Jump to content

ffocus4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ffocus4

  • Ημ. Γέννησης 28/08/1981

ffocus4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ξαφνικά σήμερα το ηχείο του κινητού άρχισε να βγάζει παραμορφωμένους τους ήχους και σε χαμηλή ένταση. Μάλλον τα παιξε το μεγάφωνο. Πήγα το μεσημέρι στην Procordia στους Αμπελόκηπους αλλά μου είπαν πως δεν επισκευάζουν πλέον Sony-Ericsson. Γνωρίζει κανείς κανένα άλλο μαγαζί (εξουσιοδοτημένο αφού έχω ακόμα εγγύηση) Αθήνα κέντρο ή εκεί γύρω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Σου 'ρχεται χαρτί στο σπίτι μετά από ένα χρόνο περίπου με το ίδιο ποσό χωρίς προσαύξηση το οποίο σε ενημερώνει πως αν δεν την πληρώσεις θα υπάρξει προσαύξηση.
  3. Πρόβλημα βγάζουν μόνο στη συγκόληση της βάσης του κεντρικου στάντ αυτό να προσέχεις.
  4. Μετά από το εξάμηνο αρχίζω να το βαριέμαι και εγώ. Συνήθως το αλλάζω κάθε χρόνο με την επιδότηση!
  5. Και εγώ το κλείνω κάθε βράδυ. Ο λόγος είναι ο περιορισμός της ακτινοβολίας και ο ήσυχος ύπνος.
  6. τα i-mode κινητά δεν δέχονται java παιχνίδια ούτε μέσω bluetooth μόνο ό,τι κατεβάσουν από το i-mode. Η μόνη λύση είναι το ξεκλείδωμα και να περαστεί το μενού του απλού k550i.
  7. Το έχω πάρει και εγώ το T280i σαν δεύτερο κινητο. Τα μειονεκτήματά του είναι πως δεν έχει usb support δηλαδή δε συνδέεται με υπολογιστή οπότε ούτε backup μπορείς να κάνεις ούτε αναβάθμιση και ένα ακόμα είναι ο τηλεφωνικός κατάλογος ο οποίος δεν τα βγάζει σε αλφαβητική σειρά ούτε δουλεύει η αναζήτηση μετά το πρώτο γράμμα βγάζει ό,τι να 'ναι! Δεν το συνιστώ για 1ο κινητό για κανέναν εκτός αν έχει λίγες επαφές καταχωρημένες! Η αυτονομία πάντως είναι σχετικά καλή και το ηχείο του σχετικά δυνατό!
  8. Επειδή σκέφτομαι να πάρω αυτό το κινητό για 2ο γνωρίζει κανείς αν μπορεί να συνδεθεί με usb καλώδιο στον υπολογιστή;Διάβασα σε ένα review πως δεν έχει usb-support!
  9. Μετά από 1 χρόνο και κάτι απροβλημάτιστης λειτουργίας το joystick παρέδωσε πνεύμα. Στο Service που πήγα μου είπαν πως κανονικά το αλλάζουν μέσα σε 1 μέρα αλλά τώρα λόγω αδειών των τεχνικών θα πάρει 10-15 μέρες! Εγγύηση θα περάσει μόνο δεν έχει υγρασία ή δεν έχει σπάσει λόγω καταπόνησης. Κόστος δεν μου είπαν. Γνωρίζει κανένας πόσο πάει η αντικατάσταση του αν δεν περάσει εγγύηση;
  10. Μπορείς να το κάνεις k550i είτε w610 και να δουλεύει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Εγώ πάντως το έκανα k550i μέσω wotanserver με κόστος 7 ευρώ και με την τελευταία έκδοση λογισμικού. Ακόμα και το SEUS σαν k550i το αναγνωρίζει πλέον. Φυσικά αν χαλάσει με 7 ευρώ με την ίδια διαδικασία το κάνω i-mode και δεν χάνω καμιά εγγύηση.
  11. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν σε πάρει 2η συνεχόμενη φορά ο ίδιος αριθμός. Όταν το κλείσει αυτός που σε καλεί το τηλ συνεχίζει να χτυπάει για μερικά δευτερόλεπτα ακόμα και αν το σηκώσεις δεν ακούς τπτ και στο εμφανίζει σαν αναπάντητη.
  12. Χθες απέκτησα και εγώ το κ550 188 ευρώ με επιδότηση δυστυχώς όμως είναι i-mode.Γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί που να το αφαιρεί στο 9volto μου είπαν πως δεν γίνεται. Επίσης ξέρει κανείς πως γίνεται όταν χτυπά το κινητό να μην αναβοσβήνει ο φωτισμός των πλήκτρων ανάλογα με τον ήχο κλήσης αλλά να μένει πάντα αναμμένος;
×
×
  • Create New...