Jump to content

cybsoul

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

cybsoul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρουδια.. χτες ημουν με το φιλαρακι μου και μου εδειχνε λιγο το κινητο (το ξεψαχνιζαμε).. λοιπον επιπλέον παρατηρήσεις που κάναμε: 1. Μυνήματα γράφει στα ελληνικά και δέχεται κανονικά 2. Ευκολονόητο είναι ότι δεν μπορείς να γράψεις μυνήματα με το δάχτυλο σε τόση μικρή οθόνη και γιαυτό έχει ενσαματωμένο πενάκι στο λουράκι το οποίο κρύβεται πολύ ομορφα θα έλεγα :) Οσον αφορά τον φίλο drouli εντάξει γούστα είναι αυτά φίλε μου, υπάρχουν και μερικοι που δεν δίνουν ούτε 200 ευρώ για κινητό και άλλοι που δίνουν 900 και παίρνουν ενα κινητό και μετα απο ενα μηνα το αλλαζουν :) Παντως είναι προέλευσης Αυστραλίας απο την εταιρία WFD (WATCHFONE DISTRIBUTORS) Τώρα που κατασκευάζεται πιθανόν να είναι κ αυτό κίνα η ταιβάν.. (λες και τα Νοκια δεν τα φτιάχνουν εκει :P) Για να μην μονολογω όμως καλό είναι όποιος το αποκτήσει να μας πεί και αυτός την γνώμη του (όλο εγώ την λεω) ..
  2. Επειδή μπορεί να είχες δίκιο πήρα τηλ και μου είπανε οτι είναι πλήρως πιστοποιημένο κινητο και μπορούν να μου στείλουν μεσω email τα συγκεκριμένα έγγραφα. :) Προσωπικά με καλύψανε γιατι λίγοι είναι διαθέσιμοι να ασχοληθούν για να σου στείλουν μέχρι και τα πιστοποιητικά κάποιας συσκευής. Αντε να πάω εγώ τώρα στον Γερμανό και να ζητήσω πιστοποίηση ( αν κατι δεν έχει). :( Όσο για την ακτινοβολία ρώτησα και γιαυτό και έλαβα απάντηση οτι εκτός οτι είναι σύμφωνα με την ευρωπαική οδηγία τάδε είναι και λιγότερο επιβλαβές γιατι είναι μακρια απο τον εγκέφαλο! Οντως αυτή ειναι μια πολυ καλή σημείωση... !!! :happy:
  3. Επιτέλους ήρθε ΚΑΙ στην Ελλάδα το συγκεκριμένο κινητό ρολόι. Ηδη το απόκτησε ένας φίλος μου και είναι παρα πολύ καλό!! Πολύ ψαρωτικό και ωραίες λειτουργίες. Φοβερή θήκη επιλογή άν θέλεις να βάλεις το δερμάτινο λουράκι η το μπρασελέ... Παίδες το συγκεκριμένο επειδή έκανα μια έρευνα στην αγορά είναι το μοναδικό με πιστοποιητικά CE RoHS FCC και αυτό το λέω γιατι βρήκα κατι κινέζικα τα οποία εκτός απο μάπα κατασκευή είναι χωρίς πιστοποιητικά και φούλ στις ακτινοβολίες.. Τιμή ελκυστικότατη στα 400 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου φπα) και εγγύηση 2 χρόνια. Βασικά εγώ το σκέφτομαι οτι είναι κ ότι πρέπει για 2ο κινητο!! :cool::cool: (για πονηρές καταστάσεις) Το φιλαράκι μου το πήρε απο εδώ.. http://www.genie-ltd.com
×
×
  • Create New...