Jump to content

nikos-p

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikos-p

  1. Καλη επιτυχια..σε ολους, πιο πολυ σε εμενα!! Καλη εβδομαδα
  2. Και ακομη περιμενω........απο μερα σε μερα και απο ψεμα σε ψεμα....Που μπορω να παρω για να αρχισω να βριζω ?? Το καταστημα θα τα ακουσει αυριο!!
  3. Οχι ,ακομα δεν εχω υπογραψει τιποτα, υποτειθεται οτι θα το κανω παραλαμβανοντας το κινητο μαζι με την sim αναμενοντας μετα την ενεργοποιηση του αριθμου
  4. Ξερει κανεις τι παιζει με τα Iphone στον Γερμανο? Εκανα φορητοτητα, εγκριθηκε και εδω και μια εβδομαδα με πηγαινουν απο μερα σε μερα για την παραδοση...σημερα θα ερθει, δεν ηρθε, θα ερθει αυριο, θα ερθει μεθαυριο κτλ... Παιζει η ελλειψη ή κοιταμε να βολεψουμε τους φιλους μας πρωτα?
  5. Ξερει κανεις αν μπορω να "κατεβω" σε παγιο σε ενα συμβολαιο Cosmote και αν ναι μετα απο ποσο καιρο?
  6. Ας αφησουν καλύτερα εμενα να αποφασισω αν θα ειμαι οικολογος ή οχι . Εγω προσωπικα και αλλοι γνωστοι μου εχουμε δει παρατυπιες ατην αναλυση λογαριασμων οι οποιες στα συγκεντρωτικα δεν φαινονται....οποτε 1+1 κανουν 2 .Ας βγαλουν τα διαφημιστικα απο μεσα! Θα το κανουν?
  7. Εγω με 9 χρονια συμβολαιο πηρα φετος 54ευρω!!! επιδοτηση. Να την χαιρονται !!! Ηδη εκανα αιτηση για να κρατησω το νουμερο σε καρτα και μολις σκασει καμμια προσφορα θα παω σε αλλο μαγαζι!! Το καλοκαιρι ληγει και της γυναικας μου (και αυτο στο ονομα μου )....επεται συνεχεια!!
  8. Εχω Voda και σκευτομαι να παω με φορηροτητα σε Wind καρτοκινητο...Ξερει κανεις ποσο διαρκει η διαδικασια?
  9. θελω εδω και 15μερες να κοψω την συνδεση μου και να παω σε καρτοκινητο (αναμενοντας ενδεχομενως νεες προσφορες) και ολο μου λενε οτι εχουν ελλεiψη απο sim. "Ελα σε μια εβδομαδα, ελα σε 10 μερες κτλ.." Ξερετε τι παιζει? Λετε να παω κατευθειαν σε μια Wind να κανω αιτηση φορητοτητας και να τελειωνω?
×
×
  • Create New...