Jump to content

johnt_gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About johnt_gr

  • Ημ. Γέννησης 11/04/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

johnt_gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ωραια! Εσβησα ολα τα μηνύματα στην sim και τωρα πια δεν αναβοσβήνει αλλο η ένδειξη. Ευχαριστώ!
  2. Ok! To βρήκα! Κατι άλλο: Γιατί πανω δεξια στην οθόνη μου αναβοσβήνει το εικονίδιο του μηνύματος? Εχω διαβάσει όλα τα μηνήματα!
  3. Kατεβασα και εγω τον Πέτρο, τον έκανα εγκατάσταση αλλά δεν τον βρισκω ούτε και εγώ... Πως το βρήκες τελικά?
  4. Tελικά δεν θα κανω τιποτα...Θα το δωσω πισω! Πήρα ήδη ενα Nokia N79 και τα σπαει! Τουλάχιστον δεν εχει οθόνη αφής :lol:
  5. Παιδια, Πήρα ενα μεταχειρισμενο ομνια απο εναν τυπο σημερα. ολα καλα ολα ωραια...εκτος απο κατι που με ανησυχει... Το κατω δεξι μερος της οθονης ειναι νεκρο σαν touchscreen και για να πατησω κατι που βρησκεται σε αυτο το μερος της οθονης θα πρεπει να το επιλεξω με τον κερσορα. Ξέρετε τι παιζει? Πως μπορω να το διορθοσω?
  6. και εγώ το K810i θα σου πρότεινα. το έχω τώρα ένα μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος!
  7. Ωχ έχεις δικιο! Έκανα αυτο που μου είπες και τώρα είμαι οκ! Οι εθνικοί χαρακτήρες σε τι χρησιμεύουν?
  8. Καλά ρε παιδιά, στο Κ810i μπορείς να στείλεις σε ένα μήνυμα μόνο 70 χαρακτήρες και αν γράψεις μεγάλο μήνυμα στο χωρίζει σε δύο 'η σε τρία sms? Δηλαδή αν το μήνυμα σου είναι χωρισμένο σε δυο sms χρεώνεσαι απο την υπηρεσία σαν να στέλνεις δύο ξεχωριστά sms?
  9. Ναι έτσι είναι, μια χαρά είναι το Κ810i, εγώ το έχω πέντε μέρες, το έχω ξεκοκαλίσει και είναι μια χαρά. Μην ξεχνάς ότι το Κ800 είναι ακόμα στην αγορά και όπου να είναι θα πρέπει να αποσυρθεί! Δεν πρέπει αμα γίνει αυτο να τους μείνει μεγάλο stock!
  10. den nomizw tsokid, sindeetai men me usb alla den exei driver na leitoyrgei ws webcam, apla vlepei to kinito ws usb mass storage unit.
  11. Ευχαριστώ πολύ! Το απενεργοποίησα γιατί δεν προκειται να πραγματοποιήσω 3G κλήση στο άμεσο μέλλον :) Αλλα μου φαίνεται περίεργο που αμα ειναι ενεργοποιημένο το 3G τρώει τόση πολλή μπαταρία!
  12. Πως απενεργοποίω το 3G? To σηματάκι πάνω αριστερά στην οθόνη (αυτο το μπλε τετράγωνο δίπλα απο την ένδειξη της έντασης του σήματος) τι είναι;
  13. Παιδιά καλημέρα, πήρα προχτές το K810i και μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ευχαριστιμένος. 'Εχω μία ερωτηση: Πόσο κρατάει η μπαταρία του, με λογική χρήση βέβαια;
  14. kai omws! exw to 6230 edw kai ena mina kai eixe mesa thn version 5.24. vevaia to pira apo nokia club!
  15. mpa oxi! mou aresei poly to 6230....to z600 itan gia to p.....!
×
×
  • Create New...