Jump to content

Roggas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Roggas

  1. Παιδια ειναι αγορασμενο απο wind!!

    Λες να ειμαι ο πρωτος...??

    χαχαχα

     

    Πόσο τυχερός μπορεί να είσαι χαχα!!

  2. Στην Voda Μεσολογγίου μου είπαν τα παλικάρια ότι η vodafone σαν εταιρία δεν το φέρνει το Legend και ότι δεν μπορούν να κάνουν κάποια μόντα ώστε να το πάρει ο πελάτης.

     

    Χαζομάρα για μένα ... αλλά τέσπα.

    Είπαμε άσε τα vodafone shop και πήγαινε σε ένα πλαίσιο που συνεργάζεται η vodafone και πάρε ότι συσκευή θες. Στο πλαίσιο έχουνε και το Legend.

  3. Ξέρει κανείς εάν υπάρχει καμιά πιθανότητα να φέρει το Legend και η Vodafone?!?!?!

     

    Όχι τίποτε άλλο αλλά έχω 2 επιδοτήσεις και θέλω να πάρω συσκευή :)

    θα πας στο πλαίσιο να εκμεταλλευτής τις 2 επιδότησης σου από την vodafone που συνεργάζεται με το πλαίσιο και φέρνει και το HTC Legend.

  4. Απότι ξέρω δεν μπορείς να βγάλεις μονο αυτό...το HTC Sense πηγαίνει μαζί δεν μπορείς να βγάλεις μερικά και μερικά όχι έτσι ξέρω τώρα δεν περνώ και όρκο :P
  5. δεν υπαρχουνε skin στην αναλυση της οθονης του mini...Μεχρι το dest7 φτιαχνονται skin μετα ειναι πιο δυσκολο..Παντως δυσκολα θα βγει skin σε αυτηνντην αναλυση μιας και ειναι το μοναδικο κινητο που την υποστηριζει

    Ακριβώς την ίδια ανάλυση οθόνης έχει το Iphone οποτε δεν ξέρω για προγράμματα κτλ πάντως για Wallpaper θα βρείτε σίγουρα για την συσκευή.

  6. Καλησπερα παιδια θελω να κανω μια ερωτηση αν ξερει κανεις να μου απαντηση αν του εχει τυχη κατι τετοιο εχω ενα S8000 και οταν μπαινω στην Camera η επιλογη ISO ειναι απενεργοποιημενη για καποιο λογο που δεν μπορω να καταλαβω απο την μερα που το πηρα ειναι ετσι τι μπορω να κανω για αυτο το θεμα αν ξερει καποιος κατι παρακαλω να με βοηθησει ευχαριστω εκ των προτερον!!
×
×
  • Create New...