Jump to content

FEVIHL

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by FEVIHL

  1. εγω αλλαξα απο cosmote se wind λογο αναβαθμιση συσκευης αφου με δουλευαν σε οτι αφορουσε στην προσφορα τους. μετα απο 15 χρονια που ημουν cosmote μου διναν ποσο για συσκευη 80 ευρω???!!! πηγα σε wind και μου εδωσαν 180ευρω και εχω και καλυτερη καλυψη στο σπιτι μου αφου η cosmote ηταν απαραδεκτη. πολυ καλυτερη καλυψη η wind και καλυτερες προσφορες. ομως επειδη μας δουλευουν γενικως αν μου κανει καλυτερη προσφορα η voda σε συσκευη εκει θα παω με φορητοτητα. ετσι θελουν μπας και κοψουν τις πολλες μασες εναντιων μας.
  2. σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση...... με το καλο να το παρω στα χερια μου και με το καλο να σας ζαλισω!!;)
  3. χαιρετω ολους του μηλαρακιδες του φορουμ. μιας και ετοιμαζομαι να παρω και εγω το πολυποθητο μικρο 3gs θαυμα θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση. τελικα εχει gps? τι προγραμματα χρησημοποιει? παιρνει πχ destinator η εχει μονο google maps μεσω internet? κατι διαβασα για αποχρωματισμο του λευκου...παιζει η ειναι μουφα κατι τετοιο? τι να προσεξω στην αγορα του? αυτα...ευχαριστω
  4. επαθα ακριβως τα ιδια μονο που εκανα την μαλ@@ να προσπαθησω να το αναβαθμησω μονος μου με το προγραμμα της lg. εκλεισε και δεν ξαναανοιξε, παρα εμεινε καρφωμενο στο lg. το πηγα στο καπακι στην wind που το αγορασα και το επαιξα παπια. σε μια εβδομαδα μου το ειχαν αντικαταστησει με καινουργιο αφου προφανως δεν μπορουσε να φτιαχτει, η απλα βγαζει τετοια προβληματα και δεν καθονται καν να το φτιαξουν.
  5. παιδια μια ερωτηση. μιας και η kingston δημιουργει προβλημα με τα βιντεο, ποια καρτα λετε οτι δεν κανει προβληματα? ξερω οτι εχει απαντηθει αυτο, ισως και πολλες φορες, αλλα απο την τελευταια φορα που μπηκα προστεθηκαν 80 σελιδες και ειναι πολλες για ψαξιμο.!! thanks!
  6. παιδια υποψιαζομαι οτι μου καηκε το ηχειακι του 910. καλα δεν εχει που δεν εχει δυνατο ηχο..καιγεται κι'ολας?? εχει κανενας παρομοιο προβλημα?? τι κανω??
  7. ξερετε ας στο σερβις στην σινωπης κανουν αναβαθμηση επιτοπου? η το αφηνεις και το παιρνεις μετα απο μερες?
  8. εγω το πηγα πισω εχτες...δευτερα θα εχω καινουργιο....και δεν προκειτε να ξανακανω αναβαθμιση μονος μου....πολυ μαλακ..τελικα:cry:
  9. λοιπον το τηλεφωνο κολλησε για τα καλα. εχει μεινει στην αρχικη οθονη το το logo "περιμενετε" δεν λεει να ξεκολησει με τιποτα προσεξτε τι κανετε με τις αναβαθμησεις,εγω το βλεπω να το παιζω κινεζος και να τους το παω πισω κανονικα... κριμα..... any help ευπροσδεκτη
  10. ΟΧΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ειτε του βγαλω την μπαταρια η οχι τα ιδια
  11. ΠΑΙΔΙΑ HEEELP πηγα να κανω αναβαθμιση και αφου για καποιο λογο δεν μπορουσε να την κανει μου κολλησε στην οθονη lg περιμενετε!!! τι κανω??
  12. γεια σας και παλι παιδες. ειμαι και εγω ενας καινουργιος κατοχος renoir....καλο δεν λεω 2 ερωτησεις μονο.... -τι κανουμε με gps καποιο προγραμμα παιζει και απο που? -γιατι δεν μπορουμε να μαρκαρουμε και να αντιγραψουμε-copyαρουμε-μετακινησουμε τις φωτο απο την εκθεση? + πολυ καλο οτι πλεον μπορεις να ρυθμιζεις την ενταση απο πληκτρα +ωραια αισθηση συσκευης + καρτα μνημης εξωτερικη (δεν χρειαζετε να του βγαλεις τα αντερα για να την βαλεις-βγαλεις) +ωραια εφε καμερας +καλυτερο σημα απο το viewty -θα μπορουσε στην "συνοψη καταστασης" να εβαζαν και ποσο τις % υπολοιπο εχει η μπαταρια -στα εφε τις καμερας βγαζει μονο με 3mp και οχι με την αναλυση των 5 και 8mp -αλλη μια φορα παιχνιδια για τον π@@@@ο!! (με το viewty) -αλλη μια φορα προφιλ για τον π@@@@ο!! (με το viewty) -δεν μπορουμε να μαρκαρουμε και να αντιγραψουμε-copyαρουμε-μετακινησουμε τις φωτο απο την εκθεση? (τουλαχιστον δεν μπορω εγω να το κανω!!) τωρα το οτι εχουν βγει πολλες αναβαθμησεις σε πολυ λιγο διαστημα να πω οτι ειναι +θετικο η -αρνητικο???
