Jump to content

benn1_gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

benn1_gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ξερουμε μηπως γιατι μετα την εγκατασταση της slimbeam δεν μου παιζει αρχεια video και μουσικης απο φλασακι
  2. ωραια δουλεια μπραβο σου.Αν θελουμε να επανελθουμε στις εργοστασιακες ρυθμισεις(unroot) ειναι ευκολη η διαδικασια?υπαρχει καποιος οδηγος?μετα θα μπορει να ισχυει η εγγυηση?
  3. Θα πας ρυθμησεις-ασφαλεια-και θα τσεκαρεις το κουτακι που λεει αγνωστες πηγες και μετα εγκατασταση.
  4. φιλε σε ευχαριστουμε για την ενημερωση. προλαβα τσιμπισα και εγω ενα μεσω ιντερνετ οταν ηταν 3.99.το καλο πλεον ειναι οτι και με αυτο το προγραμματακι εδω μπορω πλεον να ανοιγω και το φλασακι μου που ειναι σε μορφη ntfs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ειναι root η συσκευη μου). να'σαι καλα και παλι γιατι η τιμη ηταν πολυ καλη.αν βγαινουν κατα καιρους τετοιες προσφορες και τις περνουμε χαμπαρι καλο ειναι να τις ποσταρουμε.μας τρωνε τα ευρω τζαμπα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  5. Δεν τις περναει στο tab.μου λεει η αποστολη δεν ειναι δυνατη
  6. εχω μιλησει μαζι τους αλλα μου ειπαν οτι μαλλον θελει αναβαθμηση η συσκευη μου.μαλλον δεν ειχε ιδεα.εχει καποιος τις ρυθμησεις για την COSMOTE στο tab του?αν ναι ας κανει ενα στιγμιοτυπο και ας το στειλει αν μπορει.
  7. εχει μεσα ζελατινα για την οθονη και στυλο.πιστευω οτι ειναι καλη η τιμη.
  8. εγω πηρα αυτην εδω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.την παρελαβα σε 6 ημερες.
  9. καλησπερα.ξαναρωτω γιατι δεν βρηκα ακρη.ξερει κανεις γιατι με την χρηση δεδομενων(3g) δεν ανοιγει κανενα video ενω με το wifi τα τρεχει κανονικα(P3100)?συμβαινει σε κανεναν αυτο?
  10. ουτε και σε μενα εχει ερθει.αντε να δουμε ποτε.μια ερωτηση να κανω. Οταν εχω ανοιχτο το 3g και ανοιγω βιντεο δεν μου το τρεχει. Μηπως ξερει κανεις κατι?ενω με το wifi τρεχει κανονικα.για το 3100 μιλαω.και κατι ακομα.τελικα υπαρχει usb adaptor που να διαβαζει φλασακια και σκληρους ntfs?
×
×
  • Create New...