Jump to content

atmos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About atmos

  • Ημ. Γέννησης 09/05/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

atmos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα! Κάτοχος κι εγώ ενός Google nexus για λιγότερο από ένα μήνα.. Το κράτησα μαμά για κάνα τετράωρο και μετά άρχισα να δοκιμάζω τη μια ρομ πίσω από την άλλη.. :-) Την τελευταία βδομάδα χρησιμοποιούσα την bamf paradigm και νόμιζα ότι είχα κατασταλάξει (κούνια που με κούναγε). Διάβασα όμως εδώ για την ras bean jelly και είπα να την δοκιμάσω (με trinity kernel).. Έχει όντως ορισμένα πολύ ωραία χαρακτηριστικά: επιτέλους ανθρώπινη ένταση στα ringtones και επιτέλους toggles για 2g και 3g στο power widget.. Το μόνο που μου τη δίνει είναι ότι δεν βλέπω theme changer (μήπως υπάρχει κάτι σχετικό και δεν το πρόσεξα??). Επίσης έχω την εντύπωση ότι ρουφάει την μπαταρία πολύ γρήγορα, αλλά είναι πολύ πρώιμο οποιοδήποτε ασφαλές συμπέρασμα (τη ρομ την έχω ούτε δύο ώρες καλά καλά).. Αν είχατε να κάνετε κάποιο σχόλιο για το θέμα των themes γι αυτήν τη rom, θα ήμουν εξαιρετικά ευτυχής!
  2. Μου ξέφυγε και μου παραξέφυγε.. Υπάρχει το άβαταρ κανονικά.. ********************************************** Από όσο έψαξα (εκτός αν κάπου μου ξέφυγε), δεν υπάρχει avatar για το nokia n900.. **********************************************
  3. Απλά για την ιστορία να αναφέρω ότι μόλις πέρασα το πακέτο ukeyboard και το ελληνικό πληκτρολόγιο δούλεψε ρολόι. Με τόνους (στο πλήκτρο δεξιά από το λάμδα) κανονικότατα, χωρίς να κάνω καμία παρέμβαση. Ευχαριστώ θερμά όποιον έκανε το πρόγραμμα και την ελληνική υποστήριξη.
  4. Καθυστερημένη η απάντηση, αλλά τώρα είδα την ερώτηση: Όταν δίνεις την ip του υπολογιστή στο internet, πώς είναι συνδεδεμένο στο n900 σου στο internet? Με wifi στο σπιτικό σου δίκτυο ή με 3g/gprs?
  5. Γίνεται αναβάθμιση σε voda live κινητό? Που? Στη vodafone ή στη se?
  6. Κάποιος σε παλιότερο μήνυμα είχε πει ότι είχε ρίξει καθαρό οινόπνευμα στη βάση του joystick και ότι έτσι έλυσε τέτοια προβλήματα. Εννοείται ότι κάτι τέτοιο το κάνεις με κλειστό το κινητό και ξαναανάβεις το κινητό μετά από αρκετή ώρα, ώστε να βεβαιωθείς ότι στέγνωσε το οινόπνευμα. Δεν ξέρω αν αυτή η μέθοδος είναι ασφαλής ή αν σε μεταγενέστερο μήνυμα που δεν διάβασα, αναφέρθηκε κάτι αρνητικό για τη μέθοδο αυτή.. Το ρίσκο είναι όλο δικό σου.. Η ασφαλέστερη μέθοδος είναι βεβαίως να το πας στο service..
  7. Καλησπέρα! Είμαι καινούριος χρήστης του K750i. Δυστυχώς έχω συσκευή με Vodafone Live, καθότι δεν ήθελα να χάσω την επιδότηση της vodafone.. :( Anyway, έχω ορισμένες απορίες και προβληματάκια με το κινητό.. Πολλές άλλες που είχα τις έλυσα διαβάζοντας σελίδες του forum. Δυστυχώς, όπως πολλοί έχουν ήδη πει, υπάρχει τεράστιος αριθμός μηνυμάτων με περιεχόμενο μηδέν (επιπέδου chat), με αποτέλεσμα η χρήσιμη πληροφορία να χάνεται ανάμεσα στις εκατοντάδες κενών μηνυμάτων.. :( Είμαι βέβαιος ότι αυτά που θα ρωτήσω είναι απαντημένα κάπου, όσο όμως κι αν έβγαλα τα μάτια μου, δεν μπόρεσα να βρω που.. Ζητάω λοιπόν προκαταβολικά συγνώμη που ξαναρωτάω ήδη απαντημένες ερωτήσεις.. :O Το κινητό μου το αγόρασα πριν 3 μέρες. Μου έχει ήδη κολλήσει 4 φορές. Τη μία φορά εντελώς ξαφνικά, τις άλλες όσο χρησιμοποιούσα bluetooth για να το χρησιμοποιώ ως gprs modem στο laptop. To firmware του κινητού είναι το R1N035. Αναβαθμίζοντάς το στην τελευταία έκδοση του firmware, μπορώ να ελπίζω ότι αυτά τα κολλήματα θα διορθωθούν, right? To κινητό μου είναι, όπως ήδη είπα, vodafone live.. Μπορώ να το κάνω update μέσω του website της se? Ή πρέπει πρώτα να επισκεφτώ τo davinci, να βγάλω το voda live από τη συσκευή μου και μετά να κάνω το update μέσω του website της se? Υπάρχει κανένας τρόπος να κρατήσω το live (για λόγους εγγύησης) και να κάνω update στο τελευταίο firmware? Στον τηλεφνικό κατάλογο έχω περασμένα τα ονόματα με κεφαλαίους-πεζούς χαρακτήρες (πχ "Αντωνίου Κώστας" και όχι "ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ"). Όταν πάω να κάνω αναζήτηση κάποιου επιθέτου, δεν μπορώ να εισάγω πεζά (μικρά) γράμματα καθόλου, παρά μόνο κεφαλαία, με αποτέλεσμα να μπορώ να βρίσκω μόνο το πρώτο γράμμα του επιθέτου και μετά να πρέπει να σκρολλάρω μέχρι να βρω το όνομα που ψάχνω.. Εξαιρετικά σπαστική και χρονοβόρα υπόθεση δηλαδή.. Υπάρχει κάτι που κάνω λάθος? Κάποιο workaround (εκτός από το να γράφω όλα τα ονοματεπώνυμα με κεφαλαία! :) )? Το καινούριο firmware διορθώνει αυτό το πρόβλημα? Μπορώ με κάποιον τρόπο να κλειδώνω την συσκευή (το πληκτρολόγιο) με κωδικό όσο είναι αναμμένο, έτσι ώστε να αποτρέψω σε κάποιον να την χρησιμοποιήσει? Αυτήν τη δυνατότητα την έχει το qtek που είχα μέχρι πρότινος και είναι εξαιρετικά χρήσιμη.. :) Ευχαριστώ πολύ! :)
  8. Δεν ξέρω τι βλέπουν οι υπόλοιποι, αλλά εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω δει αυτονομία πάνω από 36 ώρες. Μέχρι τις 30 ώρες είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα ξεμείνω από μπαταρία, από εκεί και πάνω όμως είμαι με το άγχος. Οπότε κάθε δεύτερη νύχτα το φορτίζω. :mad: Σε ό,τι αφορά τη φόρτιση όσο είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή μέσω usb: επειδή και εγώ είμαι ψυχαναγκαστικός, δεν συνδέω ποτέ το κινητό με τον υπολογιστή με καλώδιο - πάντα bluetooth! :cool:
  9. ?!? Eμένα μια χαρά μου δουλεύει η αναζήτηση όταν γράφω sms.. :)
  10. Επανειλημμένα στο πλαίσιο μου άλλαξαν λίγες μέρες πριν τη λήξη της εγγύησης συσκευή αγορασμένη από αυτούς. Μόνο που επειδή δεν είχαν αυτό ακριβώς που αγόρασα μου έδωσαν κάτι άλλο πιο σύγχρονο. Παραδείγματα: σκληροί δίσκοι, πληκτρολόγια κά. Αν δεν έχεις προσωπική εμπειρία με κάτι, καλό είναι να μην είσαι τόσο απόλυτος.. :rolleyes:
  11. Για τα μηνύματα βλέπει σίγουρα wav. Χρησιμοποιώ wav από τότε που πήρα το τηλέφωνο..
  12. Εμένα χωρίς κάρτα μου κρατάει 40 ώρες με το ζόρι.. Μόλις βάλω κάρτα δηλαδή, θα μου κρατάει μία μέρα? Καήκαμε!!!
  13. Το φορτίζω φουλ.. Η αλήθεια πάντως είναι ότι έχω κάνει 3-4 φορτίσεις μόνο.. Δεν ελπίζω όμως ότι θα δω διαφορά σημαντική και μετά από 20 φορτίσεις.. :cry: :angry: :wacko:
  14. Αρίθμησα τις ερωτήσεις σου και απαντάω: 1. Πομποδέκτη άψογο. Σε σημεία που το 6310i μου δεν έπιανε καθόλου, το 8020 πιάνει μια χαρά και μιλάω χωρίς προβλήματα και "σπασίματα". 2. Τέτοιο πρόβλημα δεν υφίσταται στο 8020. Να διαφωνήσω με τους προλαλήσαντες για την αυτονομία. Έχω το 8020 και αγχωτικά μου βγάζει 40 ώρες αναμονής, χωρίς να το σκίζω ιδιαίτερα.. :wacko: :mad:
  15. Καλά, τα γράμματα είναι λίγο για τα πανηγύρια! Αν βρει κανείς το αγγλικό το s (όχι στο Τ9, αλλά στο multipress), ας μου το πει και μένα που το ψάχνω! Επίσης, αν η γλώσσα των μενού είναι αγγλική, δεν υπάρχουν καθόλου τα shortcuts (αυτά που εμφανίζονται στην παρατεταμένη πίεση του πλήκτρου home). Επίσης δεν μπόρεσα να βρω τον τρόπο να προσθέσω κανένα shortcut στο παραπάνω μενού.. Αν ξέρει κανείς τον τρόπο, ας μου σφυρίξει pls.. Παρεμπιπτόντως, διάβασα ότι υπάρχει και ανοιχτή ακρόαση στο κινητό.. Δοκίμασα να πατήσω το πράσινο πλήκτρο σε εισερχόμενη κλήση για 2-3 δευτερόλεπτα, αλλά δεν μου βγήκε ανοιχτή ακρόαση όπως διάβασα σε άλλα μηνύματα στο forum.. Κάνω κάτι στραβά? Αυτά τα ολίγα.. :o Αναμένω feedback.. :)
×
×
  • Create New...