Jump to content

JERONIMO

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

JERONIMO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Aπω ότι άκουσα το navigon έχει νεότερους χάρτες και για της γειτονικές χώρες σε σχέση με το destinator που έχει μένει πίσω . Tο θέμα είναι να βρούμε μια έκδοση NAVIGON να δουλεύει στο omnia i900
  2. Καλημέρα παιδιά έχω το Samsung omnia i900 ποια έκδοση NAVIGON πρέπει να βάλω και τι ρυθμίσεις θέλει να δουλέψει . Το προσπαθώ μέρες τώρα και δεν……
  3. Παιδιά υπάρχει κάποιο skin omnia για το destinator 6.1 με δουλεύει κανονικά απλά το μενού δεν είναι στο κάτω μέρος της οθόνης στέκεται περίπου 2 εκατοστά πιο πάνω υπάρχει καμιά λύση? Έχω και το destinator7 το οποίο δουλεύει κανονικά αλά προτιμώ το 6 παρακαλώ πολύ όποιος γνωρίζει να βοηθήσει.
  4. Παιδιά κανένα skin omnia για το destinator6 υπάρχει ; δοκιμάζω το skin από το destinator7 αλά μου κολλάει , με το destinator7 φυσικά δεν έχω πρόβλημα .
  5. Και εμένα δεν μου αρέσει το destinator7 θέλω να γυρίσω στο 6 αλά έχω Samsung omnia i900 και δεν βρίσκω skin του destinator 6 για ομνια.
  6. Ποιον player τελικά να χρησιμοποιήσω tcpmp η coreplayer έχω μπερδευτεί ο ένας παίζει αυτά τα αρχεία ο άλλος τα άλλα mpeg κλπ δεν υπάρχει ένας που να τσακίζει όλα τα αρχεία video .
  7. Παιδιά (το έχω ξαναρωτήσει παλιότερα) υπάρχει κάποιο skin για το destinator 6 για το omnia με δουλεύει κανονικά απλά το μενού δεν είναι στο κάτω μέρος της οθόνης στέκεται περίπου 2 εκατοστά πιο πάνω υπάρχει καμιά λύση και μη μου πει κανείς να βάλω το destinator7 γιατί απλά δεν το ΘΕΛΩ. παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει ευχαριστώ.
  8. Παιδιά με ποιο skin θα δουλέψει το destinator6 στο omnia i900 επιμένω κάποιοι έχουμε κολλήσει στο destinator 6 όπως και στα XP
  9. Παιδιά με ποιο skin θα δουλέψει το destinator 6 στο omnia
×
×
  • Create New...