Jump to content

ilias_7610

Members
  • Δημοσιεύσεις

    607
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ilias_7610

  1. Δεν το είχα προσέξει τόσο καιρό. Σχετικά με το update σε ui 6.0 έχει προσέξει κάνεις τίποτα προβλήματα? Αυτά που λέγανε με την οθόνη ισχύει?
  2. Αν το κάνω έτσι, μου δείχνει το γράμμα σε μεγέθυνση!!!! Πήρε κάποιο update χωρίς να το πάρω χαμπάρι???
  3. Όταν δεν κάνω scroll δεν εμφανίζει τη στήλη. Οκ αυτό. Όταν κάνω scroll αντί για τα γράμματα εμφανίζει τελείες. Κάθε γράμμα έχει γίνει τελεία. Έκανα κ restart αλλά δεν αλλαξε
  4. Έχω 2 ερωτήσεις 1. Έχει παρατηρήσει κάνεις τίποτα θέματα με την ui 6.0? Κατι που λέγανε για κολλημένα pixels μετά την αναβάθμιση, ισχύουν? 2. Εχτές πρόσεξα χωρίς να έχω κάνει κάτι, πως στη λίστα με τις επαφές, τέρμα δεξιά που έχει τη στήλη με την αλφάβητο, δεν εμφανίζει πλέον τα γράμματα (Α Β Γ Δ ....) άλλες τελίτσες. Ξερει κάνεις πως αλλάζει αυτό?
  5. Για να εαναφερω την μπαταρια οπως πριν. Λοιπόν μου έβγαλε πάλι νέα ενημέρωση την οποία όταν το είδα είχε ξεκινήσει να την κατεβάζει (Αυτό Που γράφεις πιο πανω). Η μόνη επιλογή που δίνει είναι να κάνω παύση της ληψης. Όχι ακύρωση. Συν ότι έχει μείνει το εικονίδιο στην γραμμή εργασιών για παύση της λήψης. Υπάρχει τρόπος να διαγραφεί ότι κατέβασε κ να σβήσει το εικονίδιο?
  6. Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρουμε πριν το update?
  7. Έχω την εντύπωση ότι μετά το update, η μπαταρία τελειώνει γρηγορότερα. Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω πριν το update?
  8. Ναι του Μάιου γράφει αν θυμάμαι καλά. Οπότε θα προχωρήσω. Ευχαριστω
  9. Η αλήθεια είναι πως φοβάμαι λίγο τις ενημερώσεις μήπως φτιάχνοντας κάτι χαλάει κάτι άλλο. Από ότι είδα βέβαια γράφει για βελτιώσεις στην κάμερα κ ενδεχόμενος διάφορα άλλα bugs.
  10. Νέος κάτοχος ενός Α40 κ εγώ κ μου έβγαλε να κάνω ενημέρωση. Αξίζει να την κάνω?
  11. Η μπαταρια μου αρχιζει να τα παιζει. Δεν κραταει πολυ κ εχτες το βραδι ενω ηταβ φορτισμενο, σημερα το πρωι εδειχνε 73% κ σε λειτοργια πτησης!!! Το ερωτημα μου ειναι που θα βρω γνησια μπαταρια. Στα σκρουτζομαγαζα δεν ξερω κατα ποσο ειναι γνησια.
  12. Εχω ηδη παρα πολλες εφαρμογες στο αυτοματο οποτε δεν νομιζω να αλλαξει κατι
  13. Τελικα κ εγω αυτο εκανα. Αλλαξα καρτα. Ευχαριστω. Με το τελευταιο update εχω την εντυπωση οτι η μπαταρια τελειωνει αρκετα πιο γρηγορα. Φανταζομαι δεν υπαρχει τροπος να γυρισει κανεις σε προηγουμενη εκδοση?
  14. Τις τελευταιες μερες εχω το εξης θεμα με το τηλεφωνο κ την καμερα. Βγαζοντας φωτογραφια, μου πεταει μηνυμα οτι δεν μπορει να αποθηκευτει στην sd καρτα κ μου το γυρναει στη μνημη του τηλεφωνου. Το αλλαζω απο τις ρυθμισεις κ μου το ξαναβγαζει. Η καρτα εχει ελευθερο χωρο καπου στα 2 gb. Ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο κ αν υπαρχει λυση?
  15. Παρολο που εκανα τη ρυθμιση συνεχιζει να βγαζει μηνυμα
  16. Σου ειναι ευκολο να μας που το βρισκουμε αυτο?
  17. Το εχω απενεργοποιησει αυτο που λες αιμιλιε. Το εικονιδιο ομως πανω αριστερα στην οθονη παραμενει.
  18. Εδω κ 2 μερες μου εχει βγαλει μηνυμα για ενημερωση λογισμικου. Την ενημερωση αυτη δεν θελω να την κανω. Υπαρχει τροπος λοιπον να μην μου βγαζει καθε λιγο κ λιγακι αναδυομενο μηνυμα για την ληψη κ εγκατασταση της ενημερωσης αυτης?
  19. Μιας κ το τηλ ειναι 4g, χρειαζεται να κανω κατι με την καρτα sim?
  20. Στους εχοντες vodafone, γραφει κ σε εσας fodafone gr αντι vodafone gr? Η συσκευη ειναι αγορασμενη απο το πλαισιο
  21. Νεος κατοχος της συγκεκριμενης συσκευης. Δεν εχω ασχοληθει κ πολυ μαζι της. Απλα κατεβσα τις απαραιτιτες εφαρμογς. Εφαρμογη που να δουλευει σαν notification led υπαρχει? Επισης, που μπορω να δω την μνημη ραμ?
  22. Καιρος να αλλαξω το s3 neo. Το ποσο που διαθετω ειναι μεχρι τα 200-230. Ειδα λοιπον τα 2 μοντελα της samsung που εχω στον τιτλο. Με ενδιαφερει η αξιοπιστια, η μπαταρια, η καμερα κ μην κολλαει πουθενα. Θα ηθελα τις αποψεις σας. Ευχαριστω
  23. εχω ενα θεμα με το κινητο της γυναικας μου. ειναι το πρωτο j5 κ οχι το 2016 ομως (δεν βρηκα το αναλογο τοπικ). πριν καμια βδομαδα/10 μερες περιπου καναμε μια αναβαθμηση που μας ελεγε. δεν ξερω αν εχει σχεση με την αναβαθμηση αυτη αλλα απο εχτες βγαζει συνεχως μηνυμα οτι η καρτα μνημης ειναι κενη. εκανα φορματ στη μνημη αλλα το προβλημα δεν λυθηκε. εβγαλε ξανα εχτες ενημερωση για νεα αναβαθμηση, την εκανα, ξανα φορματ την καρτα μνημης αλλα παλι βγαζει μηνυμα οτι η καρτα ειναι κενη. εννοειται πως την εχω βγαλει απο το slot κ την εχω ξαναβαλει αρκετες φορες. τα επαιξε η καρτουλα? τα επαιξε το slot του κινητου?
  24. ο μαμισιος φορτιστης, ποσα Α ειναι? 2 ή 2.1?
×
×
  • Create New...