Jump to content

agoraphobic

Members
  • Δημοσιεύσεις

    94
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by agoraphobic

  1. Το πιο σημαστικό σε μία υποκλοπή είναι να μην σε πιάσουν. Ότι λογισμικό και να χρησιμοποιήσεις έαν επιχειρήσεις να περάσεις τα δεδομένα από τον παροχέα του θύματος, την πάτησες. Θα σε πιάσουνε με την μία. Αυτό από μόνο του ακυρώνει την χρήση λογισμικού για την υποκλοπή συνομιλιών. Και φυσικά όπως έχετε πει είναι για λίγα τηλέφωνα που τρέχουν συγκεκριμένο λογισμικό και σε αυτά πάλι θα πρέπει ο χρήστης δώσει την συγκατάθεσή του. Εάν όντως θέλεις να κάνεις υποκλοπές παίρνεις και βάζεις έναν κοριό και όχι ένα "τούβλο" με καμμένη οθόνη και αυτόματη απάντηση. 'Η εναλλακτικά πας και παγιδεύεις τον παροχέα και ακούς όποιον θέλεις. Ευαγγελάτο, έπαιξες κι έχασες. Είναι θέμα χρόνου να σε κάνουν ρόμπα!
  2. Επιτέλους ρε φίλε! Ένα χρόνο το ψάχνω! :D Thanks!!!!:D
  3. Όντως, συμφωνώ απόλυτα. Την έχω από την πρώτη μέρα, ένα χρόνο τώρα και το κινητό δεν έχει ούτε σημαδάκι. Στην αρχή δεν μου γέμισε το μάτι, αλλά δεν μετάνοιωσα που την αγόρασα. Είδα ένα s100 ενός φίλου που το έχει λίγο καιρό και πόνεσε η ψυχή μου. Πολύ εύκολα κάνει σημάδια :( Η θήκη το χαλάει λίγο στην εμφάνιση άλλα όταν το βγάζω και είναι καινούριο, το χαίρομαι. :O Θηκούλα σιλικόνης και screen protector, οπωσδήποτε! ;)
  4. Δεν ξέρω το bearshare, φαντάζομαι ότι είναι κάποιο peer-peer. Εάν έχεις συνδέσει το modem με ethernet, τότε στις ρυθμίσεις του θα πας στο Virtual Server, θα ορίσεις ποια ports χρησιμοποιεί το peer-peer πρόγραμμα και το ip του PC που τρέχει το πρόγραμμα. Για USB δεν ξέρω, εάν θυμάμαι κάλα κάπου διάβασε ότι δεν γίνεται από το modem αλλά με κάποιον άλλο τρόπο, δεν είμαι σίγουρος! :O [default] Username: Admin Password: Epicrouter RTFM! :mad:
  5. Οι τιμές που παίρνω από το router για την γραμμή μου είναι οι ακόλουθες: SNR Margin 29.3 - 18.0 dB Line Attenuation 47.3 - 29.0 dB Απ' ότι έχω διαβάσει η τιμή που SNR είναι καλή. Αλλά ο θόρυβος της γραμμής (47.3-29.0) είναι πολύ. Το αποτέλεσμα είναι να πιάνω ταχύτητες ~55kb/s αλλά με αργή ανταπόκριση στην αρχή και πολλά Errored Seconds. Η γραμμή είναι ISDN μέσω OTE. Η απόσταση από το κέντρο είναι ~500μ. Στην ISDN τηλεφωνική συσκευή δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ίσως μειώθηκε λίγο η ένταση, αλλά δεν έχω θόρυβο. Η ερώτηση είναι εάν βάλω ένα φίλτρο πριν το router θα μειωθεί το Line Attenuation ή δεν κάνω τίποτα έτσι;
