Jump to content

bekiaris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    467
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About bekiaris

  • Ημ. Γέννησης 19/05/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

bekiaris's Achievements

  1. Γνωρίζει κάποιος αν έχει επιλυθεί το θέμα με τα QR στις e-sim στην cosmote? υπάρχει απο 11/10.
  2. Πες τα χρυσόστομε...να αγιάσει το στομα σου...
  3. Δεν πίστευα ότι θα διάβαζα σε αυτό το φόρουμ από σένα τέτοια δήλωση...και που καταλήγουμε? στην αρχική μου τοποθέτηση (που ναι μεν υπήρχε όφελος και αυτό το δέχομαι), ότι η ΔΕΗ είναι η πιο τίμια....
  4. Η ροή δεν χαλάει οταν σου λένε οτι μεταφέρεις ψευδής ειδήσεις κ οτι λες ανακρίβειες, κ εν τέλει επιβεβαιώνεσε? τροφή για σκέψη...τα καλά κ συμφέρονται που λέμε...
  5. Εχω πει χιλιάδες φορές, χωρίς να θέλω να χαλάσω την ροή της κουβέντας που αναφέρεις, κ χωρίς να έχω κανένα προσωπικό όφελος, το γεγονός οτι κάποιοι νομίζετε οτι πληρώνετε λιγότερα (που σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει) δεν σημαίνει κ οτι ειναι αντικειμενικό. Αυτό προσπαθώ να μεταφέρω. Ναι υπάρχου εταιρίες σε κάποια προγράμματα με μικρό όμως όφελος ανά έτος. Οποιος νομίζει οτι κερδίσει 200 η 300 ευρώ το χρόνο (σε νορμάλ καταναλώσεις) ή 25-30% σε σχέση με την ΔΕΗ στο ρεύμα καθαρά, πλανάται οικτρά. Τέλος, επειδή έχει γίνει επιστήμη η ανάλυση των προγραμμάτων κ για τους περίσσότερους απο έμας που έχουμε νορμάλ καταναλώσεις δεν αξίζει να μπει στην διαδικασία να αλλάξει κ να γίνει επιστήμονας...του ρεύματος με ελάχιστο (και αν) όφελος για την τσέπη, κ με υψηλό ρίσκο...να την πατήσεις.
  6. Το έχω ξαναπεί, δεν είμαι υπάλληλος της ΔΕΗ, η μητέρα μου ήταν, κ αυτή έχει μία έκπτωση που πλέον έχει μειωθεί πολύ, τα προηγούμενα χρόνια ήταν γενναία. Εκεί που μένω εγώ, δεν έχω κάποια έκπτωση, αλλά για τους λόγους που έχω προαναφέρει, ναι έχω ΔΕΗ. Όχι, καμία σχέση, ούτε άξιος ούτε τίποτα, όλα αυτά ήταν δεδομένο ότι θα συμβούν, κ αυτά που θα ακολουθήσουν, δεν χρειάζεται να ξέρεις κ πολλά, το μόνο που χρειάζεται είναι να μην εθελοτυφλείς, και να βλέπεις την πραγματικότητα, κάτι που σε κουβέντες καφενειακού επιπέδου...δεν ισχύει!!!
  7. Ηλεκτρικό ρεύμα: Γιατί η αγορά φοβάται «λουκέτα» οι μεσαίοι και μικρότεροι προμηθευτές δεν δίστασαν να ασκήσουν δριμεία κριτική αλλά και να επισημάνουν τις δυσκολίες στην αγορά. Όπως δήλωσαν η ένταση και η διάρκεια της κρίσης κινδυνεύουν να αφανίσουν τους μη καθετοποιημένους αφήνοντας στην αγορά μόνο τους μεγάλους παίκτες που πατούν με το ένα πόδι στην λιανική και με το άλλο στη χονδρική και αυτό τους επιτρέπει να αντισταθμίζουν τις απώλειες. Αυτο-αποκαλούμε κ προφήτης....Η ΔΕΗ απορροφάει μέρος των αυξήσεων κ οι λοιποί σφυρίζουν αδιάφορα.
  8. Που δυστυχώς κ αυτά δεν ξέρουμε ακόμα πόσο θα διατηρηθούν στα ίδια επίπεδα όσο οι τιμές έχουν πάρει την ανιούσα. Διαμορφώνεται ενα δύσκολο τοπίο στην αγορά ρεύματος κ φαίνεται από την αμηχανία που υπάρχει στην κυβέρνηση. Οι επόμενοι μήνες θα είναι ιδιαίτερα θερμοί για τους παρόχους, κ φυσικά, για τις τσέπες μας.
  9. bekiaris

    nova mobile

    Δεν ειναι τόσο απλό, υπάρχει κ μία παράμετρο που λέγεται starlink, αυτό τον ανταγωνισμό τον υπολογίζεις? Το ftth αν κ αργά, προχωράει, κυρίως από cosmote, δεν βρίσκω το λόγο αν το κόστος ειναι σε λογικά επίπεδα, να μην κάνει τέτοιες κινήσεις η nova. Κ μόνο που δίνει 1 δις για την wind, δείχνει οτι έχει πλάνο κ χρήμα για επενδύσεις, αν κάθεται κ κοιτάει τον ανταγωνισμό, θα μείνει πίσω, αρα η μόνη επιλογή που μένει, ειναι να ρίξει χρήμα κ νέες υπηρεσίες.
  10. bekiaris

