Jump to content

Delijohn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    620
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Delijohn

  1. Η εκδοσή που παραθετεις πρέπει να είναι η κινεζική γι' αυτό δεν έχει μέσα gapps.

    Δοκίμασε με αυτόν τον οδηγό να βάλεις την Ινδικη αν θες να εισαι στο στοκ ZUI και μετά πηγαίνεις στην τελευταία εκδοσή με ΟΤΑ

    https://zukfans.eu/community/threads/howto-flash-a-stock-zui-rom-zuk-z2-z2131-only.104/

     

    Εδω είναι η Ινδική

    https://zukfans.eu/community/threads/z2plus-zui-2-0-093_st_16081.763/

     

    1000 ευχαριστώ!!! :) Έπαιξε πολύ εύκολα και μου κατέβασε και τα 2 ΟΤΑ updates! Πολύ καλή rom! Θα τη λιώσω αυτές τις μέρες να δω προβλήματα ή διαφορές. Με χαλάει λίγο που η status bar και τα εικονίδιά της είναι μικρά σε σχέση με άλλα τηλέφωνα, μα είναι όλα θέμα συνήθειας..

  2. Παιδιά καλησπέρα :)

     

    πήρα το φλεβάρη το κινητό σε συγγενικό μου πρόσωπο (bangood) και άρχισε και κάνει κουλά, πετάει κινέζικες ειδοποιήσεις και εγκαθιστά μόνο του εφαρμογές.. έψαξα να βάλω άλλη rom (τελευταία ινδική;; ) αλλά δε νομίζω πως είναι καλή.. δεν έχει καν gapps

    (Z2131_CN_OPEN_USER_Q01080.2_N_ZUI_2.5.334_ST_170116_qpst)

     

    Μου δίνετε κάποιον οδηγό να περάσω twrp κ μετά κάποια ρομ τύπου... κάτι τέτοιο.

    Βρήκα αυτό. Κάνει σαν πρώτο βήμα; Μετά;;

    Ευχαριστώ

  3. Παιδιά είχατε και τα δύο και γνωρίζετε από πρώτο χέρι?

    Είχα καεί με το g4 και τώρα είμαι 4 sot με το z5c. Δεν θα ήθελα να πέσω κάτω από 4 sot.

     

    Πες τι χρήση κάνεις. ΜΟΝΟ έτσι φαίνεται πόσο περίπου χρησιμοποιεί το κινητό ο καθένας. Το να συγκρίνουμε κινητά επειδή είδε κι άκουσε ο καθένας δεν έχει νόημα... πέρα από το ότι εδώ, δεν συγκρίνουμε κινητά.

    To oneplus 3, πάει καλά σε αυτονομία. Ειδικά με τα τελευταία updates δεν έχω δει ποτέ κάτω από 4,5 ώρες sot και συνήθως είναι 5 με 6+. Αυτό είναι με βάση τη δική μου χρήση.

  4. Added OnePlus FileDash functionality for convenient file transfers

    Added ability to switch launcher layouts

    Integration of Google Map to share locational information in messages.

    Redesign of the phone calling UI

    Added personalized ringtone information in contact details

    Added ability to view the entire call history of the selected contact

    Introduction of the OnePlus Community App

    Increased system stability

    General bug fixes

    Please visit the download page here:

     

    http://downloads.oneplus.net/oneplus-3/oneplus_3_oxygenos_3.5.5_community_build/

     

    την πέρασα μόλις...

    Nougat από Δεκέμβρη λένε.

  5. Πάντα είχα αγγλικά μενού στα android, αλλά αυτό το διάφορα ή κακή μετάφραση είναι ή κάτι "περίεργο" τρέχει στο κινητό σου. Τι πάει να πει διάφορα;; Κουλό..
  6. Καλημέρα.

    Και αν κάποια εφαρμογή έχει τις ρυθμισεις εκεί κάτω αριστερά η δεξια , πως τις ανοιγεις για να ρυθμίσεις την εφαρμογή?? Μαλλον την κανεις απεγκατασταση... χαχχα

     

    Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Όλες οι εφαρμογές πλέον φτιάχνονται με το σκεπτικό του να μην έχουν ΚΟΥΜΠΙ για το μενού. Όλες έχουν sandwich menu κουμπάκι στην οθόνη ή τραβάς από το πλάι το μενού (δεξιά ή αριστερά). Προσωπικά δε μου έχει τύχει εφαρμογή που να μην έχει μενού που να το πατάς ή να το τραβάς και να γίνεται μόνο με κουμπί.. οπότε δεν γνωρίζω τι κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση.

  7. Φιλέ μου αυτό το βρήκα και σε ευχαριατω για τημ απαντηση, αλλά δεν έχει μέσα για τις ρυθμίσεις των διαφόρων προγραμμάτων. Εσύ όταν μια εφαρμογή σου έχει τις ρυθμίσεις εκεί κάτω πως τις ανοίγεις?