  6. DUMeter και π@π@ριές. :mad: Κατεβάστε αυτό να σωθείτε. Είναι και freeware.
  7. Ορίστε? :wacko: Πως το κάνεις αυτό? Το Card Export είναι για να βλέπεις την κάρτα του PPC σαν Mass Storage Device αντι του ActivSync. Πως γίνεται να βλέπει ένα flashακι από το mini-USB? Εξήγησε μας, πως το κάνεις? ------------------------------ Καιρό είχα να ακούσω καλά νέα. World's first PAL+NTSC analog TV tuner for Windows Mobile Pocket PC with SDIO interface. Καλά καταλάβατε. TV-tuner στο S100. :D Το περιμέναμε καιρό αυτό! :O
  8. Αυτά τα δώρα στο Video Sports και το mpGreek που είναι? Είχε κάτι στο δικό σας πακετό? Γιατί στο δικό μου, που πήρα από το Πλαίσιο, δεν είχε τίποτα? Μήπως τα στέλνουν με την ενεργοποίηση? Όπως καταλαβαίνεται ακόμα περιμένω! george4791: Εγώ περιμένω να σβήσουν τα λαμπάκια για να δοκιμάσω την σύνδεση που έχω. Άμα δεν παίζει κάτι τέτοιο, τότε τι περιμένω? Εσένα, πως σου ήρθε να πάρεις στο 134. Είχες κάποια ένδειξη?
  9. -Το πάτησε αυτοκίνητο και πλήρωσες ΜΟΝΟ €150? :wacko: -Το υπόλοιπο post τι μας δείχνει? :: 'Οτι δεν πρέπει να πηγαίνουμε το τηλέφωνό μας στο κατάστημα που το αγοράσαμε, αλλά στην αντιπροσωπία? :: 'Οτι η ACE Hellas δεν έχει service? :: 'Οτι όποιος δεν μπορεί να περάσει μόνο του ένα firmware χάνει 3 ώρες από την δουλεία του? :: 'Η ότι τα κακά νέα μαθαίνονται γρήγορα? Τί είναι αυτό που θέλεις να μας πεις. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω! :confused:
  10. Γιατί φίλε μου? Θα συνδέσεις την ethernet με το hub, switch, router (whatever) με crossover καλώδιο και είσαι έτοιμος. ;) Κατεύβασαι σε manual του modem για να δεις πως γίνεται.
  11. Δεν είναι απαραίτητο! Η ρυθμίσεις που έχει το X2 5035 φαίνονται στο x2config.ini. Πρώτο ψάχνει το avalaunch.xbe μετά το evoxdash.xbe, unleashx.xbe, xbmc.xbe και τέλος το xboxdash.xbe. Όποτε εάν περάσεις ένα από τα παραπάνω dash δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Με το chip ενεργοποιημένο ψάχνει πρώτα τα εναλλακτικά dash και μετά το xboxdash, ενώ απενεργοποιημένο πάει στο xboxdash.xbe.
  12. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Αυτό που θέλει να σου πει είναι ότι αυτό που κατέβασες είναι ένα αρχειο rar. Θα το αποσυμπιεσεις και θα πάρεις το αρχειο x2_5035.bin μεγέθους 512kb. Το chipακι έχει δύο bank και στα δύο υπάρχει το flashbios. Δεν νομίζω να το ξαναχρειαστείς μετά το πρώτο flashαρισμα. Έαν καταλαβαίνω καλά από το δεύτερο που παραθέτεις εννοεί ότι όταν έχεις ένα BIOS 1MB τότε αυτό θα καλύψει και τα δύο bank οπότε από το switch θα πρέπει να επιλέξεις το bank 2. Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις το x2_5035.bin 512kb στο bank 1. Το δεύτερο, άστο για backup.
  13. Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό? :confused: Δεν υπάρχει θέμα χώρου, εάν αυτό είναι που σε προβληματίζει. Όλοι οι καλοί χωράνε! ;) Εκτός πια εάν έχεις το 90% του δίσκου γεμάτο με saves :wacko:, πράγμα που το βλέπω κάπως δύσκολο!
  14. Τελικά, με την υπόθεση μου, κατάφερα να γράψω το Avalaunch σ' ένα CD-RW και από εκεί στον δίσκο. Μετά από μερικές ρυθμίσεις στο PC το σύνδεσα με FTP και από εκεί και πέρα ήταν απλά τα πράγματα. Το θέμα είναι ότι μια και το Χ2.6 με BIOS X2 5035 δεν έχει ftp θα πρέπει να περάσετε το dashboard με CD/DVD. 'Αμα συνδεθεί με FTP μετά κάνεις παπάδες! :happy: Για το Slayer δεν έχω και την καλύτερη απόψη. Είναι καλύτερα να γράφεις το dashboard που σου αρέσει μόνος σου σε ένα iso με το qwix. Έτσι έχεις την τελευταία έκδοση και περισσότερο έλεγχο. Δεν παύει όμως να είναι μία ευκολία για αρχάριους και μη.
