Jump to content

Kyoshiro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Kyoshiro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Ρε παιδιά δεν μου έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση σε oreo... Μήπως να την περάσω μόνος μου να ησυχάσω??
  2. Καλησπέρα, έχει έρθει σε όλους η αναβάθμιση σε oreo ή μόνο εγώ περιμένω? :P
  3. Καλησπέρα, Κάτοχος του s8 εδώ και 10 μέρες περίπου, σχετικά καινούριος στο forum και θα ήθελα μια μικρή βοήθεια. Του έβαλα το τζαμάκι της Nillkin και πήρα μαζί και 2 θήκες Nillkin, την Nature και την defender 2. Η nature μου το πέταγε το τζαμάκι ενώ η defender 2 δεν έχει κανένα θέμα. Εχει δοκιμάσει κανείς καμία άλλη θήκη με το τζαμάκι της Nillkin που να μην το πετάει και να είναι πιο λεπτή σε σχέση με την defender? Ευχαριστώ πολύ.
  4. Ευχαριστώ πολύ afilopou, θα δοκιμάσω να το γυρίσω πίσω αύριο. Έλπίζω στο επόμενο να μην συναντήσω το ίδιο πρόβλημα.
  5. Μόλις το πήρα το αναβάθμισα στην 4.0.4 έκδοση.
  6. Καλησπέρα σε όλους. Χθες αγόρασα το Nexus και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος και απελευθερωμένος από τη τυραννία της apple :P Παρόλα αυτά αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα. Κάθε φορά που ακούγεται ένας ήχος από το κινητό ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά ακούγεται ένα ανεπαίσθητο κλικ. Έκλεισα τους ήχους για Dial pad touch tones και touch sounds αλλά και πάλι όταν ακουστεί κάποιος άλλος ήχος από το κινητό κάνει πάλι αυτό το κλικ. Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Υπάρχει κάποια λύση? Ευχαριστώ.
  7. To eixa koitaksei auto pou les k mou ebgaze mono ta mp3 ths mnhmhs tou thlefwnou alla ekana ena restart k bghkan ola kanonika. thanx
  8. Εχω πάρει το U600 εδώ και ένα δίμηνο περίπου και σήμερα αποφάσησα να πάρω μια κάρτα μνήμης για να το χρησιμοποιήσω και σαν mp3 player αλλά απ' ότι διαπίστωσα δεν μπορώ να κάνω λίστα αναπαραγωγής με τα τραγούδια που έχω στη κάρτα μνήμης αλλά μόνο με αυτά στη μνήμη του τηλεφώνου.Μήπως δεν κοίταξα προσεκτικά?Ξέρει κανείς κανενα τρόπο να το ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα? Ευχαριστώ και sorry αν έχει ξανααναφερθεί κατι σε προηγούμενο post.
  9. Kserei kaneis poio einia to tragoudi sth kainouria diafhmisi tou Gordons?
  10. Geia Molis phra to 3230 kai otan xtypaei to thlefwno akougetai prwta ena MPIP kai meta to ringtone.Epsaksa ligo alla den brhka pws bgainei to MPIP Kserei kaneis pws bgainei?
×
×
  • Create New...