Jump to content

Giavvns_Pap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Giavvns_Pap

  1. Νομιζω , φίλε μου , οτι καπου το πηρε το ματι μου ξεφυλλιζοντας το πολυσελιδο manual , ψαχνοντας να βρω καποια πληροφορια για το SAR του ! Μολις βρω λιγο χρονο , θα το κοιταξω και θα σου πω σε ποια σελιδα το λεει !.. Το τηλεφωνο τελικα ειναι κινεζου κατασκευαστη και οχι ινδου ! Απο εγκυρες πηγες ειναι αυτο : http://www.maysuncn.com/Default.aspx?PN=Products_deta&ps=&pID=83798 .
  2. Καλημέρα φίλε μου ! Αυτο εχει λιγο διαφορετικα χαρακτηριστικα , οπως μεγεθος οθονης και μερικα ακομη . Αυτο απο το skymobiles εχει και ιδια πλαστικα και ιδιο πληκτρολογιο κ.α. . Στη μπαταρια του (1500 mAh) , εχουν κολλησει αυτοκολλητο περιμετρικα και δεν μπορω να δω τι εγραφε στην αρχη . Ενδεχομενως η κανονικη να ειναι οντως 1700 mAh οπως και το mars-II . Επισης αυτοκολλητα ειναι κολλημενα και στη συσκευασια του τηλεφωνου . Το ενα καλυπτει το αρχικο barcode και του εχουν κολλησει barcode που ξεκινα με 520 για να δικαιολογησουν οτι το προϊον ειναι ελληνικο ! Επισης σε αλλο σημειο της συσκευασιας εχουν καλυψει με αυτοκολλητο κατι αλλο παλι . Το δικο τους αυτοκολλητο αναγραφει τα IMEI ( 1 και 2 ; ) , τα οποια ειναι του Πλαισίου και δεν αντιστοιχουν με εκεινα του κατασκευαστη ! Στο site τους οι Ινδοί εχουν "IMEI check" , αλλα δε βρισκουν το IMEI του συγκεκριμενου κινητου ! Αν ειναι ευκολο , να διορθωσετε λιγο τον τιτλο . Το αγορασα χθες το τηλ. και η συσκευασια γράφει : "doop PLS-221A" . ( PLS πιθανον απο τη λεξη PL(AI)S(IO) ! ) Γεια και χαρά ! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  3. Καλησπέρα και πάλι ! Το βρηκα ! http://skymobiles.net/mars2.html Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει αναλυτικο manual και υπαρχουν και μικροδιαφορες στα specs που δινει το Πλαισιο ( π.χ. mAh μπαταριας , μεγιστη υποστηριζομενη μνημη ) ! Εστειλα mail στην εταιρεια και περιμενω μπας και απαντησουν ..! Φοβαμαι οτι δε θα βρω ακρη !... Γεια και χαρά !
  4. Καλησπέρα ! Μολις απεκτησα το συγκεκριμενο τηλεφωνο . Ειναι οντως απο Κίνα . Το προβλημα ειναι οτι δεν αναφερεται πουθενα στο manual η τιμη SAR του και ομολογω πως ειναι ενας απο τους βασικοτερους λογους που το αγορασα ! Ξερει κανεις να μου πει απο που μπορω να το μαθω ; Στο google δυσκολευομαι να βρω το εργοαστασιο που τα παραγει .. Ευχαριστώ πολύ !
  5. Καλημέρα παιδιά, Αγορασα πριν λιγο καιρο απο ebay αυτον τον αναγνωστη: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=290208186333&ssPageName=STRK:MEAFB:IT Μηπως μπορειτε να μου πειτε ποιο λογισμικο απο οσα προαναφερετε ειναι το καλυτερο για αυτον;Γιατι γενικα δεν εχει πολυ σταθερη λειτουργια!Δεν εχω καταφερει ακομα να κανω scan της sim μου.. Μηπως υπαρχει και αλλο λογισμικο για πολλους αναγνωστες sim που να λειτουργει με τον συγκεκριμενο; Σας ευχαριστώ πολύ!
  6. Γεια χαρα σε ολους, Θα ηθελα να ρωτησω τις τιμες Sar για 3 κινητα: Motorola v620 Samsung E330 Sharp gx25 Ευχαριστω προκαταβολικα, Παπ.
×
×
  • Create New...