Jump to content

johny_no_gun

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About johny_no_gun

  • Ημ. Γέννησης 27/12/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

johny_no_gun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. και πανω που ελεγα οτι δε θα το ξαναπειραξω... αρχισε να ψιλοσερνεται (χρηση open home 6)... και εβαλα την ΜiniCM6 1.0.1...και το μινι γινεται μεγα...!!!!!! αλλες ταχυτητες... αυτο απο μονο του λεει πολλα... αλλα και to interface πολυ πιο ομορφο... αν και στεναχωρηθηκα με το timescape... δε βρισκω πουθενα .apk που να δουλευει... ξερει κανεις κατι?
  2. οταν εψαχνα για οδηγιες για το rooting καπου ειχα πετυχει αν δεν κανω λαθος οδηγο για απεγκατασταση εφαρμογων απο μαμα... αλλα τωρα δεν το βλεπω πουθενα.... υπαρχει? κι αν ναι... εχω μια ακομα ερωτηση... μπορω πχ να απεγκαταστησω την εφαρμογη της καμερας εφοσον χρησιμοποιω καποια αλλη (vignette) ή η λειτουργια της εξαρταται απο την μαμισια? ή πχ την εφαρμογη του αλμπουμ εφοσον χρησιμοποιω την 3d gallery και παει λεγοντας... (το apps2sd ειναι οτι καλυτερο εχει υπαρξει για το κινητακι μου... και πραγματικος λογος να κανει καποιος rooting)
  3. ευχαριστω παιδες.... λιγο ο ενας λιγο ο αλλος το εφτιαξα.... αποσυνδεσα τη μπαταρια... (αν και δε χρειαστηκε να βγαλω καμια βιδα... μονο εκεινο το ελαστικο καλλυμα)... δεν εκανε reboot το κινητο αλλα τουλαχιστον ηταν κλειστο... οποτε το εκανα flush mode στο SEUS και επανεγκατασταση.... problem solved...πολυ ξεφτιλίκι αυτο με το pc companion παντως... τωρα κανω παλι root xrecovery k apps2sd και ειμαι οκ.... 8α το σκεφτω για να το ξαναπειράξω.... :lol: ευχαριστω για τη βοηθεια!!!!!
  4. pfff....εχω φτασει ηδη τις 16 ωρες και τιποτα.... δεν μπορω ουτε να κλεισω το κινητο... οποτε ουτε xrecovery ουτε pc companion.... ουτε φως στο τουνελ.... παει για πεταμα???
  5. μολις εκανα αναβαθμιση στο x10 mini απο pc companion.. το κινητο με το που τελειωσα και το ανοιξα κολλησε στο λογοτυπο της sonny ericsson.... εχουν περασει ηδη 4-5 ωρες και τιποτα!!!!!! πειτε κατι κοντευω να παθω εμφραγμα!!!!!!
×
×
  • Create New...