  15. Εάν είναι σε καλή κατάσταση, νομίζω είναι καλη τιμή. Δες τι τηλέφωνα παίρνεις, καινούρια σε αυτά τα λεφτά! Προσοχή μόνο στην οθόνη. Σημαδάκια και χτυπήματα δεν "συγχωρούνται" στα PDA :(
  16. Σωστό κι αυτό. Δεν το σκέφτηκα. :O Παραλίγο να την κάνω την μαλ... :X Θα δοκιμάσω κανένα DVD-RW γιατί με το CD-RW και το Thomson δεν έβγαλα άκρη. Δυστυχώς δεν έχω memory card και ενώ στο δικό μου έχω usb από το X3CP, για το άλλο χρειάζομαι ανταπτοράκι και το panel δεν το ξαναβγάζω, ούτε για πλάκα. Πολύ δύσκολα να "κάτσει" στην θέση του, το σκασμένο :D Anyway, εάν έχετε και καμιά άλλη ιδέα καλοδεχούμενη. Υ.Γ Κατάφερα να περάσω το evoX Dashboard από το Slayer Auto Installer. Αυτό έχει FTP? Γιατί δεν φορτώνει το evoX Dashboard στο boot? Πάει κατευθείαν στο MS Dashboard. Έχει κανένα συνδιασμό πλήκτρων, τίποτα τέτοιο?
  17. SEIKO Kinetic Auto Relay http://images.amazon.com/images/P/B0006M35U4.01-ARK0ZS5198H3J._SCMZZZZZZZ_.jpg Δεν είναι κάτι σπουδαίο, αλλά μπορείς να το φοράς και casual και για πιο επίσημο. :O
  18. Δεν μου έτυχε ποτέ. Anyway! Παρέλαβα χθες το Xecuter 2.6 Lite C.E. με το Xapt3r. Το τοποθέτησα σε χρόνο ρεκορ. Πραγματικά είναι πολύ εύκολο με το Xapt3r. Άχ, τι είχα τραβήξει με το v1.6. Πολλές κολλήσεις, ρε παιδί. Ευτυχώς τώρα υπάρχει το Xapt3r V1.6 Το πρόβλημα μου είναι ότι το dvd drive του xbox που είχα, είναι για κλάματα. Δεν διαβάζει τίποτα. :mad: Μου έβγαλε την πίστη. Τελικά κατάφερα να το φλασάρω με το X2 5035 μέσω HTTP. Δεν το είχα ξανακάνει αυτό, αλλά ήταν πολύ απλό. Όλα καλά, teamxecuter rocks my box, αλλά τώρα τι κάνουμε? Το Χ2.6 δεν έχει FTP server όπως το X3 και το dvd δεν διαβάζει τίποτα. :confused: Υπολόγιζα με έναν μεγαλύτερο δίσκο και ftp δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά να που δεν γίνεται χωρίς drive. Μάλλον πρέπει να το αλλάξω κι αυτό. :( Τώρα που το σκέφτομαι, εάν αλλάξω chipακια με το δικό μου (πράγμα όχι και τόσο εύκολο), μπορώ να εγκαταστήσω ένα dashboard με ftp server και μετά τα ξανά αλλάζω. :) Καλό εε! Αυτό θα κάνω. Εσείς, απλά γράφεται το dashboard σ' ενα cd/dvd και το τρέχετε από αυτό. Μετά μ' ένα file explorer μπορείτε να το γράψετε στον δισκο και no problem. Πάντως γι' αυτό και μόνο σας προτείνω καλύτερα το X3CE. Όχι ότι το Χ2.6 δεν κάνει, αλλά τελικά το X3CE έχει μερικά καλά πράγματάκια παραπάνω. Βέβαια κοστίζει 15λίρες παραπάνω. Δεν ξέρω, σκεφτείτε το. :O
  19. [OFF TOPIC] Ένα σταθερό τηλέφωνο: +30210******* Τυπικά πράγματα, just in case! [/OFF TOPIC]
