Jump to content

mazdakias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mazdakias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. mazdakias

    OnePlus 3

    Έχεις δίκιο φίλε δυστυχώς..., αλλά το oneplus δεν το αλλάζω με τπτ..!! Και η apple είναι καλή σε θέματα συγχρονισμού.., αλλά σε όλα τα υπόλοιπα δε τη συμπαθώ και πολύ.. :P Όσο για τις ρυθμίσεις που λέτε.., είναι απ' τα account που έχω σε κάθε εφαρμογή.., τα saves των παιχνιδιών (που εδώ νομίζω οτι τα κρατάει πλέον η google...), την κάρτα που έχω βάλει στην εφαρμογή του κινηματογράφου που πάω.., την τοποθεσία που έχω αποθηκεύσει σε πολλές εφαρμογές και έενα σορό τέτοιες ψιλορυθμίσεις που σου κάνουν τη ζωή ευκολότερη όταν συγχρονίζονται αυτόματα κάθε φορά που θα κάνεις μία αναβάθμιση λογισμικού..!!! (όπως πχ γίνονται αυτόματα όταν αναβαθμίζεται η εφαρμογή!!) Τέσπα..., ας λήξει εδώ το θέμα γτ τόσα που έχουμε γράψει θα τα είχαμε περάσει χειροκίνητα τόση ώρα.....χαχαχα
  2. mazdakias

    OnePlus 3

    Μίλα όμορφα καταρχήν φιλαράκο... Και εάν δεν καταλαβαίνεις τι ρωτάνε.., μην απαντάς καθόλου... Είναι κατανοητό αυτό που λες.., αλλά είναι πολύ λογικό έστω να μπορείς να κρατήσεις οο,τι δεδομένα και επιλογές έχεις βάλει σε όο,τι εφαρμογή γουστάρεις και να μη χρειάζεται να τις ξαναπερνάς όλες απ την αρχή... Απλές ρυθμίσεις σε ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ όχι στο λειτουργικό!! Το ιδανικό θα ήταν να γίνονται απ τη Google αυτόματα στην επαναφορά... Τεσπα.., καλύφθηκα απ' τα παιδιά παραπάνω ευχαριστώ.
  3. mazdakias

    OnePlus 3

    Ναι το είδα πριν λίγο οτι το συζητάτε και στο άλλο θέμα αυτό..., http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7403037#post7403037 αλλά όπως λες κρατάει "κάποιες" ρυθμίσεις όχι όλες δλδ.... :down: Τέσπα....Μπέρδεμα το backup στο andriod με λίγα λόγια ακόμα.... Σας ευχαριστώ όλους και ας ελπίσουμε να βελτιωθεί απ' τη μαμά Google το όλο θέμα.... Μάλλον σε adb θα πάω τλκ γτ στην άλλη εφαρμογή που σας είπα παραπάνω μόλις διάβασα οτι δεεεν κρατάει ρυθμίσεις..!! :angry::angry:
  4. mazdakias

    OnePlus 3

    Την είχα δοκιμάσει παλιότερα φίλε και μόνο μπέρδεμα είναι.... Να 'σαι καλά πάντως.
  5. mazdakias

    OnePlus 3

    Ααα τέλεια..!! Άρα ξεχνάμε το "Titanium"... :wacko: Έχεις δίκιο, κάποιες ίσως έχουν θέμα μετά οκ...αλλά τουλάχιστον να τις ξαναβάλω εύκολα.... Τις βρίσκω και στο ιστορικό εφαρμογών στο play ok και τις βάζω μία μία ξανά...αλλά τις ρυθμίσεις τους..??? Αυτό ακριβώς ρωτάω..!! Πώς να κάνω backup έστω τις ρυθμίσεις που έχω κάνει στις εφαρμογές..!! (αλλά καιι τις εφαρμογές εάν είναι δυνατόν.. :) ) Έψαξα λίγο και βρήκα κι εγώ αυτό με το adb που λέει ο @D_Angelos από πάνω..., (λίγο περίπλοκο βέβαια...) αλλά και την εφαρμογή "App Backup Restore Transfer"..., την έχει χρησιμοποιήσει κάποιος..??
  6. mazdakias

    OnePlus 3

    Παιδιά.., υπάρχει κάποια εφαρμογή να κρατάει backup όλων των εφαρμογών (έχω 125!!) και των ρυθμίσεών τους.., αλλά χωρίς να είσαι root..??? Δεν θα αντέξω κι εγώ να τις ξαναβάλω όολες μιια-μιια.... (το είχα κάνει παλιότερα... :wacko: ) Θέλω κι εγώ να βάλω την oreo και θα ήθελα να του έκανα ένα format μετά.., γιατί εδώ και καιρό κάνω αναβαθμίσεις μόνο με clear cache... Βλέπω και έχουν πολλοί τέτοιο θέμα.. Μήπως να το κάνω root..?? Ξέρω οτι εάν είσαι root υπάρχει μια τέτοια εφαρμογή για backup.., αλλά καλύτερα να το αποφύγω γιατί πέρα από το backup δεν θέλω να ασχοληθώ παραπέρα με άλλες roms και τέτοια ώστε να το κάνω root.... Τι προτείνετε βασικά..?? Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη εάν σας κούρασα.... :)
  7. mazdakias

    OnePlus 3

    Τελικά την έβαλα κι εγώ παιδιά την 4.1.6 δεν άντεξα..!! :) Οολα καλά ευτυχώς χωρίς προβλήματα...!!
  8. mazdakias