  13. για κοιταξτε εδω. http://www.mobilefun.co.uk/product/15641.htm λεει οτι η μπαταρια του viewty ειναι ιδια με του renoir + οτι ειναι και 1000αρα οποτε παραπανω ενεργεια παρτε και το cable tv-out http://www.mobilefun.co.uk/product/16277.htm μηπως αν μπορεις να μας κανεις ενα λινκ για την αναβαθμιση του viewty
  14. παιδια το viewty μου ταπαιξε:wacko: πριν απο 2 εβδομαδες ετρωγε την μπαταρια κα8ε 1 ωρα...εκει που μιλαγα εκλεινε και ας το ειχα ολη την ημερα στην μπριζα. λεω παει η μπαταρια,παιρνω απο το net μια καινουργια και τωρα δεν φορτιζει καν. σε usb στο pc κανει το μπιπ οταν φορτιζει και τραβαει επανεκκινησεις (μεχρι το logo lg παει). οταν το βαζω σε μπριζα κλειστο (αφου εχει κλεισει απο δυναμη η μπαταρια) λεει "εισαγεται μπαταρια" ?!?!:wacko: και ΑΝ ανοιξει τελικα και παω να το φωρτωσω με πριζα δεν φορτιζει.....ΟΕΟ?? κατι πρεπει να εχουν οι επαφες........ ειχε κανενας σας καμμια τετοια εμπειρια?? σημ το αγορασα 31/12/08 ενα χρονο ακριβως.
  15. κανενα νεο παιδια?? το εχει κανεις η να βαλει λινκ?
  16. ερωτηση το ku990 εχει 1000 μπαταρια ενω το 910 900αρα γιατι αραγε?? μπαινει του viεwty στο renoir?
  17. απο οτι ειδα το αρχειο λεει modem driver
  18. Γιατι δεν παιρνεις απο ebay εχει τα παντα!! εγω πηρα μπαταρια αυθεντικη lg με 5 ευρω
  19. παιδια αν μπορει κανεις να μου στειλει το efs media builder σε email fevihl@yahoo.gr η να το ανεβασει σε rapid? γιατι δεν το εχω βρει πουθενα και στο limeware εχει ιους. τον τελευταιο μηνα επαθε blackout το lg μου. α) μου κλεινει πολυ συχνα λεγοντας μου οτι δεν εχει μπαταρια,ενω το εχω φορτισει ποιο πριν β) καποιες φορες ενω παω να το φορτωσω απο το pc με usb ανοιγοκλεινει συνεχεια-βγαζει lg και κλεινει και παλι απο την αρχη. παραγγειλα μια μπαταρια απο νετ (ιδια ακριβως με 5 ευρουλακια) να δω τι θα κανω τελικα? ειναι μπαταρια η κατι αλλο?
  20. οτι ποσο σου δωσουν πεστους να σου κανουν καλυτερη προσφορα γιατι πες οτι "θα πας σε αλλη εταιρια" μην τους αφησεις....αρκετα μας εχουν παρει;) αμα αρχισουμε ολοι να κανουμε το ιδιο να δειτε τι προσφορες θα μας κανουν...αρκετα καλυτερες πιστευω. 500αρες!!! καλα τι λες ΤΩΡΑ!!!!
