Jump to content

gio_dim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

gio_dim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Βλεπω οτι υπαρχει και σε merimobiles. Ρωτησα να μου πουν σιγουρα αν εχει κινεζικη η international version. Οπως και να χει αμα εισαι fan της cyanogen… ωραιο ειναι να φαινεται. :happy:
  2. … κινεζικη version. Λειπει κατι στο Lte και κατι στο 3g. Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος αν μας επηρεάζει στην Ελλαδα.
  3. Και εγώ σε ευχαριστώ για την απάντηση. Φίλε μου το έχω δοκιμάσει ήδη αυτό, αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση το firmware. Θα προσπαθήσω να το ξανακοιτάξω και θα ενημερώσω το αποτέλεσμα. Edit: Τελικά τα κατάφερα, το ξανάκανα, έβαλα τα αρχεία που δίνει εκεί στα permissions, ξανά τα clear, σκάει το market, reboot... αφήνω λίγη ώρα (30 sec) και νάτο. βρίσκει και το Skype τώρα. Απλά τέλειο! Δουλέυουν όλα!
  4. Dropad a8x Review Επιτέλους το παρέλαβα (30/6/2011) και έπειτα από πειραματισμούς και ώρες χρήσης μπορώ να γράψω την άποψή μου για το εν λόγω μηχάνημα κινέζικης προέλευσης. Η Οθόνη είναι πολύ καλή. Καλή απόκριση (5 σημείων όντως) με διάσταση 7'' αρκετά φωτεινή. Για ebook λίγο δύσκολο. Για γενική χρήση μια χαρά. Η Ταχύτητα του συστήματος φαίνεται πολύ καλή. Ακόμα και τα παιχνίδια τρέχουν μια χαρά. Το android ανταποκρίνεται πολύ καλά. Με την μπαταρία δεν είδα κάποιο πρόβλημα που γράφανε αλλού. Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι από PC ή Laptop δεν φορτίζει πάνω από 40-60%. Με το φορτιστή κανονικά 100%. Το GPS επίσης πολύ καλό. Το δοκίμασα με iGO (motonav) και δεν μου φάνηκε καθόλου προβληματικό. Ίσα-ίσα όλα σούπερ. Α!. Στην αρχή είχα πρόβλημα με τους DNS από DHCP οι οποίοι για κάποιο λόγο δεν δουλεύουν σωστά. Με την αναβάθμιση του firmware τα προβλήματα λύθηκαν. Εδώ αρχίζει λίγο η περιπέτεια... μαζί με τα προβλήματα έφυγε και το ελληνικό πληκτρολόγιο. Όχι όμως και το ελληνικό μενού (άλλο τούτο πάλι). Επικοινώνησα με τον προμηθευτή και μου είπε ότι στις αναβαθμίσεις όντως δεν έχει συμπεριληφθεί το ελληνικό πληκτρολόγιο. Οκ λέω και αρχίζω να ψάχνω να δω τι θα κάνω. Ευτυχώς μετά από 2-3 μέρες βρήκα στο myphone ένα αρχείο apk σχετικά με samsung και swype. Δεν θυμάμαι το link ακριβώς, αλλά νομίζω θα το βρείτε. Προκειται μάλλον για το πληκτρολόγιο του Nexus της Samsung το οποίο έχει πολλές γλώσσες, ανάμεσά τους και τα ελληνικά. Πάει και αυτό. Λογικά το ίδιο apk θα κάνει και σε άλλες κινέζικες συσκευές. Τώρα, το μόνο που έμεινε είναι να ξεκλειδώσω και το Market. Έκανα ήδη τις προσπάθειες με κάποια άρθρα που είχα βρει για Herotab αλλά δεν τα κατάφερα. Παρεμπιπτόντως το root-αρα κανονικά με gingerbreak και superuser χωρίς πρόβλημα. Το market πάντως δεν το κατάφερα. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος καθώς όλα δουλέυουν άψογα. Η οθόνη δεν μου είναι πρόβλημα. Το συνήθισα το μέγεθος. Μπορώ να το παίρνω και εύκολα παντού. Αν έχει κανένες καμία ιδέα για το market να το ψάξω...?
