Jump to content

DELTA

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DELTA

  • Ημ. Γέννησης 21/11/1963

DELTA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπορει το levelone wap-0003 γινει repeater του sagem1540wg (ασυρματα)? Εχω δοκιμασει αλλα δεν το εχω καταφερει.Ξερει καποιος να μου πει ρυθμισεις?
  2. Παντως η δικη μου Sandisk 2 gb δεν δουλευει με τιποτε.Την "βλεπει" στιγμιαια το τηλεφωνο αλλα οταν πατας τις επιλογες σου γραφει οτι δεν υπαρχει καρτα μνημης και αυτο ειναι.Καμια λυση?
  3. Την δοκιμασα στην φωτογραφικη μου, και της εκανα format εκει.Τωρα δεν μπορω να της κανω φορματ ουτε απο το κινητο ουτε απο τπ pc.To pc λεει οτι ειναι protected και το κινητο οτι χρησιμοποιειται απο αλλη εφαρμογη.Πως βγαινει η προστασια απο την καρτα ωστε να την κανω φορματ στο pc?
  4. Αγορασα μια καρτα μνημης sandisk mini sd 2gb.Οταν την βαζω στο τηλεφωνο αρχικα την διαβαζει, αλλλα σχεδον αμεσως βγαζει το μηνυμα για την αφαιρεση της καρτας μνημης , και απο κει και μετα γραφει οτι δεν υπαρχει καρτα μεσα. Την καρτα την βλεπει και το pc και η φωτογραφικη μηχανη μου (με το adaptor που εχει), αρα υποθετω οτι δεν ειναι χαλασμενη . Καμια ιδεα?
  5. Καλημερα, ξερει καποιος αν το N80 INTERNET EDITION διαφορετικο firmware και αν αναβαθμιζεται με αυτο το υπαρχον N80?
  6. Πως γινεται αυτο?...........εχω δολιμασει διαφορες ρυθμισεις συμφωνα με το οδηγο που υπαρχει παραπανω αλλα δεν γινεται τιποτε. το ΙP του κινητου που πως μπορω να το βρω?
  7. προσπαθω να συνδεθω με το wlan του σπιτιου μου, και μου βγαζει το εξης μηνυμα:wlan: συνδεση αδυνατη, ο ελεγχος των στοιχειων wpa απετυχε. ξερει κανεις που μπορει να οφειλετει αυτο?
  8. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ WAP SITE ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΓΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ? TO SITE ΑNΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ UTF-8
×
×
  • Create New...