Jump to content

Tafkappa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Tafkappa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρε παιδία sorry για αυτή την ερώτηση, μπορεί ήδη να έχει γίνει αλλά δεν μπορώ να διαβάσω τις προϊγούμενες σελίδες, δεν προλαβένω... Έχω το 6680, επικοινωνούσα αρχικά με κ750 κανονικά αλλα μετά από 4-5 φορές αρχισε το κ750 καθε φορα που στέλναμε με bluetooth να κάνει επανεκινήσεις. Ποιο φταίει απο τα 2 και γιατί, γνωρίζει κανεις?
  2. Ρε μάγκες μπορεί να μου πει κάποιος αν του έχει συβμεί αυτό. Πρώτα συνέβη σε έναν φίλο μου που είχε το Κ750 τώρα και σε μένα που το πείρα. Ενώ συνδεώμουν κανονικά και έστελνα με bluetooth σε nokia 6680 μετά την 4-5 φορα μου αρχισε να κάνει επανεκινήσεις κάθε φορά που προρπαθούσα να του στείλω.... και αυτό το κάνει μόνο με το 6680. Προσπαθώ να καταλάβω αν φταίει τελικά το δικό μας κινητό ή το nokia....
  3. Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει λύσει στην απορεία μου??? Όταν πέρνω με bluetooth από φίλους μου διάφορα αρχεία δεν θέλω να πατάω συνέχια επιβεβαίωση για να τα δέχομαι, καταντάει κουραστικό και πολλές φορές εκνεβριστικό -αντίθετα σε Nokia δεν γίνεται αυτό- Όταν είναι μία εικόνα δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά για φανταστήτε όταν θέλουν να μου στείλουν 15 φωτο τι γίνεται. Πρέπει δηλαδή να πατήσω 15 φορές επιβεβαίωση! :cry:
  4. Φίλε πρέπει είναι από oteshop γιατί και εγώ σε όσα υποκαταστήματα cosmote πήγα κανείς δεν ήξερε τίποτα ενώ έμαθα απο oteshop γι'αυτή την προσφορά.
  5. Η προσφορά τρέχει -για όσους μένουν Θεσσαλονίκη- στο κατάστημα ΟΤΕ στο κέντρο (Καρόλου Ντιλ). Πρώτα είχα πάει εκεί, με ενημέρωσαν γι' αυτό αλλά δεν τον είχαν ετοιμοπαράδοτο και έτσι γύρησα σε αλλα 2 καταστήματα cosmote να δω αν τον εχούν. Αυτοί δεν ήξεραν τίποτα :) Δεν είχαν ενημερωθεί προφανός ακόμα. Τώρα φαντάζομαι ότι θα βγεί και σε όλα τα καταστήματα της cosmote... κάποια στηγμή .......αυτή η προσφορα ισχύει για Cosmote και μόνο απο καταστήματα της Cosmote, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Αν κάποιοι δεν έχουν πάρει το κινητό καλό θα ήταν να το κοιτάξουν.
  6. Aπό χτες βγήκε η προσφορά αυτή. Ειναι o lexmark Z515. Αν δεν τον είδες ακόμη ρίξε μια ματιά εδώ....http://www.lexmark.gr/uncomplicate/product/home/3/0,7044,295754_403948_422715395_el_0_1,00.html
  7. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καμοιά εφαρμογή για να διαβάζει το κ750 doc/xls αρχεία?. Έχω δοκιμάσει, μόνο .txt βλεπει από μόνη της η συσκευή.
  8. Λοιπόν παιδιά θα σας πω κάτι που συνεύει σε 2 φίλους μου σήμερα και δεν ξέρω τι γίνεται. Ο ένας εχει το Κ750 και ο άλλος το 6680. Κάθε φορά που πάει να στείλει κάποιος απο τους δύο με bluetooth στον άλλον το k750 κάνει restart. Tο παράξενο είναι οτι αυτό γίνεται μόνο όταν εχει να στειλει/παραλάβει από το 6680, με όλα τα άλλα κινητά που εχουμε δοκιμάσει δουλεύει κανονικά. Και το πιο παράξενο είναι ότι πριν απο 2 μέρες επικοινωνούσανε μια χαρά. Δεν ξέρω αν πειράξανε τιποτα.... εγώ πάντος μια λογική απάντηση δεν μπόρεσα να δώσω. Εχει κανείς καμοια ιδέα?
  9. oteshop... όταν ρώτησα στον Γερμανό για καμοιά προσφορά κάναν τους κινέζους :D άσε που θέλαν να μου πλασάρουν στα ίσα τις βοδαφον...
  10. Λοιπόν παιδια αυτό αφορά όσους δεν έχουν αγοράσει ακόμα το Κ750, αλλά και όχι μόνο... Πήγα την Παρασκευή στον Γερμανο (Κατερίνης) για να το αγοράσω και μου είπαν ότι θα υπάρχει διαθερημότητα από τις 17 και μετα :mad: . Υπήρχε μόνο σε Βοδαφον!(Μακρια...) Τέλος παντον πήγα στον ΟΤΕ, ξεκίνησα τιν διαδικασία για νέα σύνδεση και τελικά δεν πρόλαβε να ολοκληροθεί γιατί ξεκινίσαν στις 11:30 το πρωί να κάνουν ανακένιση. Στην μέση δεν μπορούσαν να με αφήσουν και έτσι εφυγα :mad: Τελικά πήγα σήμερα Θεσσαλονίκη να το πάρω και εντελός τυχέα ρώτησα αν ειπάρχει και κανένα δώρο μαζι με το κινητό. Κοιτάξανε στα χαρτιά και μου είπαν ότι από την Πεμπτη θα έχει εκτυπωτή Lexmark z515. ;) Οπότε οποιος δεν βιάζεται...... ;) ;) ....εγώ θα περιμένω
  11. Paidia katarxas gia tous perisoterous....RFM.....Pou simeni Read the ****ing Manual. Min kanete xazes erotiseis gia tis opies tha vrite lisi sto manual!!! :X Tin Paraskeui pao na to paro apo Germano kai thelo opoios gnorizei kapoia pragmata na me voithisei se kapoies mou apories mou. Sigoura de tha to paro se vfn. Ti pezei me ta firmware. Prospatho na katalavo an epireazei toso mia ekdosi apo mia alli. Kai pos tha mporeso na tin allakso an xriasrtei. Iparxei tropos na to kano monos mou kai an nai pws?
×
×
  • Create New...