Jump to content

ΠΚ-2003

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

ΠΚ-2003's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ... :eek: :p ;)
  2. Παρών φυσικά και εγώ! :) Μια χαρά είναι κατά τη γνώμη μου το μέρος, μια και υπάρχει πρόσβαση σε όλο τον καλό κοσμο! :p Άρα, τα λέμε την Κυριακή...
  3. Μια χαρα δουλευει και σε SonyEricsson T310 :) Συγχαρητηρια κι απο μενα! :)
  4. Καλο θα ειναι να ανεβασουν κι αλλα μελη φωτογραφιες που εχουν τραβηξει με την Communicam :)
  5. Τελικα, ανεβασα 2 φωτογραφιες, αλλη ομως δεν μπορω να βαλω και δεν καταλαβαινω το γιατι :( μου βγαζει το μηνυμα : Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά την μεταφορά της εικόνας.e Ειδοποιήστε τον System Administrator. Εν τω μεταξυ, οι 2 που ανεβηκαν μπηκαν με τον ιδιο ακριβως τροπο που προσπαθω να ανεβασω και τις αλλες... :eek:
  6. Κατι δεν πρεπει να πηγε καλα! Ανεβασα 3 φωτογραφιες, μου εμφανιζει οτι ανεβηκαν 2, αλλα δεν ανοιγει καμια! Πηγαινω στην "τροποποιηση", παταω αλλα μου βγαζει οτι δεν εχω προσβαση στη συγκεκριμενη λειτουργια (καπως ετσι...). Οταν παω να ανοιξω τη φωτογραφια που ανεβασα, εμφανιζεται ενα πλαισιακι (εκει που κανονικα επρεπε να ειναι η φωτογραφια) με τπ μηνυμα "image pending approval"... Τα φωτα σας παρακαλω...
  7. Το βρισκω πολυ σωστο, το ειχα σκεφτει κι εγω αυτο, οτι δηλαδη πρεπει να γινει ενοτητα για την CommuniCam, αφου μ' αυτην βγαινουν οι φωτογραφιες. Μια ενοτητα "CommuniCam" π.χ, ειναι ο,τι πρεπει! :) Ν' αρχισουμε να βαζουμε τις φωτογραφιες! :) :) :)
  8. Εχω βγαλει πολλες και καλες φωτογραφιες με το Τ310 και την Communicam και πιστευω πως αξιζει τον κοπο να δημιουργηθει μια σχετικη ενοτητα. Αρκετες απο αυτες τις εχω τυπωσει κιολας και ειναι πολυ καλες.
  9. Το γραφω εδω, μια και νομιζω οτι θα το ηθελαν κι αλλα μελη: στο my gallery, αν γινεται, να προστεθει και μια ενοτητα για φωτογραφιες απο τo Sony Ericsson T310. :) Βεβαια, λογικο ειναι σταδιακα να εμπλουτιζεται το site, αλλα γραφω την επιθυμια μου για να την εχετε υποψη!
  10. Να 'μαι κι εγω! :) Ειμαι ο πρωην pk, που αλλαξα nickname λογω του οτι το νεο φορουμ δεν δεχεται ψευδωνυμα με λιγοτερους απο τρεις χαρακτηρες. Ευχομαι καλη αρχη, καλη δυναμη και παντα επιτυχιες! :)
×
×
  • Create New...