Jump to content

theokand

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

theokand's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστω παιδια, τελικα το μονο που χρειαζοτανε ηταν να βγω λιγο εξω μεχρι να συνδεθει με τους δορυφόρους για πρώτη φορά. Τώρα πιάνει και μέσα αν και οχι πολυ καλα
  2. Το ειχα δοκιμάσει στην αρχή αυτό, πριν εμφανίσω το εικονίδιο. Επιλέγοντας Built in GPS receiver βλέπει τους δορυφόρους αλλα δεν έχει signal. Θυμάται κανείς ποιές είναι οι εργοστασιακές ρυθμίσεις για το GPS στο control panel?
  3. Ευχαριστώ φίλε τα δοκίμασα αυτά αλλα το tom tom επιμένει "No Valid GPS Signal" Αλήθεια το tom tom Ξέρει σε ποιο program port Να συνδεθεί? Στην ρύθμιση "Manage GPS Automatically" τι μπαίνει??
  4. Καλημέρα σε όλους έχω πάρει το 3600 απο την expansys πριν απο λιγες μερες και είχε ήδη μέσα την τελευταία ROM η οποία ξεκλειδώνει το GPS. Βέβαια δε φαινότανε το εικονίδιο για τις ρυθμίσεις στο control panel , αλλλα έκανα την αλλαγή στο registry και το έδειξε. Όμως ότι ρυθμίσεις και να βάλω εκεί, το TOM TOM λέει "no GPS signal" . Μια αλλη freeware gps εφαρμογή, δε κλειδώνει αλλα βλέπει μερικούς δορυφόρους. Καμια ιδέα παιδιά? Στις ρυθμίσεις Program Port, Hardware Port,Baud rate,Manage GPS Automatically τι πρέπει να βάλουμε; thanks
  5. Μαλιστα...μπορώ να τα περάσω με κάποιο Upgrade όμως έτσι δεν είναι;
  6. Καλημέρα σε όλους δε μου λέτε, γιατι δε το αγοράζει ο κόσμος απο το site της expansys? Εγώ απο εκεί το πήρα, 550 euro και μου έκανε εντύπωση που τα μαγαζιά το δίνουν μέχρι και 690... τι παίζει?
×
×
  • Create New...