Jump to content

BGC

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

BGC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. telila Skype douleyei panw i kollaei? to exei xanatestarei kaneis? Thanks paidia
  2. το θέμα ειναι οτι εχβ στο Outllok ολα τα ραντεβου και υπενθυμισεις μου γι'αυτό και θέλω ενα πρόγραμμα που να κάνει Sync με το Outlook.
  3. Παιδιά έχω ενα πρόβλημα. Πηρα κι εγω το 810ι και θέλω να εγκαταστίσω το λογισμικό του στο PC. Έχω όμως Win 2003 και μου λεει οτι μόνο με XP SP1-2 μπορει να κάνει εγκατάσταση. Έχει κανείς καμία ιδέα? (το να το κάνω "run as XP" το δοκίμασα και δεν κανει) Έχει κανένα άλλο λογισμικό για sync με το outlook διότι αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα? Ευχαριστώ
  4. Στο pc σου με τα XP θα συμβούλευα να βάλεις SP2. Έχω ασύρματο δίκτυο και απο τοτε που έβαλα SP2 (Service Pack 2) όλα είναι πολύ πιο εύκολα και λειτουργούν πολύ καλύτερα. Όσο για IP, δεν είμαι σίγουρος τι ισχύει όταν έχεις ppc να συνδέσεις, αλλά αν είναι οτι ισχύει οταν έχεις δυο κανονικά pc, και θέλεις να μπαίνουν στι internet και τα δύο (θα συνδέεται το ένα και θα μοιράζει την σύνδεση και στο άλλο), θα πρέπει να δώσεις IP σε αυτό που θα μοιράζει την σύνδεση πάντα, το 192.168.0.1 . Αυτό το IP ορίζουν τα Windows για να δίνεις σύνδεση απο ένα pc σε άλλο. Το άλλο pc τώρα, (μάλλον δεν θα ισχύει για το ppc σου απλα το αναφέρω) , θα πρέπει να πέρνει αυτόματα IP απο το πρώτο, δηλαδή ενεργοποιημένη την επιλογή "obtain an IP automatically"... Αυτά και sorry για την πολυλογία.!
×
×
  • Create New...