Jump to content

lab-ad

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lab-ad

  1. Έχει κυκλοφορήσει και το score της ταινίες (τα μουσικά θέματα, όχι τα τραγούδια). Badalamenti http://www.studio52.gr/info_en.asp?infoID=00000hxv
  2. Του Π. Θαλασσινού το τραγούδι από τη σειρά "Έτσι Ξαφνικά" είναι να κυκλοφορήσει (το soundtrack της σειράς) από την MBI. Είπαν για 12/2004 ή 1/2005.
  3. Αυτό το βρήκα μέσω google.com Nikko produced the music for ABSOLUT's new tv-commercial, "ABSOLUT CLUBBERS". The extended mix of the track will be released in 12|2004 and will be distributed for free through ABSOLUT|AMVYX SA and their events and contests. The cd-single will also include another mix of the track made by Nikko. More soon... http://www.smallhouse.net/welcome.htm Το κομμάτι όμως δεν βρέθηκε... Αν το βρει κανείς... ξέρει
  4. Λοιπον παιδια, αν δεν εχει βρεθει ακόμα... Από το Absolut Beat (equalizer) το κομμάτι είναι των DNA (ελληνικό group). Για more info, δείτε παρακάτω... http://www.dnamusic.gr/ στην κατηγορία commercials έχει και το tv spot.
  5. Γεια χαρά σε όλους/ολες. Σε περίπτωση που κάποιος το ψάχνει (και δεν έχει δοθεί η απάντηση ακόμα), το τραγούδι στη νέα διαφήμιση του Mitsubishi, με την γυναίκα που οδηγά στο «βυθό» και την χαιρετάνε μέσα από ένα υποβρύχιο (ή τι είναι αυτό), είναι των Planet Funk και το τραγούδι «The Switch». ΕΡΩΤΗΣΗ: Ξέρει κανείς ποιο είναι το κομμάτι στην τελευταία διαφήμιση του Gordon’s Gin? Η διαφήμιση με τον τύπο που «χωρίζεται» για να δει ποδόσφαιρο στην TV, να πάει στο club, να κάτσει με την παρέα του, να χορέψει με μια κοπέλα Στο τέλος η ατάκα είναι “Life is full of possibilities” (χορευτικό κομμάτι). Thnx.
×
×
  • Create New...