Jump to content

Gagaras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Gagaras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Gagaras

    LG V10

    Και εμενα μου ηρθε ειδοποιηση για αναβαθμιση λογισμικου μεσω ΟΤΑ..
  2. Gagaras

    LG V10

    Να ρωτήσω κάτι, ξέρετε αν υποστηρίζει uhs-1 u3 micro sd card ? ή την u1 μόνο?
  3. Gagaras

    LG V10

    Και γω μέλος της παρέας, μιας και χθές πήρα το άσπρο από σκρουτζομαγαζο.. Παρτίδα 603, διπλή ταινία ασφαλείας όπως ανέφεραν και τα παιδιά πιο πάνω.. @miltos74: Μίλτο, έχεις δοκιμάσει τα αυτοκόλλητα? Ευχαριστημένος? Επειδή και εγω κοιτάω για wireless charger/charging kit, όποιος έχει κάτι ας μας πει καμιά συμβουλή :cool:
  4. Επειδή ψήνομαι πολύ να το αγοράσω, ποιές παρτίδες έχουν την μεγαλύτερη πιθανότητα να βγάλουν το πρόβλημα με τη πλακέτα/bootloop? οι 510 - 511 ή πιο παλίες?
  5. Καλή επιτυχία !! Πολύ ωραίο δώρο, ευχαριστούμε !!
  6. Gagaras

    LG V10

    Παιδιά, έχουμε κανένα νεότερο? Δεν βλέπω κίνηση.. :(
  7. Εγώ παιδιά ξανά μίλησα με το κατάστημα (Αθήνα, Πόρτο Ράφτη). Ναι θα το φέρει η Voda κανονικά και επίσημα μου είπε ο υπάλληλος, αλλά δεν ήξερε να μου πεί ακριβώς ημερομηνία. Φαντάζεται προς το τέλος του μήνα. Στην ερωτησή μου περί τιμής δεν ήξερε να μου απαντήσει (υποθέτει ότι δεν θα κάνει κάτω από 700ε !! :wacko:)
  8. Το κοίταξα... 5 φορές και ρώτησα άλλες τόσες :)
  9. Πέρασα από κατάστημα Voda σήμερα και είχε, πάνω στον πάγκο εκεί που βάζουν τις συσκευές για να τις βλέπουν οι πελάτες, ένα υποτιθέμενο Note5 και έλεγε "Έρχεται - Νέο" !! Ρώτησα και μου είπαν οτί ναι ετοιμάζεται να έρθει όπου νάνε.. Ίδωμεν..
  10. Gagaras

    LG V10

    Ναι δίκιο έχεις, στα Lg πέφτουν οι τιμές γρήγορα. Αλλά όχι να μου ζητάει premium τιμή, για hardware που κυκλοφορεί κάμποσο καιρό.. Εγώ το περιμένω να έρθει πώς και πώς, αλλά αν έχει τέτοια τιμή μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμα για το G5..
  11. Gagaras

    LG V10

    Αν είναι αυτή η τιμούλα που θα το δούμε να έρχεται στην Ελλάδα, άστο καλύτερα, άκυρο. Σε αυτά τα χρήματα (θα) υπάρχουν και άλλα με ίδιες ή και καλύτερες προδιαγραφές.
  12. Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να αγορασω και γω το C και μαλλον σε μαυρο χρωμα απο καποιο σκρουτζομαγαζο.. Ξερουμε καποιο που να εχει και δοσεις με πιστωτικη? Εχει αγορασει κανεις ετσι?
×
×
  • Create New...