Jump to content

ginouka

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ginouka

  1. εχετε να προτεινετε καποιο site για αγορα αθλητικων? συγκεκριμενα asics ψαχνω. απο e-bay αγοραζετε παπουτσια? εμπιστευεστε? σορυ για τις ερωτησεις αλλα πρωτη φορα αγοραζω παπουτσια απο ιντερνετ
  2. καταρχας και τα δυο κινητα συνδεονται με το ovi suite. δεν μπορει λοιπον να γινει απευθειας συγχρονισμος μεσω του ovi? το βλεπω λιγο μπερδεμα με τα προγραμματα που μου δειξατε.
  3. καλησπερα σας, θελω να μεταφερω τις επαφες μου απο το Ν80 στο 7020. επειδη στο Ν80 χαλασε η οθονη του καταφερα να περασω τις επαφες του στο ovi suite. τωρα για να τις περασω απο το ovi στο 7020 τι πρεπει να κανω? ρωταω γιατι φοβαμαι μη κανω καμια βλακεια και σβηστουν οι επαφες απο το μοναδικο μερος που μπορω να τις παρω. δε βρηκα αναλογη ερωτηση-απαντηση και ελπιζω να μη ρωταω σε λαθος μερος
  4. ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις, τωρα παντως μου εδειξε που βρισκεται.
  5. εγω δυστυχως ειμαι απ τους ατυχους αν κ το χω σπασει το κινητο ....κ οταν θελω να κανω απενεργοποιηση (εκει ειναι που κολλαει) το συνδεω με το pc κ ξανατρεχω το blackra1n χωρις να κανω restore.κ ετσι το κιν επανερχεται κανονικα.βεβαια το λειτουργω σα δευτερη συσκευη μη μαφησει πουθενα...πιστευω μπορω να ζησω ετσι για λιγο καιρο ....ελπιζω να βρεθει γρηγορα λυση..
  6. ευχαριστω πολυ pazo για την βοηθεια...δυστυχως το καινουριο blackra1n παλι δεν βοηθαει γιατι : τωρα οταν θα το απενεργοποιησω παλι θα μου βγαλει την εικονα με τη usb κ το itunes...το συνδεω με τον υπολογιστη κ η διαφορα τωρα ειναι οτι βγαζει το προσωπο που συνηθως βγαζει οταν εγκαθηστω το blackra1n κ ενεργοποιηται η συσκευη χωρις εγω να πρεπει να κανω restore.τι να πω δεν ξερω..οποιος ειχε το ιδιο προβλημα του διορθωθηκε?
  7. μαλιστα...ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου pazo!πριν 2 μερες το αγορασα..οποτε δεν ξαναμπαινω στη διαδικασια να κανω jb γιατι εχω κανει τουλαχιστον 7 με 8 restore.πως καταλαβαινω οτι εχω τη νεα bootrom ?που ακριβως κοιταω για να δω οτι ο αριθμος ειναι μεγαλυτερος του 39?ο αριθμος μοντελου παντως που εχω καταληγει σε 31...αυτο κοιταω?
  8. Καλησπερα παιδια!προσπαθω να κανω jailbreak k αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:μόλις το κάνω μου εμφανίζει κανονικά το cydia στο springboard,μετά σβήνω το blackrain κ μέχρι εκεί όλα καλά.πάω όμως να του κάνω restart κ μ εμφανίζει την εικόνα του usb με itunes!!!γιατί συμβαίνει αυτό?ξέρει κανείς; κ όταν το συνδέω το τηλ με το itunes τότε μου λέει ότι πρέπει να κάνω restore.δεν μ αφήνει άλλη επιλογή!!!σαν να είναι σε dfu mode.Επισης χωρις να εχω βαλει το blackra1n εκανα restart κ το εκανε ανετα οποτε δεν φταιει απο μονο του το τηλ.κατα τη διαρκεια του blackrai1n μου βγαζει την εικονα με τη usb k itunes κ μου λεει οτι θελει restore κ οτι το iphone μου ειναι σε recovery mode. παρολα αυτα το blackra1n συνεχιζει κ μπανει κανονικα στο τηλ.Χωρις καν να μπω μεσα στο blackra1n για να να ξεκινησω τη διαδικασια να εγκαταστησω to cydia σκεφτηκα να το ξανακλεισω κ παλι τα ιδια.οποτε μαλλον το blackra1n φταει...please help !!!!!!!δεν ξερω τι να κανω...ευχαριστω:cry:
×
×
  • Create New...