  21. γεια σας και απο μενα. θα σας παραθεσω την προσφατη εμπειρια μου για την επιδοτηση συσκευης που ειχα πριν απο 5 ημερες απο την cosmote. περιμενα που λετε την επιδοτηση πως και πως για να αλλαξω κινητακι, και μου ανακοινωνει ο υπαλληλος τις cosmote μεσω τηλεφωνου οτι δικαιουμαι 90 ευρω.!! 90 ευρωωω?? (υποψhν οτι απο την πρωτη στιγμη που εμφανιστικαν τα κινητα στην ελλαδα (δεν ξερω και εγω ποτε 12-15 χρονια ειμαι cosmote) του λεω ρε μεγαλε πως γινετε να εχω 90 ευρω τα τελευταια 5 χρονια?? και να πληρωνω τα διπλα και τριδιπλα απο τοτε, και επισης τα 90 ευρω να αξιζουν τα μισα απο τοτε?? μου απαντησε οτι αν δεν συμφωνω να κανει αιτημα και αν εγκριθει θα μου κανουν αυξηση σε καμμια 10ρια μερες. οκ ολα καλα. πηγα μια βολτιτσα wind να δω τι παιζει και μου κανανε με το ιδιο πακετο+φορητοτητα (δηλ το ιδιο νουμερο) 150ευρω επιδοτηση και επειδη ηθελα να παρω το renoir μου το κανανε 180 ευρω το συμπερασμα ειναι οτι ψαξτε το πριν κανετε αιτηση για επιδοτηση και πατηστε τους και λιγο τον καλο για να σας κανουν αυξηση η ακομα αλλαξτε εταιρια. μας τα παιρνουνε και εμεις οι μαλ...τους τα δινουμε χωρις αντιρρηση. ευχαριστω για τον χρονο σας και sorry για το μεγαλο ποστ αλλα....ΕΣΚΑΣΑ να τα πω!!;)
  22. χαιρετω σας φιλτατοι σκεφτομαι να προχωρισω και εγω στην αντικατασταση του viewty μου με το renoir. ερωτηση: το προγραμμα που παιρνατε τις φωτος σας στο pc ειναι το ιδιο με του viewty?? δηλ, κανει και σε εσας μια ωρα να διαβασει την καθε φωτο πριν την ανοιξει και σου δωσει το δικαιωμα να την αντιγραψεις στο pc σου -Η- της ανοιγει ποιο ευκολα like pocket pc που το βλεπει σαν δισκο??? το λεω γιατι αν με το viewty εκανε ωρα με το renoir ποση να κανει που ειναι και 8αρες οι φωτος. thanks εκ των προτερων;)
  23. τελικα μαλλον οι "αυτοματες ενημερωσεις" εφταιγαν τωρα ολα οκ l200m γραψε κανονικα τα παντα με λατινικους χαρακτηρες διευθυνση-περιοχη-νουμερο-χωρα-Τ.Κ
  24. οσον αφορα τον χρονο ειναι αναλογα το ειδος,τον dealer,και απο που θα σου ερθει. περιπου ομως υπολογισε 7-10 ημερες. μου εχουν ερθει ομως και αντικειμενα οπως xenon lights σε 5 ημερες. τωρα με την πληρωμη να ξερεις οτι βλεπεις το αντικειμενο που θελεις +προσθετεις τα εξοδα αποστολης shipping cost (παντα να κοιτας να γραφει στελνουν ελλαδα -shipping greece- διαιρεις δια του 1,54 που κανει ΤΩΡΑ το δολλαριο και βρισκεις την τιμη σου. απο την στιγμη που πατησεις buy (σε ρωταει μερικες φορες ακομη)τοτε αφαιρουνται κατευθειαν απο την καρτα σου,και μετα απλα περιμενεις να σου ερθει αυτο που παραγγειλες. να επιλεγεις πωλητες με υψηλα ποσοστα feedback (αυτο το γραφει δεξια στα στοιχεια του καθε πωλητη) Meet the seller Seller: indoaudio( 67063Feedback score is 50,000 to 99,999) About Me Feedback: 98.5% Positive αυτο σημαινει οτι δεν εχει πολλα παραπονα απο τους αγοραστες του. μπορεις αν δεν εισαι ευχαριστημενος με το προιον η με τον χρονο παραδοσης να του κανεις αναφορα ΑΥΤΑ
  25. ειναι με μαγνητη,και ειναι οντως πολυ καλη και εμφανισημη. για να αγορασεις απο το ιντερνετ πρεπει να εχεις πιστωτικη καρτα. εγω εχω παρει μια gift cart απο την αττικη. ειναι χρεωστικη που σημαινει οτι -οσα βαλεις εσυ στην καρτα τοσα εχει πιστωτικο οριο-. δηλ αυτο σημαινει οτι και σε περιπτωση κλοπης στοιχειων θα σου "παρουν" μονο οσα εχεις στην καρτα. εγω προσωπικα δεν ειχα κανενα προβλημα εδω και 2 χρονια που την χρησιμοποιω. μετα σαν 2 κινηση πρεπει να γραφτεις στο paypal http://www.paypal.com για περισσοτερη ασφαλεια στης συναλλαγες σου. και αφου γραφτεις εκει μετα μπορεις να προχωρισεις στης αγορες σου. ελπιζω να σε βοηθεισα. Υ.Γ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ KU990 "η ωρα και η ημερομηνια ενημερωνονται αυτοματα" Η ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ????
×
×
  • Create New...