    nova mobile

    Ολοι λέγαμε οτι η nova είτε θα μπει σαν τέταρτος πάροχος είτε θα εξαγοράσει την wind, για έναν παίχτη στο μέγεθος της *united είναι αναμενόμενα αυτά. Δεν ήρθαν για σπέκουλα, κ φαίνονταν από την αργοπορία στο vmo οτι κάτι υπήρχε στο παρασκήνιο...Ακούγεται επίσης οτι η nova πάει για συνεργασία με την ΔΕΗ για ftth.
  11. *Ακόμα μία φορά παρουσιάζεις τα πράγματα διαφορετικά...το πρόβλημα της αύξησης της τιμής του ρεύματος, το έχω αναφέρει εδώ κ πολλούς μήνες, κ επειδή μιλάς για θράσος, ήσουν αυτός που ανέφερες ότι το συγκεκριμένο άρθρο ήταν *fake news *κ οτι ανεβάζω βλακείες. Αρχικά το κόστος του ρεύματος αναπροσαρμόστηκε, κ κατά δεύτερον σου είχα αναφέρει, οτι αδύνατον να μην επηρεαστούν οι πάροχοι, οπως κ η ΕΛΙΝ εκανε, καθώς θα πουλάνε με ζημιά. Αγαπητέ φίλε, δεν ασχολήθηκες εσύ πολύ μαζί μου, εγώ έδωσα πολύ αξία σε σένα, αυτό ειναι το πρόβλημα, το ποιος είχε δίκιο μπορεί να επιβεβαιωθεί αν ανατρέξει κάποιος σε προηγούμενα ποστ. Δεν κούνησα σε κανέναν το δάχτυλο, κ δεν με ενδιαφέρει να τοκάνω, απλά είπα βγείτε απο το ροζ συνεφάκι γιατί η κατάσταση είναι δύσκολη.
  12. Εγώ να χαρω? φιλε μου, σου έχω αναφέρει, μου ειναι τελείως αδιάφορο ολο αυτό, απλά μία ακόμα επιβεβαίωση στο βάθος του χρόνου...που δεν θα γίνονταν ποτε, γιατί λέω fake news...εκεί ναι, χαίρομαι...
  13. Συνεκτιμώντας τα παραπάνω, η αγορά ηλεκτρισμού έχει μπει σε μια φάση «όποιος αντέξει» και αυξάνονται οι πιθανότητες να δούμε εντός του 2021 και του 2022 συγχωνεύσεις και εξαγορές στον χώρο της προμήθειας.
  14. Καμία εμπαθή προσπάθεια, καμία επιμονή να πείσω κανέναν, ο καθένας έχει δικαίωμα να είναι οπου θέλει, κ προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Όπως σου έχω εξηγήσει ήδη, αλλά μάλλον ξεχνάς, έχω φυσικό αέριο στο 1 σπίτι στο οποίο μου βγαίνει αρκετά οικονομικά ανεξάρτητου χρεώσεων καθώς εξαργυρώνω συνέχεια πόντους bonus αλφα που διαθέτω οπότε μου βγαίνει αρκετά οικονομικά, καθώς κ στο πατρικό μου έχω ΔΕΗ, που πληρώνω κ εκεί ακόμα κ σήμερα αρκετά φθηνά, καθώς η μητέρα μου ειανι εργαζόμενη στην ΔΕΗ κ έχει γεναία εκπτωση. Αυτό που αναφέρω από την αρχή, ειανι οτι αρκετοί, νομίζετε οτι πληρώνετε πιο χαμηλά, στην πράξη αυτό δεν ισχύει, καθώς οι εταιρίες κάνουν διάφορα τερτίπια τα οποία φουσκώνουν τους λογαριασμούς χωρίς να το καταλάβεις...εκεί ήταν η εμπάθεια που αναφέρεις, που κάποιοι αυτό δεν το δεχόντουσαν. Κ τέλος, ήσουν ο πρώτος που ανέφερες το fake new, το οποίο όμως απλά επιβεβαιώθηκε με τον χρόνο, ασχετα αν ακόμα (που κ για αυτό αμφιβάλλω αλλά τεσπα) δεν έχει ακουμπήσει τους λογαριασμούς της Ελιν που κατά τους ισχυρησμούς σας, συνεχίζει να έχει τα παλιά τιμολόγια, όταν όλοι οι πάροχοι τα έχουν αναπροσαρμόσει προς τα πάνω, καθώς το κόστος έχει ανέβει.Τεσπα, πολύ ασχολήθηκα πραγματικά ενώ δεν αξίζει, γνωρίζω τι πληρώνω πολύ καλά κ ποιον εμπιστεύομαι, τις εμμονές του καθενός ας της λύσει ο καθένας μόνος του.
×
×
  • Create New...