Jump to content

gnoul

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gnoul

  1. Δεν διαφωνώ μαζί σας! Έχει αρκετές διαφορές η δομή των nfs του iphone από τις συσκευές μας και έχουν αλλάξει και τη γραμματοσειρά - προβολή δρόμων! Αν δεν τα καταφέρουν κάποιοι που προσπαθούν θα κάνουμε υπομονή μέχρι και την επίσημη κυκλοφορία του για τις συσκευές μας! Απλά όσο τον ψάχνω και τον δουλεύω στον δρόμο (με το iphone μου) έχω να πω ότι είναι σε καλό επίπεδο, έχει ανέβει αρκετά και πιστεύω ότι σύντομα θα το διαπιστώσετε!
  2. O ίδιος θα είναι και για τις συσκευές! Απλά ανεπίσημα είναι θέμα ημερών να προσαρμοστεί για τις συσκευές (υπάρχει ένα πρόβλημα με τα nfs) και επίσημα θα πρέπει να τον βγάλουν όπου να είναι!
  3. Ποιόν Q2; Εδώ κυκλοφορεί ελεύθερος ο Q3! :lol: http://www.naviusers.net/forum-f53/topic-t388-45.htm#5976
  4. Δεν μπαίνουν οι κάμερες του poiwarner με απλό copy-paste πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα! Αφού το κάνεις .... όπως περιγράφω αντιγράφεις τα εικονίδια *.bmp και τα αρχεία *.asc στο φάκελο \POIWarner\pois της κάρτας σου, και τις φωνές *.wav στο φάκελο \POIWarner.
  5. Το πρόβλημα των μονοδρομήσεων είναι πρόβλημα του χάρτη της Navteq που χρησιμοποιεί η Navigon! Στην Ευρώπη είναι ίσως οι καλύτεροι! Στην Ελλάδα θέλουν δουλειά! Πλοήγηση αρκετά καλή κάνεις προς το παρόν σε Αθήνα, Θεσ/νίκη και Πάτρα (μιλάω γιa μέσα στις πόλεις)! Ο χάρτης είναι ο Q3/2009 περιμένουμε τον Q4/2009 που από ότι λέγεται θα είναι καλύτερος και κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει Δεκέμβριο....εκτός αν έχουμε εκπλήξεις!
  6. Στην Αθήνα λειτουργεί σε όλο τον "μεγάλο" δακτύλιο! Για να καταλάβεις σε "πλάτος" από Πατησίων ύψος ΑΣΟΕΕ μέχρι Συγγρού-Φιξ! Δες ένα βιντεάκι που έγραψα σε demo διαδρομή : http://www.youtube.com/watch?v=DNimNm9X7ZY
  7. Θα λειτουργεί και το Mobile Safety Camera Live! Που από ότι κατάλαβα όποιος βλέπει ραντάρ ενημερώνει το σύστημα και τυτόχρονα όλους του χρήστες live!!!
  8. Όπως τα λες είναι! Όσοι χρησιμοποιούν τα Navigon στο εξωτερικό παθαίνουν! Στην Αθήνα όπου υπάρχουν τα 3d κτίρια, το RV κλπ και έχει καλό χάρτη είναι πολύ καλό! Το πρόβλημα είναι με τους χάρτες επαρχίας.....κάνουμε υπομονή για ένα καλύτερο χάρτη!
  9. Όπως το έγρεψε ο manmart είναι! Μπορείς να πάρεις και τα επικίνδυνα με τον ίδιο τρόπο και να τα χρησιμοποιήσεις! Ο καιρός δυστυχώς απαιτεί TMC που κάάάάά...ποτε θα έρθει και στην Ελλάδα! Τα δεδομένα βέβαια αλλάζουν με τα καινούργια μοντέλα live που ανακοίνωσε η Navigon με ενσωματωμένη κάρτα sim!!!! Θα δούμε τί θα γίνει στην Ελλάδα.....
  10. Εγκατάσταση poiwarner σε 21ΧΧ. α) Στο pc και σε windows xp έχεις το MicrosoftActiveSync ή σε vista το Microsoft Windows Mobile Device Center. β) Κατεβάζεις αυτή την έκδοση για το 21ΧΧ : http://www.navigating.de/poiwarnermn7/setup_arm_ts.exe γ) συνδέεις την συσκευή σου με το pc (ή την κάρτα σε card reader)! δ) εκτελείς το πρόγραμμα που κατέβασες! Και ακολουθείς τις οδηγίες! ε) Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση κάνεις restart τη συσκευή σου! στ)Όταν ξεκινά η συσκευή σου ζητά τον κωδικό για να το κάνεις register!(θέλει αγορά 20 Ευρώ) ζ) Μόλις ξεκινήσει την πρώτη φορά του λές να κάνει αυτόματη ρύθμιση GPS και όταν γίνει και δουλέψει ανάβει ένα κουμπάκι κάτω δεξιά που γίνεται πράσινο όταν βρει σήμα! Αν το στήσεις και γίνουν τα παραπάνω να σου πώς βάζεις κάμερες και επικίνδυνα για Ελλάδα! Περισσότερα μπορείς να βρεις στην σελίδα της εταιρείας : http://www.navigating.de/cms/index.php?id=5321
  11. Δεν χάνεις και τίποτε κατά τη γνώμη μου! Και εγώ που το έχω στο 7210 δεν το χρησιμοποιώ ποτέ!:down:
×
×
  • Create New...