Jump to content

trojy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by trojy

  1. trojy

    Huawei Mate 20 X

    update: Η εφαρμογή blackmart, απέτρεπε τις εφαρμογές που ήθελαν το κινητό non-rooted, στο να δουλέψουν κανονικά. Απεγκατέστησα το blackmrt και cosmote tv, άλλα κρατικά app (myhealth κ.α) λειτουργούν κανονικά.
  2. trojy

    Huawei Mate 20 X

    Δεν είναι πειραγμένο. Όλες οι εφαρμογές root checking, το βρίσκουν unrooted.
  3. trojy

    Huawei Mate 20 X

    Το cosmote tv, βλέπει τη συσκευή μου ως rooted ενώ δεν είναι. Αντίστοιχα το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες εφαρμογές όπως το myhealth που έχει βγει πρόσφατα. Καμία ιδέα γιατί φαίνεται πειραγμένο το τηλέφωνο;
  4. trojy

    Huawei Mate 20 X

    Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το mate 20x. Σκέφτομαι να του αλλάξω μπαταρία και να το κρατησω για ακόμα ένα χρόνο. Έχει ασχοληθεί κανείς; Είναι η έκδοση 4g.
  5. trojy

    Huawei Mate 9

    Καλή χρονιά σε όλους. Εξαιρετικό κινητό. Δε μετανιώνω που άφησα πίσω τη Sammy με το knox security, την αφαίρεση τηλεκοντρόλ και τη μπαταρία ημέρας με το στανιό. Έψαξα στο mate 3G video call, αλλά δε βρήκα πουθενά. Επίσης θέλω να στείλω προγραμματισμένο sms , αργότερα. Υπάρχει τρόπος ή πρέπει να εγκαταστήσω εξωτερικό software;
  6. trojy

    Huawei Mate 9

    Εξαιρετικό κινητό. Μετάβαση από galaxy s6 (128GB), άψογη. Με την προγραμματισμένη αποστολή μυνημάτων, έχω μπερδευτεί λίγο, αλλά σε γενικές γραμμές, πολύ ικανοποιημένος. Το απίστευτο, είναι το πόσο καλή είναι η λήψη στο 802.11 (2,4GHz). Ίσως να παίζει ρόλο και το android 7.0, αλλά όλα καλά. Δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα στα notifications. Το μόνο notification, που δε μου έβγαλε, ήταν εκείνο από την εφαρμογή irisco, η οποία ελέγχει τους συναγερμούς διαδικτυακά, και μόλις χτυπήσει συναγερμός, σου βγάζει αμέσως notification. Σε εμένα, χτύπησε, αλλά δεν το έδωσε.
  7. trojy

    Huawei Mate 9

    Μονόκαρτα. Καμιά ιδέα για συμβατή θήκη σιλικόνης; Υπάρχει άλλο μοντέλο στην αγορά με παρόμοιο σουλούπι;
  8. trojy

    Huawei Mate 9

    Μέχρι χθες 13/12, υπήρχαν 30 κινητά διαθέσιμα στον Κωτσόβολο. Το παράγγειλα σήμερα και το περιμένω μετά από 3 εργάσιμες. Τώρα πρέπει να βρω μια θήκη της προκοπής. Έχω το Galaxy S6 και είχα συνηθίσει στις αγρατζούνιστες οθόνες. Για να δούμε.
  9. To hands free της Plantronics, Voyager Edge, είναι από τα κορυφαία, αν όχι το κορυφαίο. Με το galaxy s6 και μόνο με αυτό, παρουσιάζει διάφορα προβλήματα αποσύνδεσης. Εκεί που μιλάς, σε στέλνει στο ακουστικό του τηλεφώνου και τούμπαλιν. Το συγκεκριμένο handsfree έχει sensores που καταλαβαίνουν αν το φοράς στο αυτί ή όχι. Γνωρίζει, κανείς, ποιές εφαρμογές επηρεάζουν το bluetooth hands free; Έχει κανείς άλλος, αυτό το πρόβλημα. Θέλω να γλιτώσω το format, γιατί έχω σετάρει δεκάδες εφαρμογές και θα μου πάρει ώρες, αν όχι μέρες να τις ξαναπεράσω. Η αλήθεια είναι ότι το κινητό, το ξεζουμίζω.
  10. Έχω το 'ιδιο πρόβλημα με τον φίλο ttmalex. Για την ακρίβεια, ο φορτιστής δείχνει συνεχώς ότι φορτίζει, χωρίς να ολοκληρώνει τη φόρτιση. Έχω μόνο το επίσημο λειτουργικό της HTC, και μόνο το γνήσιο destinator. Παραθέτω το thread από το forum της ACE Hellas, στο οποίο δεν έχω βρει λύση. http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?p=89284#post89284
  11. trojy