    OnePlus 3

    Το έχω μαμά το τηλέφωνο φίλε και γενικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος..!! Μόνο τις εργοστασιακές αναβαθμίσεις του κάνω όποτε βγουν... clean cache ok να κάνω αν χρειαστεί.., αλλά άμα είναι να θέλει και επαναφορά κάθε φορά π κάνουμε μια αναβάθμιση.., εε δε γίνεται..!! Καλή και η 4.1.5!! (την έχω ξαναπάθει να θέλει εργοστασιακές.., με το δακτυλικό αποτύπωμα κ το μοτίβο που δεν τα αναγνώριζε σε προηγούμενη αναβάθμιση μετά την επανεκκίνηση.. Οπότε εάν έχει άλλα θέματα τώρα δε ρισκάρω.. Δε μπορώ να κάτσω να ξαναστήσω παααλι το τηλέφωνο απ την αρχή.. :sorry: ) Μακάρι να μην έχει θέματα φίλε.., αλλά είναι πολλοί πάντως απ' ο,τι είδα που έχουν δυστυχώς... Τιι να πω.., καλή τύχη σε όποιον τη βάλει..!! :) Εγώ μάλλον θα περιμένω την επόμενη... ;)
  9. mazdakias

    OnePlus 3

    Παιδιά.., προσοχή με την αναβάθμιση σε stock 4.1.6 Διάβασα στο φόρουμ της oneplus και αναφέρουν προβλήματα με το Google Play.., δν ανοίγει κάποιες εφαρμογές.., προβλήματα στο σήμα του Wi-Fi...και διααφορα άλλα... (έλεος δλδ!!! Δεν είναι Beta να έχει τέτοια θέματα..) Παρόλα αυτά όποιος το έχει κάνει ας πει εντυπώσεις...
  10. mazdakias

    OnePlus 3

    Σ' ευχαριστώ φίλε, έχεις δίκιο..!! Δεν μου το είχε σαν επιλογή γττ είχα απενεργοποιήσει την αφύπνιση οθόνης στις ειδοποιήσεις... (το είχε θολό δλδ και δν το πρόσεξα..) Να' σαι καλά..!!
  11. mazdakias

    OnePlus 3

    Έβαλα κι εγώ χθες την 4.0.3. Όλα καλά αλλά δεν βρίσκω την "επιλογή" που όταν περνούσες το χέρι από πάνω σ έδειχνε την ώρα... Ξέρει κανείς τι παίζει..?? Το έβγαλαν μήπως για να βελτιώσουν την κατανάλωση μπαταρίας..?? Ήταν χρήσιμο..!!
  12. mazdakias

    OnePlus 3

    Άρα είναι φυσιολογικό λοιπόν να ζεσταίνεται κάποιες φορές.., δεν είμαι ο μόνος..!! Δεν είναι τόοσο ενοχλητικό απλά να μην πάθει τπτ φοβάμαι... Δεν μου είχε ξανασυμβεί με παλιότερα κινητά π είχα (χαμηλότερης κατηγορίας βέβαια και προφανώς δεν μπορούσαν να τρέξουν τόσο βαριές εφαρμογές για να ζεσταθούν..) Φίλε μήπως έχεις κάποια θήκη?.., γττ προφανώς και με τη θήκη δεν το καταλαβαίνεις.... Με τα πλήκτρα της έντασης τραβάει φωτογραφίες η stock camera..!!
  13. mazdakias

    OnePlus 3

    έβαλα το CPU-z και έτρεξα το asphalt 8 για λίγο και σχεδόν όλες οι θερμοκρασίες απ αυτές που δείχνει είναι από 45 βαθμούς και κάποιες σχεδόν 50... Πριν το τρέξω όλες ήταν γύρω στους 30 βαθμούς και κάτω...
  14. mazdakias

    OnePlus 3

    ένας φίλος μ που έχει το S6.., μου είπε τώρα οτι και σ' αυτόν ανεβάζει θερμοκρασία λέει όταν παίζει παιχνίδια και οτι είναι φυσιολογικό να ανεβάζουν... Εσάς δλδ δεν ανεβάζει καθόλου..??? Μήπως είμαι εγώ υπερβολικός ρε παιδιά και είναι φυσιολογικό να ζεσταίνεται κάπως..?? Πάντως σας λέω οτι όταν τρέχω κάποια νορμάλ εφαρμογή το κινητό είναι κρύο!!.., ενώ με τα παιχνίδια και κάποιες εφαρμογές ζεσταίνεται πολύ..!!! Τιι να πωω..... :shock: :shock: :shock:
  15. mazdakias

    OnePlus 3

    άαρα θα έχει πρόβλημα το δικό μου..!! Όταν το άνοιξα πρώτη φορά.., συγχρόνισε τις εφαρμογές απ το παλιό κινητό το οποίο το είχα κάνει root και είχε διάφορες εφαρμογές μέσα και φοβάμαι μην μπήκε και τπτ και να φταίει αυτό.. Εκεί ανέβασε πρώτη φορά θερμοκρασία καθώς εγκατέστησε περίπου 20 εφαρμογές με το καλημέρα..!! Να του κάνω λέτε εργοστασιακές ρυθμίσεις..?? Ζεσταίνεται πολύ από πίσω πάντως..!!
×
×
  • Create New...