμφανιζει το εξης: Current S/w version: CXC1250316 / R4EA031 ΕΙναι η τελευταια; Ευχαριστω :)
  2. Καλημερα, Προσφατα αγορασα ενα Motorola v3i, παρατηρησα οτι εχει εκδοση software (R479_G_08.B4.85R). Υπαρχει καποιο site να δινει πληροφοριες και το software για τη συσκευη; Η συσκευη δεν εχει εγκατεστημενο το iTunes (R479) Επισης ενας φιλος με ενημερωσε οτι η motorola στη συσκευασια του κινητου (τουλαχιστον στο μοντελο v3) δινει ενα προστατευτικο πλαστικο για την mini-usb θυρα (αν τη λεω σωστα). Αυτο θα επρεπε να υπαρχει και στο δικο μου μοντελο; Εψαξα τα παντα στο κουτι και δεν βρηκα κατι.
  3. LOL με εκανες και γελασα με το standardised προσωπο που εχει δωσει ο μπιλις στην πληροφορικη :lol: Εξαιτιας αυτου του κυριου οι χρηστες pc ανακαλυψαν την μεταφορα δεδομενων μεσω firewire (IEEE1394) τα τελευταια χρονια...αν δεν κανω λαθος το 2000-2001 και αυτο μεσω της εταιριας creative που εβγαλε καρτες ηχου κοτσαρωντας πανω και την συγκεκριμενη θυρα (βλεπε audigy). Για να ΜΗΝ αναφερθω ποια εταιρια κατασκευασε το fw (βλεπε apple)
  4. Για συνωμοσία εξωγήινων δεν ξερω , παντως μια δοση π..στιας απο την πλευρα της microsoft προς την apple υπηρχε σιγουρα. Αν ειδατε την ταινια λιγα λεπτα πριν το τελος δειχνει ποσο καραγκιοζης και κλεφτης ηταν ο μπιλακος. Ε, ναι μαλλον ζουμε σε διαφορετικο πλανητη , και ναι χρησιμοποιουμε διαφορετικα windows :) Αλλα ο λογος που δεν εχεις δει τα τελευταια χρονια μπλε οθονη στο pc σου τρεχοντας xp ειναι πολυ απλα γιατι εχεις ξεχασει ενεργοποιημενο το Automatically restart on system failure στο system>startup & recovery. :w00t:
×
×
  • Create New...