Jump to content

jimis_riz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jimis_riz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι δίνουν όλοι, αλλά στο bestpriceinchina είναι συγκεντρωμένα όλα τα κουπόνια από όλα τα κινεζομαγαζα! Και βέβαια αποφεύγω να ψωνίσω χωρίς Paypal, ακόμη και στο ebay.
  2. Εγώ πάλι συστήνω το bestpriceinchina.com απο τοτε που το ανακάλυψα με έχει βολέψει! Βλέπω αυτό που θέλω σε ποιό κινεζομάγαζο πουλιέται και σε ποια τιμή, φίλτρα κλπ! Χώρια που μπορεί και να πετύχεις και κανα κουπόνι για επιπλεον εκπτωση!
  3. jimis_riz

    Cubot X9

    Αξιόπιστο μαγαζί, έχω ψωνίσει από εκει. Δες όμως μήπως ισχύει και το κουπόνι έκπτωσης MH5OFF (-5%) για επιπλέον έκπτωση: http://bestpriceinchina.com/product/5-off-couponmh5off-for-cubot-x9-5-0-smartphonefreeshippingfocalprice-com/. Συνήθως όμως σε εκπτωτικά προϊόντα δεν παίζει!
  4. Αντε καλορίζικο... πολύ καλη αγορά!
  5. Δεν εχεις αδικο, αλλά εαν δε σε απασχολεί αμεσα, δηλαδη εαν δεν εχει η περιοχη σου προοπτικη συντομα να αποκτησει 4G, τζαμπα νομιζω θα το πληρωσεις. Οπως σε ολα τα τεχνολογικα, ολα εξελισσονται και πιθανων οταν ερθει η ωρα σου, η περιοχη σου να χρειαζεται 5G!!! Προσωπική μου γνωμη! :)
  6. Δεν το συζητάμε, προτίμησε οκταπυρινο. Δυο που αξιζεις να δεις και περιπου στα 130 ευρω ειναι το Cubot X9 (8 MP Front Camera + 13 MP Rear) και το Elephone G6 (2 MP Front Camera + 13 MP Rear Camera). Σύγκρινέ τα στο bestpriceinchina.com. Το Elephone εχει 1GB RAM ενω το Cubot στα 2GB, 5 Inch IPS 1280x720.
  7. Καμια αξιοπιστη και rooted ROM για Goophone i6, έχει δοκιμασει κανεις? Εγκατέστησα μια απο το Needrom αλλα χωρις αποτελεσμα.
  8. Εάν δε σε απασχολει το 4G υπάρχει το φθηνότερο CUBE TALK9X (3G) στα $196 http://bestpriceinchina.com/product/cube-talk9x-android-4-4-wcdma-3g-phone-mt8392-octa-core-tablet-pc-w-9-7-2gb-ram-16gb-white/ . Σε 7αρια υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία και σε πολυ πιο λογικές τιμές (σε κινέζικα λέμε πάντα). Και σίγουρα πιο ματζόβολα.
  9. Ναι ειναι ακομη μια κινεζια και value for money συσκευες. Μπορεις να βρεις smartphone απο 50 δολλαρια.
×
×
  • Create New...