     

    Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    επειδή έκανα κι εγώ τη μετάβαση από το one το καλοκαίρι, θα σου πω το δυσάρεστο πως το κουμπί - "menu" δεν υπάρχει πλέον...

    Όλα τα τελευταία android έχουν 2 κουμπιά, το κουμπί πίσω και το κουμπί πρόσφατα (που σου δείχνει τι είναι ανοιχτό).

    Από τη μια, το θεωρώ αρνητικό.. από την άλλη, το συνήθισα και δε μου λείπει καν... ;) έτσι είναι πλέον όλα τα κινητά.

  8. Το πληκτρολόγιο της Google το χρησιμοποιεί πολύς κόσμος που δεν ασχολείται με 3rd party εφαρμογές από το Play, γιατί πολύ απλά είναι εγκατεστημένο, και τις περισσότερες φορές, και προ-επιλεγμένο στις περισσότερες συσκευές. Και πιστεύω δεν είναι και κακό, ιδίως όταν με τη χρήση τού 'μάθεις' τις λέξεις που χρησιμοποιείς.

     

    Όσον αφορά το TouchPal που ανέφερες, από τη στιγμή που άλλαξαν οι δημιουργοί πολιτική, και σου πετάει κάθε τρεις και λίγο full screen διαφήμιση (κάπου διάβασα ότι για να τις ξεφορτωθείς ζητάνε πληρωμή μέσω της εφαρμογής, όχι μία φορά και τελειώσαμε, αλλά για κάθε χρόνο), ε, τότε sorry, δεν το λες "πληκτρολόγιο της περικοπής".

     

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

     

    ναι, ρητορικό ήταν το ερώτημα, προφανώς και κάποιοι το χρησιμοποιούν.. αυτό δεν σημαίνει ότι είναι "καλό"

    υπάρχουν 1002 άλλα, πολύ καλύτερα.. ειδικά το oneplus 3, είχε νομίζω το swiftkey, άρα ποιος ο λόγος να χρησιμοποιηθεί της google;

    θες να σου πω κι άλλα; Ανέφερα δύο... έκατσες να αναλύσεις γιατί δεν είναι καλό το ένας από τα δύο... υπάρχουν ΠΟΛΛΑ.. της google ούτε τόσο καλό είναι, ούτε καλές προβλέψεις έχει, ούτε χρηστικό είναι, ούτε αλλάζει μεγέθη κλπ.. από εκεί κ πέρα, αν κάποιος θέλει να κάτσει να παιδεύεται με το default, με 'γεια του με χαρά του...

  9. Παιδια εχω την 3.2.7 το γυρισα πριν λιγες μερες απο την community. Εχω ενα θεμα στο google πληκτρολογιο. Καθε φορα που κανω εναλλαγη γλωσσας απο αγγλικα σε ελληνικα μου λεει Downloading Suggestions: suggestions for Greek will be ready soon και ποτε δεν τις κατεβαζει. Συνεχεια πεταει αυτο το μηνυμα και φυσικα απο πανω δεν εχει τις σωστες διορθωσεις. Ειναι καποιο bug? Τι μου προτεινετε να κανω?

     

    βάλε ένα πληκτρολόγιο της προκοπής, ποιος χρησιμοποιεί της google εν έτει 2016;;

    Από swiftkey έως touchpal.

  10. καλησπερα

    υπαρχει ευκολος τροπος για εναλλαγη απο 2g-3g-4g και τουμπα ?να μην χειαζεται δηλαδη να μπω σε 5 καρτελες ρυθμισεων.εστω καποια εφαρμογη?

    ευχαριστω

     

    υπάρχουν εφαρμογές που βάζουν toggles στην επιφάνεια σαν widget και κάνεις εναλλαγή..

  11. Σας ήρθε ή αναβάθμιση σε 3.5.4 community ? Ήρθε από το πρωί αλλά περιμένω εντυπώσεις

     

    Την έχω από χθες το πρωί και χθες βραδάκι ήρθε κ fix για όσους είχαν πρόβλημα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα κι ενεργοποίησα ήδη και το κλείδωμα κάποιων εφαρμογών με το αποτύπωμα. Τέλειο! Όλα καλά από μένα! Καμία αλλαγή σε μπαταρία κλπ.

  12. μπρίκαρε= τελείωσε, είδε τα ραδίκια ανάποδα, καθάρισε, πως το λένε. Σου είναι τόσο χρήσιμο όσο ένα τούβλο (μπρίκαρε εκ του brick). Στην περίπτωση σου μπορεί να κράσαρε, κόλλησε, πάγωσε.

     

    Η πλάκα είναι ότι όχι απλά δεν μπρίκαρε, αλλά δεν είναι καν σίγουρο πως φταίει η community. Το skype είναι πολύ προβληματικό τελευταία. Σε πολλές συσκευές..