  5. Και γω είχα χαθεί λίγο, αλλά πήρα την απόφαση και το παρηγγειλα. Τελικά σήμερα μου ήρθε. Οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Καλή οθόνη με καλο multitouch, καλή ταχύτητα, δουλεύουν όλα κανονικά εκτός από το market. έχω αρχίσει να ψάχνω... Μου βγήκε γύρω στα 160€ με μεταφορικά και 2 προτατευτικά οθόνης. nowsupplier. To DX το ειχε αλλά επειδή αργούσε το ακύρωσα. Με Hong Kong Post (γλίτωσα και τελωνείο). 2 εβδομάδες σύνολο από την ημέρα που το παρήγγειλα. Όλα τα κινέζικα αυτό το πρόβλημα με το market... Α! Ειχα το πρόβλημα με το DNS (με DHCP) που λένε και άλλοι αλλά με τη νέα version (update) όλα καλά. Τώρα βέβαια έχασα το ελληνικό πληκτρολόγιο και ψάχνομαι λίγο.
  6. Φιλε μου, εκτός από κάτι άσχετα-προβλήματα στην μπαταρία που διαβάζω ότι είχαν οι πρώτοι, όπως και το θέμα του market δεν φαίνεται να έχει τίποτα άλλο κακό. Εγώ περιμένω ένα (dropad a8x), αλλά έπεσα πάνω στις απεργίες και είναι τώρα στο Κ.Δ. Αεροδρομίου. Ελπίζω μέχρι παρασκυεή να το έχω και θα στείλω τις εντυπώσεις μου για όλους. Γενικά είμαι αισιόδοξος καθώς έχουν βγάλει ήδη ενα firmware update (fix).
  7. Εγώ ακόμα περιμένω το dropad a8x. Ελπίζω η οθόνη να κάνει ότι υπόσχεται. Από ότι βλέπω τα περισότερα "κινέζικα" είναι με resistive ή με πολύ απλές capacitive. Σε άλλο site πάντως κάνανε τις πρώτες παραλαβές και δοκιμές. Άλλοι με προβλήματα, άλλοι ευχαριστημένοι. Ελπίζω να είμαι από τους τυχερούς. Αυτό με το adfree δεν το κατάλαβα. Τι διαφημίσεις?
  8. Εγώ παρήγγειλα πάντως ένα a8x. Όταν έρθει θα σας πω εντυπώσεις. Κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο με 7 ίνστες. Με multitouch 5 σημείων. Για το μικρόφωνο να πω την αλήθεια ούτε καν το πρόσεξα αλλά έχει κάτι δίπλα από την έξοδο των ακουστικών, τι ναι αυτό? Το GPS βέβαια τους περισσότερους δεν τους ενδιαφέρει, αλλά είπα να το δοκιμάσω.
  9. Δηλαδή πόσο μπορεί να πάει το τελωνείο (ταχυδρομείο ή EMS) για tablet κοντά στα 200$?
  10. Τελικά, αν μια 7 οθόνη είναι αρκετή κατα τη γνώμη μου το καλύτερο είναι το dropad a8x. Δεν έχω βρει άλλο που να έχει capacitive multitouch, bluetooth, gps, wifi (b/g/n), ελληνικά και ικανή μπαταρία. Με 512 μεμ, και 8GB. Και η τιμή του είναι αρκετά καλή. Με την σημερινή ισοτιμία βγαίνει το πολύ 160Ε.
  11. Νομίζω ότι είναι ίδιοι επεξεργαστές, αλλά ο 110 είναι πολύ καλύτερος ενεργειακά που σημαίνει ότι θα κρατάει και πολύ περισσότερο η μπαταρία. http://www.gadgetsbing.com/2011/05/dropad-a8x-surfaces-with-samsung-s5pc110-processor/ Επίσης βλέπε και wifi b/g/n! Εμφανιακά πάντως συμφωνώ ότι herotab (και rena3 που βλέπω συχνά) είναι ομορφότερα.
  12. Παιδια... γεια...! Εγώ είδα ένα σχετικά φρέσκο από ότι μπορω να καταλάβω http://www.androidtablets.net/forum/samsung-based/16759-dropad-a8x.html . Έχει και ελληνικά! Android 2.2 κ.λ.π. Μοιάζει καλό σύμφωνα με τα specs και βλέπω να έχει γενικά καλές κριτικές. Ποιά είναι η δική σας γνώμη?
×
×
  • Create New...