Jump to content

frygania

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

frygania's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα σας! Θα ήθελα τη γνώμη σας για μια συσκευή για έναν μεγάλο άνθρωπο ο οποίος θα μεταβεί από τις παλιές κλασσικές συσκευές κινητού με τα κουμπιά σε οθόνη αφής. Προτείνετε μήπως κάποια από τις εξής: samsung CorePRIME VE, Samsung Grand Prime, Samsung J5, MLS 4G 1; Με ενδιαφέρει εκτός από τη ποιότητα της συσκευής, να είναι κυρίως εύκολο στη χρήση καθώς κι η οθόνη να είναι ευανάγνωστη. Φωτογραφίες καλές επίσης.. Σας ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα παιδιά! Είμαι ανάμεσα σε Samsung παντα, σε Galaxy Core 2, Galaxy Grand Neo Plus Duos και Galaxy SIII. Χρήματα διατίθονται εως 150 ευρώ... απαιτήσεις πολλές δεν υπάρχουν, μόνο να μην είναι ελλαττωματική η φουρνιά. Προτεινετε κάποιο από τα παραπανω μιας κ είναι παλιότερες οι συσκευές, θα γνωρίζετε ίσως; Να μη κολλάει μετά τον πρώτο μήνα μόλις χρήσης και τέτοια προπάντων!! Κι άλλες προτάσεις αν έχετε, ευπρόσδεκτες κι αυτές. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  3. Γειά σας! Είμαι κάτοχος εδώ κ δυομισι χρόνια ενός htc One V, το οποιο σαν ανάλυση οθόνης κ κάμερα είναι σουπερ μπορω να πω. Δεν αντέχω όμως άλλο πλεον τα κολλήματα που τρώει ενώ κάνω κάθε τρεις και λίγο επαναφορά συστήματος. Λέω μήπως τελικά προβώ στην αγορά ενός νέου κινητού, το πολύ αξίας εως 200ε. Εχω χαθεί μέσα σε όλη αυτή τη πληθώρα κινητών στα μαγαζιά κι έχω μπερδευτεί.... Θέλω ένα κινητό να ΜΗΝ κολλάει, να λαμβάνω απροβλημάτιστα κάθε sms που μου στέλνουν. Γενικώς το χρησιμοποιώ wi-fi φαση, πολύ viber, κανα παιχνιδάκι, emailing, facebook, ταινίες online. Aυτές είναι οι βασικές μου χρήσεις πέρα από την επικοινωνία. Σκέφτηκα μάλιστα μήπως έπαιρνα κανα tablet 3G και έβγαζα μια δεύτερη κάρτα sim με το ίδιο νούμερο... Εαν τελικά καταλήξω σε κινητό, προτείνετε κάποιο; Κοιτούσα για Galaxy Grand Neo ds, από ότι διάβαζα όμως εδώ μέσα, κολλάει η συσκευή αυτή και φοβήθηκα ενώ είναι προσιτή η τιμή της ειδικά σε σκρουτζομάγαζο. Επειδή όμως είναι αδύνατον να διαβάσω όλα αυτά που λέγονται για καθε μια απο τις συσκευές, θα εκτιμούσα κάποια γνώμη εδώ. Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων
  4. Καλησπέρα, εχω κ εγω τα ιδια γνωριμα προβληματα στη συσκευη αυτή... που παραμένει όμως αρεστή. Θα ή8ελα πριν το φορματ να σώσω κάπως τα μυνήματα στον υπολογιστή, πως γίνεται κάτι τέτοιο; Το φορματ που λεμε είναι ίδιο με την "επαναφορα συστήματος"; Εαν μπορω δλδ να το στρωσω μόνη μου παρα να το πάω σε αντιπροσωπεια κ να περιμένω δυο μήνες από αυτους. Ασε που έχει λήξει η εγγύηση μου....
  5. Γειά σας! Εδώ κι ενάμισι χρονο έχω κι εγώ την ίδια συσκευή. Τώρα τελευταία όμως έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα, δεν μπαίνει με τη καμια στις επαφές, κάνει εκατό ώρες να μπει στα μηνύματα. Κ πριν όταν έμπαινα, μου έβγαζε κάποιες επαφές κ ...8πλες. Τις έσβηνα κ μου τις ξαναεβγαζε. Επιπλέον όταν στέλνει κάποιος μήνυμα συχνά δεν μου το βγάζει στην οθόνη και θα το πάρω πρέφα μόνο εαν μπω χειροκίνητα στο μενού μέσα των μηνυμάτων!! Ασε που τελευταία θέλει φόρτιση κάθε μέρα πλεον, 5-6 ώρες... Τι κάνω, επαναφορα συστήματος; Σώζεται έτσι η φάση; Πως κάνω backup πριν το κάνω, πως σώζω ότι έχω μέσα; Το φορμάτ πως γίνεται; Για μπαταρία επίσης που πρέπει να το πάω, στον Κηφισό μόνο είναι η αντιπροσωπεία; Ευχαριστώ...
  6. Καλησπέρα παιδιά, μήπως ξέρει κανεις τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω στο κινητό ericsson w800i που έχω κ προσπαθώ να κάνω το bluetooth του iMac να το δεί ως μόντεμ κ να μπώ ίντερνετ?
  7. Βασικά κι εγώ αυτό ψάχνω τώρα πως μπορώ να μπαίνω msn μέσω ericsson w800 που είναι μια όχι i-mode συσκευή. Συγκεκριμένα μια φίλη μου που έχει την ίδια συσκευή μπαίνει msn, με τη διαφορά όμως ότι έχει βάλει μια ΤΙΜ card που δίνει προσφορά απεριόριστη πρόσβαση στο νετ χωρίς ογκοχρέωση με 3,5ευρώ μηνιαίως. Εγώ έχω cosmote κ ψάχνω τρόπο για να μπώ χωρίς να αναγκαστώ κι εγώ να πάρω κάρτα ΤΙΜ.. απλά δεν έχω όρεξη για βάζε-βγάζε της SIM.
  8. Αγορασα καλωδιο και κατεβασα mobile tools γιατι μου αρεσει η οθονη του κινητου και το πηρα τσαμπα. παιχνιδια πως θα βαλω?? το active sync dev briskei το κινητο αφου οι drivers το βλεπουν σαν μοντεμ και το phone tools με αφηνει να βαλω μονο ηχους βιντεο και τετοια. καμια ιδεα?κανα αλλο προγραμμα? Κι ελπίζω αυτή τη φορά να απαντήσει κανείς.
  9. Αγορασα καλωδιο και κατεβασα mobile tools γιατι μου αρεσει η οθονη του κινητου και το πηρα τσαμπα. παιχνιδια πως θα βαλω?? το active sync dev briskei το κινητο αφου οι drivers το βλεπουν σαν μοντεμ και το phone tools με αφηνει να βαλω μονο ηχους βιντεο και τετοια. καμια ιδεα?κανα αλλο προγραμμα?
×
×
  • Create New...