Jump to content

jnf6

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

jnf6's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Hello!!! Πρέπει να μπεις στο COSMOTE my view, μετά στο WAP site του Windows Live Messenger (κατηγορία email / communities) και από εκεί κάνεις εγγραφή και το κατεβάζεις. Αφού κατεβάσεις την εφαρμογή, αυτή θα κάνει Install στο menu του κινητού σου και θα μπορείς να μπαίνεις κατευθείαν από εκεί. Για την χρήση της βέβαια χρειάζεται το WAP - GPRS της COSMOTE Το μεγάλο PLUS είναι ότι με τα 2,5 Ευρώ τον μήνα μπορείς να κάνεις ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ χρήση του Messenger από το κινητό σου!! χωρίς επιπλέον χρέωση για την κίνηση(traffic) στο GPRS για την ανταλλαγή μηνυμάτων κ.λπ. Οπότε μπαίνεις στο Menu του κινητού σου >> αρχίζεις την εφαρμογή και voila!! ααα!! στο >> www.messengerstokinito.gr μπορείς να δεις ποιές συσκευές ειναι συμβατές. Hope you find yours!
  2. Αν έχεις COSMOTE και συμβατή συσκευή, μπορείς να μπεις στο www.messengerstokinito.gr και να κατεβάσεις τον client. Enjoy! :p
  3. Hello. 1) Για την κάρτα αν ειναι Cosmote αρκεί να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία μέσω Customer Care. Η συσκευή πρέπει να ειναι i-mode. Οι τελευταίες Ericsson ειναι Super. 2) Μπορεις να "μιλάς" απεριόριστα στο Windows Live Messenger με 2,5 Ευρώ τον μήνα χωρις καμία ΑΛΛΗ χρέωση. μερικά τηλέφωνα έχουν προεγκατεστημένη την εφαρμογή για να μην μπαίνεις στον κόπο να κατεβάζεις (και αυτό χωρίς χρέωση) το έχω δοκιμάσει. Και το email όπως λες ειναι super χρήσιμο. Στέλνω διάφορα στο κινητό μου αλλά κυρίως μου στέλνουν φίλοι και γνωστοί απεριόριστα μηνύματα στο κινητό μου χωρις να χρεώνονται και χωρίς να χρεωνομαι!! :) Πάντως έχουμε πολλά να δούμε ακόμα. Εδώ με το Internet και είμαστε κάπως πίσω.
×
×
  • Create New...