Jump to content

sennsa_rs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

sennsa_rs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Tωρα που κοντευω να αγορασω το Dynamik αναρωτιεμαι! :wacko: Να το παρω με 50 ρισιο διπλωμα γαι 6 μηνες ή να περιμενω? Αν το παρω και με πιασουν τα στρουμφ τι γινεται? :O Οσοι εχετε dynamic εδω περα ειστε πληρως νομιμοι? :X (((Δεν θελω 50αρι γμτ))) :cry: :cry:
  2. Ποσο τα πηρες Dynami_125?
  3. Bλεπω οτι πληθενουμε! Και εγω το παιρνω αν ολα παν καλα σε κανα 25ημερο Πρωτα: Εξετασεις---Διπλωμα(50cc)--Dinamikkkkk(Σε μπλε μαλλον) Dynamic_125_Toυμπιωτης εισαι?Και εγω με το φιλαρακι μου στην πυλαια πηγαινουμε!! Αμα το παρω να κανουμε μια dynamicovolta!!!! Παρτε και φωτογραφιες του αδελφιου του Dynamic: http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php?cat=500&ppuser=45530 Πρεπει πρωτα να εγκριθουν lol
  4. Παιδια ποσο κοστιζουν τα βιβλια και απο που το πηρατε?
  5. Οk σε ευχαριστω (Εισαι και γρηγορος)!
  6. Και η ασφαλεια? Μπαινει στο ονομα μου?
  7. Mια ερωτηση Μπορει η αδεια κυκλοφοριας ή το μηχανακι να γραφτει σε μενα <17 χρονων>?
  8. Καταλαβα τωρα :w00t: Ευχαριστω :) :)
  9. Μα αμα τις κατεβάσω όλες κατω θα μπει πρωτη και μια πανω δευτερα. Λαθος? Και,κατι ακομα μπορω να παω απο 1 σε 6 κατευθειαν κατεβαζοντας απο τη 1 μια κατω? Αν γινεται απαντηστε και στις αλλες αποριες μου <<Ξερω οτι ειμαι ασχετος αλλα ποτε μου δεν ειχα οδηγησει με ταχυτητες και επειδη το παιρνω το μηχανακι το καλοκαιρι θελω να μαθω καποια βασικα>> Και παλι ευχαριστω
  10. Το ροταω γιατι ειμαι ψιλοασχετος και στο τοwn mate του θειου αν εισαι με τριτη και ανεβασεις(πατωντας κατω παει πρωτη!
  11. Γεια σας παιδες! Ελεγα να παρω το CBF 250 αλλα τελικα άλλαξα γνωμη και παιρνω Dynamik κυριως για λόγους κόστους (μισή τιμή βλεπετε!!!) Απορίες: Πηγαινει καλυτερα απο το CBF? Ποσο λαδοβενζινο καιει μια ημερα με κανονικη χρηση και λιγα "ξεσπάσματα"? Δειχνει το ταμπλο τη ταχυτητα έχεις? Ν,3,6 Και μια Newbie ερώτηση: Απο 6 μπορεις να ανεβάσεις σε 1? <<<Μη γελάτε>>>> Thanks!
×
×
  • Create New...