Jump to content

triandafylos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

triandafylos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Προβλημα με το wlan στο zyxel 660hw-63 -------------------------------------------------------------------------------- Ακουστε παιδια τι προβλημα υπαρχει λοιπον εχω ενα desktop pc και ενα φορητο το φορητο συνδεεται πανω στο zyxel ασυρματα και το desktop με καλωδιο οταν κατεβαζω απο το ιντερνετ στο desktop και παω απο το φορητο να κανω download η μετακινηση ενος μεγαλου αρχειου κανει restart to router με αποτελεσμα να χανω οτι εχω κατεβασει μεχρη στιγμης και συν να περιμενω να ξανασηκωθει το wlan.πειτε μου αν ξερεται τι να αλλαξω δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα στο hardware.τα pc βλεπουν κανονικα το ενα το αλλο και οταν μεταφερω αρχεια απο το ενα στο αλλο ολα ειναι κανονικα το προβλημα εντοπιζεται οταν κανω download ειτε απο το ενα ειτε απο το αλλο μηχανακη και παω να μεταφερω καποιο αρχειο.επισης οταν συνδεσω και το φορητο με καλωδιο πανω στο zyxel ολα πανε ρολοι κατεβαζω αρχεια μεταφερω αρχεια και γενικα ολα ειναι ενταξει.
  2. ακουστε ειχα γραμμη 512 απο τελλας και κατεβαζα με 55 ξαφνικα ενα πρωινο ερχεται η τελλας και μου κανει την γραμμη μου απο 512 σε 1024 και κατεβαζω τωρα με 22 περνω την τελλασ και μου λεει οτι επειδη εκτελουν εργασιες στην τελλας αυτο θα κρατησει μεχρη τισ 10 του οκτωμβρη.δεν πιστεψα και μετα απο κανα μισαωρο περνω χανα το λεω σε εναν υπαληλο και τι μου απαντα οτι περιμενουν τον οτε να τελειωσει τις αναβαθμισεις μεχρη το πρωτο 10 του νοεμβρη και απο κει και περα θα ειναι ολα ενταξει.να ρωτησω τωρα κατι γινεται ο οτε να με εχει ανβαθμισει και η τελλας οχι και εγω να βλεπω 1024 στα στατιστικα tou router μου.αλλα να κατεβαζω με 22?
  3. μυτιληνη -αγ μαρινα αν ξερεις καθολου.και δεν παιζει εκει το http://www.wireless-mytil.net/ δηλαδη με συμβουλευεις να ριξω το ΑΡ κατευθειαν πανω στο zyxel mesw ethernet?γιατι υπαρχει και αυτη η δυνατοτητα.πες μου τι ειναι καλυτερο papashark?ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.
  4. papashark sory pali den moy apantises an mporw na syndesw dyo ap asyrmata gia na apofygw apo tin mia meria kai ta kalwdia
  5. παιδια συνοψιζω και αν κανω λαθος διορθωστε με λοιπον για δικτυο 2υπολογιστων στα 200 μ με οπτικη επαφη θα χρειαστω δυο κατευθυντικες καιραιες τυπου grid και 1 ΑΡ απο την μια μερια η μια κεραια μαζι με το ΑΡ και απο την αλλη η καιραια που θα πεφτει πανω σε καρτα δικτυου που θα βγαζει rsma σωστα?να ρωτησω και κατι αλλο?απο την μερια που θα ναι και η δικη μου θα εχω το ΑΡ μπορω να συνδεθω ασυρματα πανω του με ενα αλλο ΑΡ που ειναι και adsl royter προκειται για το zyxel 660hw-63.πειτε μου αν τα λεω σωστα.
  6. katarxi vriskomai stin mitilini opou den exei amwn.kai deyterwn tha thela na rwtisw gia na syndethoyme xreiazomaste aparaitita 2 syskeyes access point?
  7. Γεια σας ειμαστε δυο φιλοι που θελουμε να κανουμε δικτυο τουσ υπολογιστεσ μας.Η αποσταση μεταξυ μας ειναι 200 μετρα αλλα εχουμε αναμεσα μας 2 σπιτια.θα ηθελα να μου προυεινεται εναν εξοπλισμο καθως και τιμη
×
×
  • Create New...