Jump to content

alemao

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alemao

  • Ημ. Γέννησης 02/04/1978

alemao's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ADSL FORTHNET ΜΕΣΩ ΟΤΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ (ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕI) Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ 2PLAY ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΦΟΣΟΝ 1ο: ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ 2ο: ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΝΕΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΦΟΥ Ο ΥΠΑΡΧΟΝ ΕΙΝΑΙ ADSL KAI OXI ADSL2. ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 28/3 ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΕ COURIER. ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΣΤΟ CUSTOMER CARE ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΜ, ΓΙΑ ΝΑ MAΘΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑ! ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΑ FRANCHISE ΛΕΕΙ) ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ROUTER. HELP!!!
  2. ρε guys υπαρχει κανα site με φορτιστες για m341-2i ? μονο στο telefoncity ειδα φορτιστη mitsubishi αλλα ειναι για mt30, λετε να ταιριαζει :worry:
  3. Σαν πραγματικός χρόνος αναμονής ορίζεται αυτός που επιτυγχάνει το κινητό με χρήση τουλάχιστον 20 λεπτών ομίλίας την ημέρα και ελάχιστη χρήση καποιων επιπλέον χαρακτηριστικών του (sms-calendar-games, etc). Με τέτοια χρήση 2-2,5 ημέρες είναι εφικτό νούμερο. Πάντως δύσκολα θα ξεπεράσει κάποιος τις 3 ημέρες αναμονής. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ: ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ RESTART Ή ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ???
  4. Τι ακριβώς είναι το "p.a"? Πάντως με καλύτερο σήμα θα είχαμε αύξηση της αυτονομίας και όχι μείωση...
  5. Δεν είναι ακριβώς έτσι αφού τοποθετεί τα ελληνικά περίπου στην σειρά του λατινικού πληκτρολογίου, πχ το φ στο 3, το ω στο 6 κλπ. Πάντως είναι αρκετά ευκολο να το συνηθίσεις (μιλώντας σαν πρώην κάτοχος panasonic-ericsson-motorola και φυσικά nokia).
  6. Διορθώνω: "Θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σας με δυο ενστάσεις όμως: οι υπάλληλοι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ γνωρίζουν το πότε γίνονται παραδόσεις κινητών και περίπου την ποσότητα που θα παραλάβουν, ΑΦΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ. Τώρα το πόσο τους δίνουν την απαραίτητη προσοχή και το πόσο τέλεια καταρτισμένοι είναι, αυτό είναι ένα άλλο θέμα... Μιχάλης (από Ξάνθη ε?) :)
  7. Χρησιμοποιώ το ν525 εδώ και 20 μέρες με το δίκτυο της Telestet και ο πεθερός μου(!) με CosmoKάρτα χωρίς κανένα πρόβλημα, εκτός του ότι βέβαια δεν λειτουργεί το live! Το ν500 θα είναι μάλλον σε ασημί και με μεγαλύτερη μπαταρία(700 αντι 650) - βάρος(123 αντι 114) και ισως λίγο μεγαλύτερη αυτονομία. Τα στοιχεία που ανέφερα είναι υπό αμφισβήτηση καθως ακόμη και στα διάφορα site της MOTOROLA ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ! Λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα να αναβαθμιστεί το v525 -> v500 και αντίστροφα. Η τιμή του ν500 θα είναι 20-30€ μεγαλύτερη οπως σε όλα τα non-live! κινητά.
  8. Αν ξέρατε πόσους "κακόμοιρους" έχω ξυπνήσει μεσημεριάτικα, μάλλον θα με γιαουρτώνατε! :) Ευτυχώς κάτι γίνεται (επιτέλους) και στην χώρα μας...
  9. Θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σας με δυο ενστάσεις όμως: οι υπάλληλοι γνωρίζουν το πότε γίνονται παραδόσεις κινητών και περίπου την ποσότητα που θα παραλάβουν. Κατά την παράδοση των κινητών "προηγούνται" αυτοι με τις συνδέσεις (κατά σειρά προτεραιότητας) από αυτους με "σκέτες" συσκευές (υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια...). Το Ζ600 δεν θεωρείται οτι έχει έλλειψη στον Γερμανό αλλα τα κομμάτια ήταν περιορισμένα τουλάχιστον την εβδομάδα που πέρασε. Εγώ πάντως θα προτιμούσα το Τ630 λόγω όγκου κυρίως.
  10. C350, C450 KAI C550 EXOYN ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΘΟΝΗ (STN, 4096 COLORS, 96x65 ΑΝΑΛΥΣΗ). ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ C350: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ. ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΦΩΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ MC60 ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ... http://www.mobile-review.com/index-en.shtml
  11. H ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ SMS 'H ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΡΥΘΜΙΣΗ? ΑΠΟ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΠΩΣ ΠΑΤΕ? ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 2, ΛΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΛΗΚΤΡΟ.
  12. ΟΝΤΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 SEC AN KAI ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟ, ΕΙΤΕ ΜΜS EITE VGA ΑΝΑΛΥΣΗ TO ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ... Χ.Π. & Α HAPPY NEW YEAR!
  13. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Omnius Bluetooth USB adapter - 49€ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ. ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ? (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΑ!)
  14. 318€ Η VODAFONE 314€ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ 299€ @ TELEFONCITY.GR (COMING SOON) 247€ ΣΤΑ MULTIRAMA XΩΡΙΣ ΦΠΑ (ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΟΜΩΣ!) 129.80€ ΣΤΟ "120" ΚΑΙ ΑΝΩ ΜΕ ΠΙΣΤ. ΚΑΡΤΑ
  15. H ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ V525 ME TELESTET 10 ΜΕΡΕΣ KAI ΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ(ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΗΝ. - ΜΕΝΟΥ - ΟΘΟΝΗ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ). ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ v66 KAI TO ΠΟΥΛΗΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ! (ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΗΝ "ΕΥΧΡΗΣΤΙΑ" ΤΩΝ MOTOROLA STARTAC70 KAI... FLARE ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ). ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΤΗΛ. 'Η ΤΗΣ SIM ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ 30-40 ΛΕΠΤΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ (ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΧΡΗΣΗ). ΤΟ USB PHONE TOOLS ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ BLUETOΟTH? ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ Τ610 ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΨΟΓΑ ΜΕΣΩ ΒΤ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΚΙΑ 3650. ΓΙΑ ΤΑ ΜΜS EΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤELESTET TΑ ENΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ MOTOROLA.GR AΦΟΥ Η STET ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ MMS ME ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ (ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΕΛΕΞΑ ΩΣ ΤΥΠΟ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟ C450 KAI ΔΟΥΛΕΨΕ). JAVA APPS ANYONE? HAPPY NEW YEAR!
×
×
  • Create New...