Jump to content

VELISSARIOU

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About VELISSARIOU

  • Ημ. Γέννησης 30/03/1969

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

VELISSARIOU's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στην stock εφαρμογή των μηνυμάτων καθώς και στον dialer υπάρχουν δύο κουμπιά και επιλέγεις τελευταία στιγμή απο ποια κάρτα θα στείλεις ή από ποιά κάρτα θα κάνεις κλήση.
  2. Σ" ευχαριστώ για την απάντηση. Γνωρίζεις αν οι συγκεκριμένες εφαρμογές υποστηρίζουν dual sim κινητά;
  3. Το τηλέφωνο έχει πρόβλημα με τα SMS και τους 70 χαρακτήρες. Γνωρίζει κανείς τρόπο αντιμετώπισης;
  4. Υπαρχουν επαφες απο διαφορες πηγες αλλα εχω επιλεξει να βλεπω μονο τις επαφες του τηλεφωνου. Sent from my HTC Desire S
  5. Σε κάποιες επαφές χωρίς να μπορώ να βρω τι κοινό έχουν δεν μπορώ να ορίσω ήχο κλήσης διαφορετικό. Σε άλλες πάλι αυτό αλλάζει. Έχει συμβεί σε κανέναν;
  6. Είναι στο Desire S στα προγράμματα που έχει προεγκατεστημένα.
  7. Αν επιλέξεις την "Λειτ. αυτοκινήτου" όταν θα έχεις εισερχόμενη κλήση θα εμφανίζεται στην κάτω πλευρά του πλοηγού (όπως δείχνει η εικόνα πιο πάνω). Δεν έχω τεστάρει τον χάρτη οπότε δεν έχω γνώμη πάνω σ' αυτό. Επίσης έχει μια εξαιρετικά βολική φωνητική επιλογή από τις επαφές αν θέλεις να καλέσεις κάποιον (πάντα μέσα από την "Λειτ. αυτοκινήτου").
  8. Αυτό το λύνει η πλοήγηση που έχει "by default" το Desire S :-) http://www.velissariou.gr/DESIRE%20S.jpg Πάντως η πλοήγηση δεν σταματάει όταν έχεις κλήση. Απλά στην οθόνη σου έρχεται μπροστά ο dialer. Αν κλείσεις τον dialer θα μπορέσεις να βλέπεις τον πλοηγό (ακόμα και αν δεν τον ακούς).
  9. Σε HTC Desire S με Sygic Aura συμβαίνει το εξής: Στη διάρκεια την πλοήγησης αν έχω εισερχόμενη κλήση δεν σταματάνε οι φωνητικές οδηγίες του Aura με αποτέλεσμα να ακούω ταυτόχρονα και τον συνομιλιτή και το Aura. Καμιά ιδέα υπάρχει για να λύσω το πρόβλημα;
  10. Και στο 5388++ δείχνει κατειλημένη η μία sim όταν η άλλη έχει γραμμή.
  11. Εννοώ ότι θα χρειαστεί (αν χρειαστεί) να επαναφέρεις τις εργοστασιακές ρυθμίσεις προκαλώντας hard reset με το ταυτόχρονο πάτημα πλήκτρων ενώ το τηλέφωνο είναι κλειστό. Σ' αυτή την περίπτωση θα χαθούν όλα τα δεδομένα που υπάρχουν στο τηλέφωνο. Αν κάποιος χρησιμοποίησε το πληκτρολόγιο και έχει τεστάρει την λειτουργία του ας ενημερώσει γιατί ουσιαστικά το έχω δοκιμάσει μόνο σε μία συσκευή.
  12. Είναι από την τελευταία rom του Touch Diamond 2 (WM6.5). Χρησιμοποίησα αρχικά ατόφιο το Touch Input 2.1 έχοντας κάνει dump την rom αλλά δεν ξεκινούσε το τηλέφωνο και χρειάστηκε να κάνω hard reset. Ψάχνοντας βρήκα την αιτία και έκανα μία διόρθωση ώστε να δουλέψει. Τα παραπάνω πληκτρολόγια από μια ματιά που έριξα μάλλον δεν δουλεύουν στην συσκευή μου γιατί έχουν αυτό το κάτι που χρειάστηκε να βγάλω ώστε να δουλέψει αυτό που έχω ανεβάσει.
  13. Για την ενημέρωση όσως παρακολουθούν αυτό το θέμα δεν διορθώνω την προηγούμενη δημοσίευσή μου αλλά παρά τους κανόνες του forum κάνω νέα δημοσίευση. Έχοντας χρησιμοποιήσει για αρκετό καιρό το HTC Touch Diamond 2 μου ήταν τρομερά δύσκολο να δουλέψω με άλλο πληκτρολόγιο από αυτό της HTC. Έτσι δημιούργησα από την official rom ένα cab με το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο. HTC Touch Input 2.1 http://www.4shared.com/file/QSkaH9ns/HTC_Touch_Input_21.html Η συσκευή που το δοκίμασα είναι το T5388++ αλλά πιστεύω ότι θα λειτουργήσει και σε οποιαδήποτε άλλη. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα αν δεν λειτουργήσει σε κάποια συσκευή να χρειαστεί hard reset γι αυτό όποιος το δοκιμάσει καλό είναι να έχει λάβει πρώτα τα μέτρα του.
  14. Ποια ROM κυκλοφορεί για το Τ5388++; Υπάρχει κάποιο link; Edit Απαντώ στην ερώτησή μου με το παρακάτω link :) http://www.htc-topaz.co.cc/files/index.php?dir=ChineseClone_Files
  15. Δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά. Αν θέλεις κάλεσέ με να ακούσεις μόνος σου πως ακούγεται :) Εγώ πάντως ακούω καλά.
×
×
  • Create New...