Jump to content

nick_greek

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

nick_greek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. το πιασα τι γίνεται. το έχω χακάρει, ή τουλαχιστον έτσι νομίζω. τα sisx τα παίρνει αμέσως, τα sis τα ξανα υπογράφω για να δουλέψουν. Τέλος πάντων τώρα, αφού δουλεύει οπως δουλεύει...
  2. να κανω μια ερώτηση? το ν78 δέχεται sis αρχεία? γιατι εμενα δεχεται μονο sisx
  3. θέλω να κανω μια ερώτηση. το gps στο ν78 ειναι κλειδωμένο? χωρίς το agps, μου πιάνει μέχρι 4 δορυφόρους. απο τη στιγμή που έχει δέκτη gps πάνω δε δικαιολογείται να μην εντοπίζει τη θέση μου.. αν κατάλαβε κανεις τι εννοω και το έχει ψάξει...thanks
  4. Διαβάζεις κάτι και το ερμηνεύεις αλλιώς. Ναι μεν πρέπει να φαίνεται έτσι ο φάκελος μετά την αντιγραφή, δεν τον δημιουργείς όμως. Αυτά είναι τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξεις. Είσαι και αναλυτής ανθρώπινης συμπεριφοράς και σκιαγράφησης χαρακτήρων βλέπω. Ευχαριστώ πάντως για τα μηνύματα.
  5. Σε κατι οδηγίες έλεγε οτι πρέπει να φαινεται ως E:/Garmin και μεσα σ εκείνον να ειναι οι υπόλοιποι φάκελλοι. Το εγκατέστησα και ετσι αλλα ειπα μήπως δεν ήθελε αυτό και έβαλα και τους φακέλλους και αλλιώς just in case. κ μου κανει το ιδιο πράγμα.
  6. γιατι μου ειπαν καποιοι οτι έχει διαφορά. τελος παντων δοκιμασα κ τα 2 δε γινεται τπτ. όποιος ξέρει κάτι, αν ξέρει . thank you
  7. εμένα καμμία έκδοση δεν ανοίγει, φορτώνει την πρώτη εικόνα και κλείνει το πρόγραμμα. Δοκίμασα να τους βάλω και στο root kai χύμα στην κάρτα μνήμης αλλα τίποτα. μήπως φταίει το hacking στο τηλέφωνο?
  8. Έχει κανείς ν78 που να καταφερε να εγκαταστήσει χάρτες garmin?
  9. Καλησπέρα! Έχω το ν78, του εγκατέστησα το garmin mobilext 5.00.10 kai οταν το ανοίγω το πρόγραμμα φορτώνει λιγο , δείχνει την επιγραφή και μετά κλείνει μονο του χωρις να κανω τιποτα αλλο. καμμιά ιδέα?
  10. Μάλλον έχει κολλήσει.

    Κλείσε το και τρέξε το ξανά.

  11. Το RomPatcher εγκαθίσταται μαζί με το HelloOX.

    Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις εσύ κάτι.

    Απλά επειδή βλέπω πως έχεις το N87 θα περάσεις το ανάλογο patch όπως γράφω στη Σημείωση 2 ώστε να μπορείς να εγκαθιστάς μη υπογεγραμμένες εφαρμογές.

  12. Ερώτηση. έχω το ν78 είναι νέο το έχω φορτίσει 4 φορές μέχρι στιγμής. Μου βγάζει 2 μιση μέρες η μπαταρία, χρήση κανονική θα έλεγα. για 1200mah δεν ειναι λιγο ? το θέμα ειναι οτι μένει μια μέρα χωρίς να χάσει καμμια παύλα στην ένδειξη και μόλις φεύγει η πρώτη παύλα παίρνει τον κατήφορο. σε μια μερα αδειάζει μετά. Λέτε κατι παίζει ?
  13. Αυτό το cert valid wrong στο βγάζει κάποιες φορές, πήγαινε μπρος πίσω και βάζε διάφορα 10ψήφια που να ξεκινούν με 13 15 η 18 και 8α σε πάει κάποια απο τις φορές στο τελευταίο βήμα του οδηγού. Το θέμα ειναι το τελευταίο μήνυμα που εμφανιζει πλέον. Πιστεύω απλώς κανουμε ο,τι λέει περιμένουμε μήπως λυθεί το πρόβλημα
  14. απλό είναι , εμενα διαβάζει αλαμπουρνέζικα ομως στη σελιδα αυτή
×
×
  • Create New...