Jump to content

scipii

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About scipii

  • Ημ. Γέννησης 21/07/1979

scipii's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ,το κοίταξα αλλά από οτι κατάλαβα είναι για να τα στέλνω μέσω PC? :worry: τι εννοεί με αυτό και που μπορώ να βρώ αυτό το .msi αρχείο?
  2. Κάποια βοήθεια? Αν έχει ξανασυζητηθεί έστω στείλτε μου Pm παρακαλώ
  3. Στο Imate jam όταν γράφω SMS στα Ελληνικά το μύνημα μπορεί να περιέχει μόνο 70 χαρακτήρες,ενώ στα Αγγλικά 160. Πώς μπορώ να κάνω και με το Ελληνικό πληκτρολόγιο να έχω 160? Ευχαριστώ ΥΓ:Αγγλικά Windows2003 και το πληκτρολογιο μου είναι το ManosKeyboard που βρήκα free από το net
  4. Νομίζω οτι σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει και με Ελληνικούς χαρακτήρες στους δρόμους κλπ ;)
  5. Το destin για την Αθηνα ειναι αψογο,για την Θεσσαλονικη και την επαρχια νομιζω το Teletype ειναι καλυτερο. Λαθη παντως θα υπαρχουν παντου και παντα,ειδικα στην Ελλαδα που ολα αλλαζουν καθε τρεις και λιγο ;)
  6. Φανταζομαι οτι τα περισσοτερα θα σου κανουν ;) Μια αλλη ερωτηση,για να χρησιμοποιησω το Destinator με το BTGPS της Teletype τι χρειαζεται να κανω? Απλα οτι κανω και για να το δουλεψω με το προγραμμα της Teletype η πρεπει να κανω καποια ρυθμιση?
  7. Η το Destinator η το Teletype.Για το Destinator θα χρειαστεις και ξεχωριστο receiver,το Teletype εχει μαζι και ειναι πολυ καλο. Το καθε ενα εχει πλεονεκτιματα και μειονεκτιματα σε σχεση με το αλλο.Καλυτερα ειναι να το ψαξεις και μονος σου ;)
  8. Επειδη σε μια εβδομαδα παραλαμβανω το δικο μου imate jam ,και επειδη ειναι λιγο δυσκολο να διαβαλσω ~ 2.300 post ,μπορει καποιος να μου δωσει link για Ελληνικο πληκτρολογιο? Ευχαριστω
  9. 1)Συνηθως εχει να κανει με το GPS και τι σημα απο τον δορυφορο εκεινη τη στιγμη. 2)Δεν εχω destinator αλλα Teletype, ομως αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι με μεγαλυτερη ταχυτητα,το σημα μου καλυτερευει ;) 3)Επισης για το destinator δεν ξερω και σου μιλαω απο την δικη μου πηρα,ομως δεν μπορεις να αλλαξεις το ποσα m πριν σε προειδοποιει? Αν ναι,τοτε δωστου περισσοτερα και ετσι δεν θα εχεις προβλημα Ελπιζω να σε βοηθησα ;)
  10. Οντως πολυ καλη ειδηση. Στον Desktop χρησιμοποιω Mozilla εδω και καιρο και ειμαι τρισευτυχισμενος,οποτε βλεπω να κανω το ιδιο και στο PPC :)
  11. Δεν εχω το Destinator,απλα σαν ιδεα για τεστ σου λεω τι κανω στο δικο μου προγραμμα. Φτιαχνω στο φακελο GPS ενα folder με το ονομα pictures και βαζω μεσα οτι φωτο θελω,ονοματιζωντας τις με το ονομα του σημειου. Μετα οταν παταω το σημειο,μου βγαζει την φωτο. Ελπιζω και στο Destinator να ειναι το ιδιο και να σε βοηθησα ;)
  12. Της Teletype εχει χαρτες για Τσεχια-Πραγα. Για το Destinator νομιζω πως εχει Τσεχια αλλα δεν ξερω αναλυση για πολεις.
  13. Εχω το BT GPS της Teletype με το προγραμμα-χαρτες κλπ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Μεχρι τωρα το εχω χρησιμοποιησει σε HP2210 και στο QTEK2020 και δουλευει αψογα. :)
  14. Να ρωτησω κατι,το QTEK2020 που εχω στο πλαι εχει φθαρει παρα πολυ,το χρωμα δηλαδη,ξερεις κανεις τιποτα που να μπορω να κανω? Οχι οτι αλλαζει τιποτα στην ουσια,απλα για την "ομορφια" :cool:
  15. Το tour Στην Ευρωπη το εκανα το προηγουμενο καλοκαιρι με το Teletype GPS και με καθοδηγησε μια χαρα χωρις να εχω καν αλλο χαρτη. Τα δυο που λες δεν τα εχω δοκιμασει ;)
×
×
  • Create New...