Jump to content

GOG

Members
  • Δημοσιεύσεις

    90
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GOG

  • Ημ. Γέννησης 23/11/1987

GOG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγω νοικιασα απο ενα στη Ερμου πριν τη Βενιζελου.
  2. Εγω εκανα ολα τα απαραιτητα,βγηκε και δουλευει το cydia,αλλα δε μου εμφανιστηκε στο springboard to Cydia installer...τι να κανω?
  3. Ευχαριστω βρε pazo! ξερεις μηπως που μπορω να βρω ενα καλο navigation app?στο cydia εχει μονο καποια αγνωστα...
  4. Λοιπον,το εκανα,ολα καλα...(αν και δεν πετυχε με την πρωτη,γιατι μολις πατησα να επαναφερει το backup μου ξαναζητησε restore και αντε παλι απο την αρχη..μετα εκανα ''set as new phone''..) Τωρα εχω την εξης απορια...κατεβασα απο το cydia ενα προγραμμα (το sms helper συγκεκριμενα) και μολις το εγκατεστησε μου ζητησε reboot της συσκευης...αν πατησω reboot δε θα παει σε recovery και θα ξαναχρειαστει restore και jailbrake απο την αρχη?τι να κανω?
  5. Δοκιμασα 5 φορες.και καθε φορα πρεπει να περιμενω να κατεβει το αρχειο κανενα 10λεπτο...
  6. thanks. το κανω και θα γραψω εντυπωσεις απο τη βιοψια! Πατησα restore,αρχισε να κατεβαζει ενα software update και αφου τελειωσε,μου εβγαλε ενα μηνημα error που λεει ''there was a problem downloading the software for the iphone.the network connection timed out. make sure your network settings are correct and your network connection is active,or try again later''
  7. Δηλαδη κανω restore μεσω itunes, μετα jb μεσω blackra1n και μετα επαναφορα backup μεσω itunes? συγχωρεσε την αγνοια μου,ειμαι λιγο ασχετος! επισης οταν κανω backup,γινεται και το ημερολογιο?
  8. Ειμαι ετοιμος να κανω jb στο καινουριο μου iphone.ελεγξα και εχω την τελευταια bootrom..δε θα εχω καποιο προβλημα αν δεν κλεισει η συσκευη ετσι?ξερετε αν προκειται να βγει συντομα και για μας με την καινουρια bootrom, jb απροβληματιστο? αν το κανω τωρα,και βγει καποια στιγμη,τι απαιτειται και τι χανω για να κανω update στο καινουριο jb? και κατι τελευταιο που δεν καταλαβα.πρεπει να κανω restore πριν προχωρησω σε jb? αν δεν κανω και γινει το jb μεσω blackra1n,θα σβηστουν επαφες/ημερολογιο κτλ?
  9. GOG

    iPhone 3G / 3GS

    Ακριβως το ιδιο κι εγω...πηγα σε ενα oteshop (στη Σταυρουπολη Θεσ/νικης συγκεκριμενα),ειχε μονο το 16αρι...πηγα στης Καλαμαριας,ειχε ενα τελευταιο 32αρι,εδωσα την πιστωτικη μου και το πηρα...απλα.!:) Μια ερωτηση.υπαρχει τροπος να σβηνεις μια μεμωμονεμνη κληση απο τα προσφατα και οχι ολες μαζι?
  10. Καλησπερα.ευτυχης κατοχος ενος iphone 3GS 32GB πλεον και πριν περασω στα σοβαρα (jailbrake...!) θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. οταν ακουω μουσικη,γυρνωντας το κινητο οριζοντια,με βαζει στην επιλογη αλμπουμ... γινεται να μην το κανει αυτο,αλλα να συνεχιζει να δειχνει τα κομματια που παιζουν?γιατι στο αυτοκινητο,το αφηνω καθετα (χωραει ακριβως σε μια θηκη) και ειναι εκνευριστικο οποτε παω να αλλαξω τρααγουδι να πρεπει να το σηκωνω.ευχαριστω.
  11. Για να μην ανοιγω καινουριο thread ας κανω την ερωτηση μου εδω,γιατι βιαζομαι !:lol: Ξερω οτι με το bluetooth του iphone 3gs δεν μπορεις να στειλεις αρχεια,αλλα μονο να το συνδεσεις με bluetooth handsfree.οταν το συνδεσεις,μπορεις να ακους τραγουδια απο το bluetooth handsfree ή κανει μονο για κλησεις? ρωταω γιατι εχω στο αυτοκινητο bt και μεχρι τωρα με το Ν95 ακουω παντα μουσικη μεσω bt... ευχαριστω!
  12. Eκανα αναβαθμιση στην .50,ολα καλα... περασα τα poi για τις καμερες ταχυτητας και για τα φοορητα ρανταρ.. πως το κανω να με ειδοποιει οταν ειμαι κοντα ή εστω να τα εμφανιζει στο χαρτη?
  13. Δηλαδη ετσι οπως ειναι εγκατεστημενο στην καρτα μνημης,θα κανω αντιγραφη (πατωντας αντικατασταση) τα νεα αρχεια? μετα τι νοημα εχει η εγκασταση τοθ sis αφου θα ειναι ηδη εγκατεστημενο?
  14. Δεν μπορει να με βοηθησει καποιος σε τιποτε απο τα 2?
×
×
  • Create New...