Jump to content

dusan7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

dusan7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εβαλα στο δικό μου μεσω odin την εκδοση 2.2.1 xpy. Γενικα παει πολυ καλα το κινητο αλλα οταν στελνω η λαμβανω καποια sms οι χαρακτηρες δεν διβαζονται και δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο και ετσι εβαλα πληκτρολογιο απο το market. Ελληηνικο character encoding που μπορω να βρώ?
  2. Και το καταφέρανε να γινει rooted :D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=635961 Ελληνικό εορτολόγιο έχει βρεί κανεις για το Tattoo?
  3. Το ελληνικό εορτολόγιο το έχει κανεις περασμένο στο Tattoo. Υπαρχει κάποιο λινκ για απευθίας κατεβασμα?
  4. Με αλλαγή στην Rom (εκτος και αν το βρείς έτοιμο με WWE) εχω κανονικότατα ελληνικά.
  5. Για update θα βρεις οδηγιες και λινκ για την τελευταια εκδοση της htc εδω: http://androidforums.com/htc-tattoo/20498-unlocking-htc-tattoo-orange-uk.html Gps Προγράμματα αρχιζουν και βγαίνουν διάφορα πχ. Sygic mobile maps. Για την εγγυηση το αγορασα απο γερμανό που το πηρε απο επιδοτηση Voda Γερμανίας, αν προκυψει prob που το απεύχομαι θα πρέπει να βρώ τροπο να του περασω πάλι της voda το λειτουργικό υποθέτω. Ένα ένα απο τα προβλήματα που ανακάλυψα είναι όταν γραφω ελληνικά σε browser το Τ9 λειτουργεί ενω σε SMS είναι απενεργοποιημένο και δεν ενεργοποιείται :O ROM http://rapidshare.com/files/292517090/RUU_Click_HTC_WWE_1.67.405.6_WWE_release_signed_NoDriver.exe
  6. Έχω HTC Tattoo, και το εορτολόγιο δεν μπορώ να το βρώ στο μάρκετ. Υπάρχει κάποιο direct link?
  7. Εγω το πηρα απο ebay 260E. Το κινητο ειναι πολύ καλό για τα χρήματα, ειχε λειτουργικό Vodafone -Germany και μετα απο Firmware update που του έκανα έχει HTC WWE (World-wide edition) με πάρα πολλες γλώσσες προς επιλογή με ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο. To μόνο που δέν μπορώ να βρώ είναι εορτολόγιο ?!
×
×
  • Create New...