Παιδια,
Πήρα ενα μεταχειρισμενο ομνια απο εναν τυπο σημερα. ολα καλα ολα ωραια...εκτος απο κατι που με ανησυχει... Το κατω δεξι μερος της οθονης ειναι νεκρο σαν touchscreen και για να πατησω κατι που βρησκεται σε αυτο το μερος της οθονης θα πρεπει να το επιλεξω με τον κερσορα. Ξέρετε τι παιζει? Πως μπορω να το διορθοσω?
Καλά ρε παιδιά, στο Κ810i μπορείς να στείλεις σε ένα μήνυμα μόνο 70 χαρακτήρες και αν γράψεις μεγάλο μήνυμα στο χωρίζει σε δύο 'η σε τρία sms? Δηλαδή αν το μήνυμα σου είναι χωρισμένο σε δυο sms χρεώνεσαι απο την υπηρεσία σαν να στέλνεις δύο ξεχωριστά sms?
Ναι έτσι είναι, μια χαρά είναι το Κ810i, εγώ το έχω πέντε μέρες, το έχω ξεκοκαλίσει και είναι μια χαρά. Μην ξεχνάς ότι το Κ800 είναι ακόμα στην αγορά και όπου να είναι θα πρέπει να αποσυρθεί! Δεν πρέπει αμα γίνει αυτο να τους μείνει μεγάλο stock!
Ευχαριστώ πολύ! Το απενεργοποίησα γιατί δεν προκειται να πραγματοποιήσω 3G κλήση στο άμεσο μέλλον :) Αλλα μου φαίνεται περίεργο που αμα ειναι ενεργοποιημένο το 3G τρώει τόση πολλή μπαταρία!
Παιδιά καλημέρα, πήρα προχτές το K810i και μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ευχαριστιμένος. 'Εχω μία ερωτηση: Πόσο κρατάει η μπαταρία του, με λογική χρήση βέβαια;