    Destinator 6

    Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Έχω δοκιμάσει το clean install για το destinator 6.0, χωρίς επιτυχία. Ως πρόχειρη λύση, χρησιμοποιώ το resco keyboard το οποίο έχω κάνει με συντόμευση πλήκτρου να βγαίνει όποτε το χρειάζομαι.Έτσι δουλεύει κανονικά.
  12. Για να ενεργοποιηθεί το πακέτο, πρέπει να ζητηθεί από τον χρήστη. Πιστεύω ότι πολλοί νέοι συνδρομητές θα βρεθούν με χρεωμένο ένα extra 7ωρο με 14ωρο χρόνο ομιλίας στο κινητό τους. Άποψη μου είναι ότι είναι ΛΑΘΟΣ της Cosmote η ελλιπής προβολή των από μέρος των συνδρομητών υποχρεώσεων.
  13. Να παραθέσω λίγο την δημοσίευση της Cosmote: Κάποια σημαντικά σημεία είναι: a. Με κάθε νέα σύνδεση, ξεκινά η προσφορά b. Η επιλογή του πακέτου, γίνεται αυτόματα ανάλογα με την επιλογή πακέτου c. Μετά την λήξη της 6μηνης προσφοράς θα συνεχιστεί η υπηρεσία να είναι ενεργοποιημένη. d. Δεν περιλαμβάνονται στις ανακοινώσεις της εταιρίας, ούτε οδηγίες ενεργοποίησης, ούτε γίνεται νύξη για την αναγκαιότητα αυτής. To CS της Cosmote, μου είπε ότι η ενεργοποίηση της υπηρεσίας, γίνεται από τον αντιπρόσωπο που έκανε την σύνδεση, εν προκειμένω το Πλαίσιο. Θα επικοινωνήσω με το Πλαίσιο, ώστε να ενεργοποιηθεί και για μένα, η νέα υπηρεσία, όπως επίσης και να πιστωθεί ο χρόνος ο οποίος μίλησα προς σταθερά την τελευταία εβδομάδα. Θα κάνω ερώτηση, και για το ποια είναι η "κοινή πρακτική" από τους αντιπροσώπους στο συγκεκριμένο θέμα.
  14. Η υπηρεσία αυτή χρειάζεται να ενεργοποιηθεί ή είναι αυτόματα ενεργή... Κοινώς, ως νέος συνδρομητής που είμαι, οι 2 ώρες που μίλησα σε σταθερό χθες, θα αφαιρεθούν απο το συγκεκριμένο πακέτο ή από τον δωρεάν χρόνο ομιλίας;
  15. Νομίζω ότι βιάζεσαι λίγο. Είναι κατά την ταπεινή μου αντίληψη π.δύσκολο να μεγεθοποιήσεις μία παρέμβαση. Η μείωση της έντασης στο μισό (λογαριθμική κλίμακα), είναι κάποια μεταβολή. Και αν το πάρουμε και ανάποδα, "γιατί να δέχομαι εγώ την διπλάσια ακτινοβολία τη στιγμή που δεν είναι απαραίτητο." Ελπίζω να έρχεσαι στο σκεφτικό μου. Δεν το λέω για να βγω από πάνω στην συζήτηση, ούτε για να το παίξω έξυπνος. Νομίζω ότι δεν είναι το ιδανικό παράδειγμα για την συγκεκριμένη περίπτωση. Καλά τα αυτοκίνητα, αλλά αν σου φέρουν δίπλα στο σπίτι σου ένα εργοστάσιο που παράγει ανεξέλεγκτα καυσαέρια, θα κάτσεις να το δεχτείς? Αν κάποιος πει ότι η συζήτηση έχει ξεφύγει από το θέμα, κάνει λάθος. Όσα έχουν ειπωθεί σχετίζονται άμεσα με τις κεραίες, και πιο συγκεκριμένα με την νοοτροπία που έχουμε απέναντι στην ακτινοβολία.
  16. Προφανώς και θα έπρεπε να μεγαλώσει. Δεν έθεσα τέτοιο ζήτημα. Διαφωνείς ότι η ακτινοβολία που θα δεχόμασταν θα ήταν σαφώς μικρότερη από ότι τώρα? Να σταματήσουν να παίζουν με την δημόσια υγεία. Υπάρχει ανάγκη για αυστηρότερο έλεγχο και ορθολογιστική χρήση όχι μόνο των δικτύων αλλά και των κινητών. Αρχιμήδη έγραψες: Αν πάλι έχεις καρκίνο και είσαι σε τελικό στάδιο, πάλι θα το πιεις. Μην προσπαθείς να αλλάξεις το case study. Είσαι μια χαρά παλληκάρι (όχι σαν εκείνο με τον Βέγγο φαρμακοποιό), και απλά διψάς. Όπως π.