  20. Δεν κατάλαβα ότι αναφερόσουν στο evoX dashboard, νόμιζα ήθελας να το ξαναφλασάρεις. Anyway ακυρα τα προηγούμενα. Μπορείς να το μεταφέρεις με κάποιο file explorer, νομίζω το evoX dashboard έχει κάτι παρόμοιο. 'Ενα copy στο c: ή το e: πρέπει να είναι αρκετό. Εάν όχι θα πρέπει να πειράξεις κάποιο config file του evox (νομίζω evox.ini), για να bootαρει από αυτό το dashboard και όχι της M$. Bank: Κομμάτια στα οποία χωρίζεται η μνήμη του chip. Μπορεί να είναι 256k, 512k, 1024k κτλ. Switch: Διακοπτάκια που συνήθως έχουν τα chip για να τα απενεργοποιείς, να αλλαζεις bank ή για write protect. Η Xecuter τα έχει αυτά. Ψάξε στο κάτω μέρος της πρόσοψεις. Ίσως να μην τα έχεις προσέξει!
  21. Άρα έχει περασμένο BIOS της xecuter! Δεν ξέρω γιατί θέλεις να περάσεις το evox αλλά θα βρεις περισσότερες επιλογές όταν κατα την διάρκεια του boot κρατήσεις πατημένο το άσπρο κουμπί από το gamepad. Πάντως αφού έχεις chipακι Χ2, καλά είναι να έχεις BIOS της xecuter. Βέβαια αυτό δεν είναι απαραίτητο. Εάν θέλεις μπορείς να έχεις και τα δύο. Το κάθε ένα σε διαφορετικό bank και να τα επιλέγεις από το switch. Δυστυχώς δεν το ξέρω το X2, αλλά φαντάζομαι ότι σε γενικές γραμμές δεν μπορεί να διαφέρει πολύ από το Χ3, που έχω εγώ. Δεν είναι τόσο απλό, το να αντιγράψεις ένα παιχνίδι. Πρέπει να: α) έχεις το chip β) συνδέσεις το xbox με το PC μέσω FTP (router ή crossover) γ) αντιγράψεις τα περιεχόμενα του CD/DVD στο δίσκο του PC δ) μετατρέψεις τα αρχείο που αντέγραψες σε ISO για το xbox με ένα πρόγραμμα που λέγετε qwix ε) κάψεις το αρχείο iso με το nero ή άλλο πρόγραμμα σε DVD (σε όσο πιο αργή ταχύτητα γίνεται) Αυτά τα ολίγα! :p Εναλλακτικά μπορείς να το γράψεις στο δίσκο του xbox με το DVD2xbox
  22. Εάν κατάλαβα καλά προσπαθείς να flashαρεις για πρώτη φορά. Έχει περασμένο το FlashBIOS? Δεν τρέχει έτσι απλά από το CD. Πρέπει να επιλέξεις το bin από το BIOS που είναι τώρα περασμένο στο chip. Συνήθως είναι το FlashBIOS. Από εκεί να επιλέξεις το bank που θέλεις να flashάρεις. Όταν φορτώνει το dashboard σου βγάζει κάποιο λογότυπο evoX ή xecuter? Εάν σε πάει κατευθείαν στο dashboard της M$ δοκίμασε ίσως σε κάποιο άλλο bank. Ελπίζω να καταλαβαίνεις, έστω και λίγο γιατί πράγμα μιλάω!
  23. Δεν έχει σημασία, μια χαρά κάνει. Εγώ το πλήρωσα 52,52 euro χωρίς ΦΠΑ. Χρεώνει αποστολή ανάλογα το βάρος. Για το chip πρέπει να είναι 6 λίρες, εάν δεν κάνω λάθος. Στέλνουν με Royal Mail και το παραλαμβάνεις από τα ΕΛΤΑ. Περίμενα να έρθει νωρίτερα, αλλά φαίνεται με φάγανε οι γιορτές.
×
×
  • Create New...