Jump to content

Amfitrith

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Amfitrith's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Επειδή παλεύω με μια εφαρμογή εδώ και 3-4 μέρες και δεν βγάζω -παρά τους αναλυτικούς οδηγούς, θα μπορούσε κάποιος να κάνει sign αν δεν είναι κόπος; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  2. Αυτό: http://blogen.junnikokuki.com/2009/03/iphone-style-sms-chat-software-for-s60-3rd5th-free-isms-v101 υπάρχει κάπου αλλού; Έχει 3-4 μέρες που προσπαθώ να το κατέβασω αλλά το site δε λειτουργεί... Ευχαριστώ! :)
  3. Μέσω του Nokia Ovi Suite γίνεται να τους περάσεις και μέσω Bluetooth, τουλάχιστον εγώ έτσι έκανα και δουλεύει μια χαρά! Έχω ερώτηση... το έχω δει σε άλλο κινητό και δεν ξέρω αν γίνεται. Θα μπορούσαν με κάποιο τρόπο να μηνύματα (sms) να προβάλονται σε μορφή συνομιλίας; Δηλαδή ανοίγοντας το μήνυμα από συγκεκριμένο αποστολέα να εμφανίζει και τα προηγούμενα που είχαμε ανταλλάξει;
  4. Καλησπέρα! Ένας φίλος έχει το k800i και θέλει έναν browser που να δείχνει τις σελίδες όπως ακριβώς τις βλέπουμε από το pc, δηλαδή έγχρωμες και να υπάρχει και ο δείκτης(του "ποντικιού"). Γίνεται; Προσωπικά είμαι fan της Nokia και το Ν76 μου ειχε ήδη browser ακριβώς έτσι, μπορούμε να εγκαταστήσουμε κάτι ανάλογο στο k800i? Ευχαριστώ πολύ! :D
  5. Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω το 5300, αλλά έχω ένα μικρό προβληματάκι! Για εμένα έχει μεγάλη σημασία ο μέγιστος αριθμός επαφών, ρώτησα σε ένα κατάστημα και μου είπαν 500, ενώ σε κάποια διαφημιστικά λέει 1000. Μπορείτε να με κατατοπίσετε; Ευχαριστώ πολύ!!
  6. Εεπειδή έχω κι εγώ το ίδιο κινητό από το Πάσχα νομίζω, αλλά ως τώρα το χρησιμοποιούσα σπάνια δεν ξέρω τι παίζει, μήπως ξέρετε πόσες επαφές μπορώ να καταχωρήσω στον τηλεφωνικό κατάλογο της συσκευής;(Όχι στη SIM, μόνο στη συσκευή). Ζήτησα από το Γερμανό να μεταφέρουν τις επαφές μου από ένα Sony Ericsson P910i και μου είπαν πως ενδέχεται να αντιμετωπίσω το εξής πρόβλημα:Να μην έχουν περαστεί όλες οι επαφές αν δεν ήταν αρκετή η μνήμη. (μιλάμε για πάνω απο 1500 επαφές με 2, 3 ή και 5 τηλέφωνα στην κάθεμια, διευθύνεις κλπ). Για να μην κάθομαι να τα ψάχνω 1-1, επειδή θα μου πάρει 10 ώρες, μήπως γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...