σωστά λέει και ο Billy Gates (κακό χρόνο να χει), "Firstly we create the need" Μην αυταπατάσαι, υπήρχε ζωή και πριν τα κινητά. Δεν θέλω να αποχωριστώ το κινητό μου, ούτε είμαι technophobic. Προσπαθώ συνεχώς να αξιοποιήσω την τεχνολογία που μου διαθέτουν. Επειδή μερικές φορές ορισμένοι είναι περισσότερο διορατικοί από το σύνολο, σας συμβουλεύω να τους ακούτε προσεκτικά και να μην τους καταδικάζετε άκριτα. Αρχιμήδη έγραψες: Έπεσες στην περίπτωση φίλε μου Αρχιμήδη. :) Γιατί το λέω αυτό? Πολύ απλά ο πατέρας μου είναι διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής, και ένας από τους καλύτερους καρδιολόγους πανελληνίως [διεθνείς διακρίσεις, διπλώματα, δοκτορα, παπλώματα, κλπ]. Μόλις πέρυσι κατάφερα να τον πείσω να πάρει κινητό για να βάλουμε όλοι μαζί το εταιρικό πακέτο της telestet. Σε πληροφορώ Αρχιμήδη, ότι είναι εξίσου καλός με τα άλλα χρόνια, με ή χωρίς το κινητό.
  17. Είναι μήπως εφικτό να χρησιμοποιούν όλες οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας ένα κοινό δίκτυο, αντί να μας ακτινοβολούν επί 3, για να μην πω επί 4 (τώρα με την Q)? Κοινή διαπίστωση είναι ότι ο ανταγωνισμός των εταιριών δεν δρα τόσο ευεργετικά στους χρήστες όσο παλιότερα. Όσον αφορά το τι πρέπει να αποδείξω γενικότερα θα σου φέρω ένα παράδειγμα. Είμαι στο φαρμακείο μου και παίζω με τις διάφορες ουσίες. Ένα τεταρτάκι μετά σου φέρνω ενα κόκκινο θολώδες υδατικό δια/μα με μεγάλο ιξώδες. Το δίνω σε έναν παππου... No effect. Το δίνω σε μια γιαγιά... Νο effect.. Το δίνω σε έναν 40αρη με βηματοδότη... Καμία επίδραση... Το δίνω σε μία Αμερικάνα σε κύηση... Κανένα αποτέλεσμα.. Εσυ διψάς πολύ και δεν βρίσκεις τίποτα άλλο ανοικτό. Τα άλλα 3 φαρμακεία της περιοχής σου δίνουν αντίστοιχα παρόμοια διαλύματα με πράσσινο/μπλε/και καφέ χρώμα. Το ερώτημα μου είναι απλό: Θα πιεις αυτό που σου έφτιαξα. [με φιλική διάθεση πάντα].
  18. Αγαπητέ βροχοποιέ, όλα ένα ρίσκο είναι. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τα conne του γείτονα σου. Έπειτα από δική μου παρέμβαση θα γίνει μέτρηση ακτινοβολίας απο το Ιδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας (Ηρακλείου), παρουσία εισαγγελέα (συγγενής). Global moderator έγραψες το παρακάτω ΄ Η κάλυψη είναι 1 πράγμα και η συγκάληψη ένα άλλο. Όταν έρχεται ιδιωτικός φορέας να κάνει στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας έλεγχο,μετά από ραντεβού, είναι να σε παίρνουν τα γέλια. Στο κινητό μου έχω τον έλεγχο ΕΓΩ. Όταν θέλω το κλείνω, όταν θέλω καβουρδίζω τον εγκέφαλο μου, αλλά υπεύθυνος είμαι εγώ. Χρειάζεσαι Global moderator εκατοντάδες εκθέσεις για να μου αποδείξεις ότι η ακτινοβολία που εκπέμπεται δεν είναι επιβλαβής, και αρκεί να σου δείξω έστω και μία για να σου καταρρίψω όλες σου τις θεωρίες.
  19. PAPASHARK: ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ. Ευχαριστώ τον PAPASHARK που έγραψε ό,τι είχα να πω. Όταν ο φίλος σου βάλει την <αθώα> κεραιούλα στην ταράτσα του, να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και να απολογηθεί στους γείτονες. Μένω σε μία από τις καλύτερες πολυκατοικίες με θέα που καλύπτει όλο το κέντρο του Ηρακλείου Κρητης. Η πρόταση ήταν για πολλά εκατομμύρια δράχμες αλλά πήραν την απάντηση που έπρεπε. Η κεραία <Κρύφτηκε> στου γείτονα τον ηλιακό θερμοσίφωνα. Αν δεν πει το ΝΑΙ ο φίλος σου, θα το πει σίγουρα κάποιος γείτονας. (Μ@λ..3ς υπάρχουν παντού). 200 μ βεληνεκές???... Που να σας καούν οι κυψέλες... Ζήτω η Πολεοδομία!
×
×
  • Create New...