Jump to content

billpapachristos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

billpapachristos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια υπαρχει τροπος να βαλω καποια φωτογραφια φοντο οχι ομως full screen? Γιατι με περιοριζει αρκετα στις φωτογραφιες που μπορω να επιλεξω επειδη μου κρυβει αρκετο μερος με το zoom που κανει..
  2. Παιδια για να ενεργοποιησουμε το a-gps τι κανουμε? Επιλογη υποβοηθουμενο gps δεν υπαρχει...
  3. Αν μπορουσατε να με βοηθησετε λιγο...... Επισης που θα βρω ρυθμισεις για Internet, MMS και το agps ειναι αυτο που λεει βασει δικτυου?
  4. Πως γινεται να αποθηκευσεις ενα δικτυο wifi που ειναι κλειδωμενο ωστε να μη σου ζηταει το κωδικο καθε φορα? Κι επισης πως μπορω να πειραξω τις ρυθμισεις για DNS IP κλπ?
  5. Στις ρυθμισεις ομως του κινητου εχει μονο εσωτερικο, bluetooth και βασει δικτυου...
  6. Στο sygic εχει μονη επιλογη το ενσωματομενο..Στο κινητο εχει και βασει δικτυου το οποιο το χω τικαρισμενο
  7. Εδω τωρα εχουμε ενα θεμα που το χω αναφερει κ στο topic του satio..Δε μου εχει επιλογη υποβοηθουμενο ουτε εκει αλλα ουτε και στους μεθοδους εντοπισμου στιγματος μεσα απο το κινητο...
  8. Ρυθμισεις-Συσκευη gps-Αυτοματος εντοπισμος Στη θυρα com εχω το ενσωματομενο αποθηκευμενο και μετα εχει το μεγαλο Χ που ειπες για απενεργοποιηση Αν πατησω στο χαρτη φορτωνεται και γραφει κατω κατω Δεν υπαρχει σημα gps ελεξτε τις ρυθμισεις συσκευης
  9. Δυστυχως ετσι το χω...Παλι παταω αυτοματος εντοπισμος κ λεει αποτυχια εντοπισμου
  10. Τα εχω κανει ολα αυτα και ο χαρτης φορωθηκε..Αλλα σημα δε βρισκει! Παταω αυτοματος εντοπισμος και βγαζει αποτυχια εντοπισμου...και ημουν σε ανοιχτο χωρο!
  11. Δε μπορω να βρω με τιποτα πως ενεργοποιηται το a-gps. Στις μεθοδους εντοπισμου στιγματος υπαρχει μονο το ενσωματομενο, bluetooth και βαση δικτυου.....Τι γινεται?
  12. Παιδια εχω εγκαταστησει μια χαρα το προγραμμα εχω βαλει και το χαρτη(ελλαδα-κυπρου) με τη γεννητρια και φορτωθηκε αλλα αρνειται πεισματικα να βρει σημα gps.. Παταω αυτοματος εντοπισμος και μου βγαζει κατευθειαν αποτυχια εντοπισμου..Τι συμβαινει?
  13. Παιδια εγω εβαλα την .50 και κολλαει απιστευτα...Αργει να φορτωσει το χαρτη κλπ.. Καμια λυση??
×
×
  • Create New...