Jump to content

Thed_78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Thed_78

  • Ημ. Γέννησης 15/05/1978

Thed_78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εδώ και 2 μήνες είμαι κάτοχος ενός VAIO VGN-FE21M T2300:D .Στο σταθερό μου έχω ADSL χωρίς ασύρματο MODEM. Θέλω απεγνωσμένα να έχω πρόσβαση στο INTERNET σε όλο το σπίτι χωρίς να τραβάω καλλώδια:( .Επειδή δεν είμαι και τόσο σχετικός:O με τα ασύρματα δίκτυα θα ήθελα να μου πείτε ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος λύσης του προβλήματός μου.Μου είπανε κάποιους τρόπους αλλά τα μπερδεύω στην εγκατάσταση δικτύου:blink: .Τι μου προτείνετε? Ζητώ την κατανόηση σας. Τώρα μαθαίνω.
  2. ή αν πας στην προσθήκη συμβόλου.Πάντως αν θέλεις την γνώμη μου, γράφε με κεφαλαία.;)
  3. το τελευταίο διάστημα παρατήρησα ότι η ώρα που στέλνω κάποιο μνμ με την ώρα που αναγράφεται στην αναφορά παράδοσης δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. π.χ. έστειλα σήμερα μνμ στις 15:59 και η ανφορά παράδοσης μου έγραφε ότι παραδόθηκε στις 12:47. Φταίει το κινητό ή το δίκτυο? είμαι συνδρομητής της voda.:wacko:
  4. Το κινητό το αγόρασα την παρασκευή. πήγα σε κατάστημα vodafone αλλά μόλις μου είπανε ότι το εχουν μόνο σε live έκανα μεταβολή και το αγόρασα από Γερμανό.;)
  5. Δηλαδή γύρω στα 440 €. Το περίμενα λίγο φθηνότερο.Πάντως το κινητό είναι καταδικασμένο να πουλήσει τα τρελά του.:rolleyes:
  6. Καλησπέρα.Η ερώτηση που θα κάνω είναι εκτός θέματος αλλά υποσχέθηκα σε κάποιο φίλο ότι θα τον βοηθήσω.Λόγω επαγγέλματος αναγκάζεται να στέλνει e-mails στην επιχείρηση που δουλεύει.Ψάχνει για μια συσκευή εύκολη στη χρήση και αξιόπιστη.Μπορείτε να προτείνετε καμία?Ποιο το κόστος αποστολής e-mail μέσω κινητού?sorry για την άσχετη ερώτηση αλλά νομίζω ότι αρκετοί από εσάς θα είναι σε θέση να μου απαντήσουν:O
  7. Με την πρώτη φόρτιση τι γίνεται?Πόσο πρέπει να διαρκέσει?Κάτι μου λέει πως στα καταστήματα λένε ότι τους κατέβει.(Άλλοι 8 ώρες,άλλοι 16...):wacko:
  8. Ξέρει κανείς να μου πει αν τα antivirus και τα internet security κάνουν την ίδια δουλειά? Αν όχι, μπορώ σε έναν Η/Υ να εγκαταστήσω το Kaspersky και το Norton Intenet Security 06?:blink: A! και κάτι ακόμη. Τελευταία ο υπολογιστής μου σέρνεται,τι να κάνω? Έψαξα για ιούς αλλά δεν βρήκα κάτι
  9. Τελικά βρήκα ότι είναι μία "ΕΚΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ MICROSOFT" και την είχα εγκαταστήσει από το windows update. Την έχεις ακουστά ή έκανα καμιά β******? Επίσης μου γράφει ότι αφού την εγκατασήσεις δεν μπορείς να την κάνεις απεγκατάσταση.
  10. Είμαι σχετικά καινούριος με τα pc αλλά το active x κάτι μου λέει.Πως θα δω αν τις έχω βάλει? Επίσης θυμάμαι ότι κάποτε μου εμφανίστηκε κάτι για εικονικό πρόγραμμα προστασίας των windows ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Έχω χάσει την μπάλα. :O
  11. Καλησπέρα. Είμαι σχετικά καινούριος με τα pc και επιδή δεν γνωρίζω και πολλά θέλω την γνώμη σας. Εδώ και αρκετό καιρό, όταν κάνω update για ενημερωμένες εκδόσεις στα windows xp με το που τελειώνει η διαδικασία, μου βγάζει ενα παράθυρο με ενα κόκκινο Χ σαν αυτά που έχει η tv στα ακατάλληλα έργα και γράφει microsoft vm και από κάτω την επιλογή οκ. Πατάω το οκ και μετά μου γράφει ότι η εγκατάστση ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Έχει καταντήσει ενοχλητικό.Τι να κάνω?
  12. καλησπερα,σκεφτομαι να προβω στην αγορα ενος εκ των δυο κινητων.ποιο κατα την γνωμη σας ειναι καλυτερο?
  13. Παιδια καλησπερα, τι γνωμη εχετε για το ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ του φ.φ.Κοπολα?
  14. Ξερει καποιος να μου απαντησει αν αληθευει το γεγονος οτι το Ρ910 πλεον κυκλοφορει μονο ως VF LIVE συσκευη?
  15. Παιδια καλησπερα. Γνωριζει κανεις να μου πει αν το Ρ910ι βγαζει το ιδιο καλες φωτογραφιες με το S700i?
×
×
  • Create New...