Jump to content

Puff_Daddy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Puff_Daddy

  • Ημ. Γέννησης 06/04/1983

Puff_Daddy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Με το 2-4-11 χάνει πολύ χρόνο νομίζω.... Μάλιστα! Μου φαίνεται θα αρχίσω τις βόλτες για να μπορέσω να κρίνω :) Ευχαριστώ!!!!
  2. Παιδιά με βοηθάτε πάρα πολύ με τη γνώμη σας! Ναι. Συμφωνώ για τη Νεάπολη. Είναι πολύ καλή επιλογή νομίζω! Γενικά, το ψάχνουμε ακόμα το θέμα! Όσο για το γήπεδο, να σε ενημερώσω πως ποτέ πλέον δεν θα γίνει αγώνας στο "Απόστολος Νικολαίδης" της Λ. Αλεξάνδρας. Όλα τα παιχνίδια του Παναθηναικού φέτος θα γίνονται στο ΟΑΚΑ... Real Estate έ; Θα το πάρω :) Σήμερα ήμουν στο Τρόλλευ προς παγκράτι και βρίζανε για την αλλαγή της συγκοινωνίας που έκαναν στα δυο μοναδικά τρόλλευ που εξυπηρετούν Παγκράτι - Βύρωνα. Εσείς είστε ευχαριστημένοι από την περιοχή σας; :)
  3. Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, παιδιά :) Απλά σκεφτόμαστε να βολεύουν γενικά οι συγκοινωνίες, ει δυνατόν πιο πολύ κοντά στο μετρό. Electric_Eye κέντρο θεωρούνται και τα Εξάρχεια, και του Γκύζη, και το Κολωνάκι, και η Νεάπολη...Όχι οτι έχουμε κάποιο συγκεκριμένο κόλημμα με το απόλυτο κέντρο, απλά ερευνώντας :) Για Αλεξάνδρας σκεφτόμαστε περίπου στη μέση. Είτε από πάνω (Τέρμα Ιπποκράτους) ή Από κάτω Γκύζη. Και πιο ψηλά, προς Αμπελόκηπους, καλά νομίζω είναι. Πετράλωνα λέτε είναι καλά ε; Δεν έχω έρθει ποτέ προς τα κει... Ρε σεις; Το Κολωνάκι δεν έχει ναρκομανείς; Γιατί έχω την εντύπωση οτι εκεί συχνάζουν αρκετοί;! Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον!
  4. Ήταν αλλιώς το μπάσκετ τότε. Ήταν πιο κοντά στο λαό...Τώρα ελάχιστοι παρακολουθούν μπάσκετ...τότε ήταν πιο λαικό από τώρα... Μπράβο στα παιδιά πάντα :)
  5. Μα αυτό ακριβώς. Σκεφτόμαστε να βρούμε κάτι σε όσο το δυνατόν πιο καινούργια πολυκατοικία. Electric_Eye, Αμπελόκηποι, Παγκράτι, Ιλίσσια και Νέος κόσμος, δεν είναι κεντρικά, αλλά ήμι-κεντρικά. Δεν είναι άσχημες περιοχές, πολύ πιθανό να καταλήξουμε σε κάτι τέτοιο, απλά ρώτησα αν κάποιος σας ξέρει από κέντρο! Πετράλωνα; χμ.... Για την Αλεξάνδρας τι γνώμη έχετε;
  6. Παιδιά καλησπέρα, Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα θέμα. Σκεφτόμαστε να αγοράσουμε ένα σπίτι στην Αθήνα. Συγκεκριμένα ένα μικρό διαμέρισμα, δυάρι! Σκεφτόμαστε στο κέντρο κάπου της Αθήνας, για να βολεύει από άποψη συγκοινωνίας. Ποιες περιοχές του κέντρου νομίζετε οτι βολεύουν από άποψη συγκοινωνίας αλλά και έχουν χαμηλή εγκληματικότητα; Γενικά, ποια η γνώμη σας για τη Λ. Αλεξάνδρας και τις γύρω περιοχές; Γκύζη, Νεάπολη Εξαρχείων, Τέρμα Ιπποκράτους; Ευχαριστώ για τις πληροφορίες :)
×
×
  • Create New...