  13. μέχρι τώρα, δεν έχω δει πολλά από την community να περνάνε στην official, αλλά ας υποθέσουμε/ελπίσουμε..

    προσωπικά, με την community είμαι καλυμμένος, οπότε απλά περιμένω την nougat, χωρίς να βιάζομαι.

    Σαν προσθήκη πάντως μετράει και μπράβο τους, μια και δεν έχουν όλοι όπως εγώ τον nova για να βλέπουν τα νουμεράκια.

  14. Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να βάλεις την community. Έτσι γιατί αυτή έχω κι αυτή εμπιστεύομαι. Έχεις 2-3 πράγματα παραπάνω και βλέπω πως στην "official", απλά διορθώνουν bugs, χωρίς να βάζουν "νέα" πράγματα. Θα την περάσεις μια φορά και μετά με ΟΤΑ θα σου έρχονται οι αναβαθμίσεις. Τέλος, πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις δεν είχα ποτέ.. οπότε όποια και να βάλεις, δεν θεωρώ πως θα'χεις θέμα. Αναμένεται μάλιστα νέα έκδοση μέχρι τέλος της βδομάδας νομίζω και θα'χει είπαν κάτι που έχουν ζητήσει πολλοί. Επίσης ετοιμάζεται ήδη και το νουμεράκι με τα αδιάβαστα στις εφαρμογές με τον στοκ launcher..
  15. Το καταλαβαίνω να υπάρχουν κάποια πρόβλημα σε μία beta έκδοση αλλά όχι και πρόβλημα στα βασικά να χάνουμε κλήσεις και μηνύματα.εγω το χρησιμοποιώ και στην δουλειά μου και ει αι θέμα μεγάλο να χάνω ραντεβού.

    Alex είχα κάνει αμέσως μετά την εγκατάσταση.αρα καλύτερα να μην δοκιμασω να γυρισω μην έχω περισσότερα θέματα.θα περιμενω να ισιωσει το πράγμα.

    Πάντως δεν χαίρεσαι το τηλέφωνο έτσι...αυτό είναι το συμπέρασμα.

     

    Αντί να περνάς τη μια rom πάνω από την άλλη, ενώ έχεις ήδη θέμα, μήπως να σκεφτόσουν το factory reset; Είναι μακράν καλύτερη η community σε πολλά. Θα φας 2 ώρες αλλά θα ηρεμήσεις μετά. Κάτι δεν θα έκατσε καλά.

  16. Eλα ομως που υπαρχει Μ5 σε αμαξωμα rallye. iphone se και μαλλον προς τα εκει θα παω.

     

    λολ :rolleyes::lol:

    πάρ'το βρε αδερφέ το se και μην την ψάχνεις τη δουλειά. Ειδικά αν το θες για παιχνίδι της μπέμπας, δεν χρειάζεται να το παιδεύεις..

    Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα και νομίζω δεν ξέρεις τι θες.. δλδ δεν ξέρεις γιατί το θες το κινητό. Πάρε ένα μικρό να κάνεις τη δουλειά σου κι όλα καλά. Υπάρχει κι ανάλογο section στο φορουμ που θα σε βοηθήσουν να βρεις τι συσκευή να πάρεις, αν θες..

  17. Βγαλτε το βρε αστερια μου και σε 4.5-4.7 ιντσες για εμας που δεν θελουμε παντοφλες. Κι ας ειναι 4/32 GB, δε χαλασε ο κοσμος.

     

    είναι σαν να ζητάς επιδόσεις κι άνεση bmw m5, σε saxo rally :lol:

  18. Ναι αλλά δεν έχει κάποια που θέλω. Όπως συγχρονισμός πχ. Αυτό έλεγα μπορώ να βάλω αλλά?

     

    Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

     

    α πάσο.. αν θες κάποια δικά σου, είχα μια εφαρμογή κάποτε, το toggles.. κάπως έτσι.. επέλεγα ποια toggle θέλω και μου τα έφτιαχνε σε μια ωραία bar και την έβαζα σαν widget όπου ήθελα.

  19. Έχει στη στοκ κάμερα λειτουργία burst mode, δηλαδή με ένα κλικ να παίρνει πολλές φωτογραφίες και να επιλέγεις την καλύτερη; Αν όχι ποια εφαρμογή προτείνετε;

     

    Κράτα το κουμπί πατημένο, ως το 20.

  20. Έλα μου που ξέρω τι να ψάξω και δεν το βρίσκω με τπτ.

    ...αλλά δεν κάνεις πείραγμα των tiles.

    Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

     

    Μα άλλο ήθελε ο alex_gate_7.

    Ήθελε να αλλάξει το τι φαίνεται πάνω στο status bar.

    Για τα tiles, πατάς το "μολυβάκι" δίπλα στο παξιμάδι. Αυτό πατάω και μου βγάζει όλα όσα μπορώ να διαλέξω.

×
×
  • Create New...