Jump to content

anton11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by anton11

  1. geia sas!!! paidia, HELP!!! 1.ekana rythiseis gia MMS kai WAP apo to site tis sonyericsson...otan einai na mpw kalei enan arithmo kinitou..einai ok?ti xreosi exo? 2.giati den vlepo selides internet?(px.moy vgazei google alla den vlepo ti selida kanonika..) 3.stin othoni epano aristera, panw apo to deikth gia to sima,mou exei vgalei ena antistoixo mple trigonaki...ti einai ayto? 4.gia tis rythmiseis tou mail ti prepei na kanw? einai arketes oi erwtiseis alla eimai sigouros oti tha me voithisete... eyxaristw ek twn proterwn!!!
  2. ξέρετε που θα βρω τις ρυθμίσεις του t610 για gprs kai wap? thanks......!
  3. γεια σας!!! τελικά πήρα το Τ610 και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος!!! όμως μία χαζή ερώτηση...δεν γνωρίζω από κινητά όσο εσείς..sorry αλλά, πώς συνδέομαι στο internet???είμαι συνδρομητής vodafone και στο site της δεν έχει τις ρυθμίσεις για t610....ακολούθησα τις οδηγίες για t68 αλλά κάτι δεν είναι ή έγινε σωστά...pls, help!!! ευχαριστώ εκ των προτέρων.....!
  4. γεια σας!!! τελικά πήρα το Τ610 και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος!!! όμως μία χαζή ερώτηση...δεν γνωρίζω από κινητά όσο εσείς..sorry αλλά, πώς συνδέομαι στο internet???είμαι συνδρομητής vodafone και στο site της δεν έχει τις ρυθμίσεις για t610....ακολούθησα τις οδηγίες για t68 αλλά κάτι δεν είναι ή έγινε σωστά...pls, help!!! ευχαριστώ εκ των προτέρων.....!
  5. ο germanos στην ακαδημίας ενώ το σάββατο το είχε 305(αλλά μόνο σε κόκκινο), χθες το απόγευμα (τετάρτη 29/10) το είχε 362€.....!!! θα μας τρελλάνουν???
  6. thanks!!!αλλά όταν ρώτησα στο germano δεν μου είπαν ότι είναι προρυθμισμένο σε VODA LIVE....για απλή συσκευή εννοήθηκε...δεν το πήρα γιατί το είχε μόνο σε red.το plaisio το έδινε σάββατο πρωί με 377 και όταν τους είπα ότι ο germanos το δίνει 305 μου είπαν ότι η τιμή που τους έχει δώσει η Ericsson είναι με 377.....τι γίνεται?θέλουν να ξεστοκάρουν ή είναι η κανονική τιμή?...πάντως δεν θέλω το LIVE... και πάλι ευχαριστώ!!!
  7. γεια σας...... μήπως ξέρετε πόσο έχει το Τ610? ο γερμανός το πουλάει 305€ αλλά δεν το έχει και το plaisio ζητάει 377€........τι γίνετα????? ευχαριστώ!!!
×
×
  • Create New...