Jump to content

dfragos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

dfragos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχει βγει και προγραμματάκι για vista, πρέπει να αντιγράψεις το temp.dat και το USBDLUpdate_Console από τον temp φάκελο και να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα που δίνεται εδώ... Για να δουλέψει, ξανακάνεις copy όλα τα αρχεία στο φάκελο temp του profile σου στα windows vista και τρέχεις το EUUs.exe.
  2. Ποιά έκδοση του skype σου δούλεψε; Με firmware 382 και σχεδόν όλες τιςεκδόσεις που κατάφερα να βρω από skype, δεν έχω ήχο ούτε καν στο ηχείο (μονο με τιν 2.1.0.18 ακοθγεται ενα παράσιτο)... Το μικρόφωνο δουλεύει κανονικά.
  3. @doofius Κάνε αναβάθμιση στην τελευταία ελληνική έκδοση. Εμένα με 382 αγγλική έφτιαξε, με 364 που είχε όταν το πήρα είχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.
  4. Ως κάτοχος του X600 προσπαθώ να δω ότι όλα δουλεύουν σωστά μην χάσω τις 7 μέρες επιστροφής του πλαισίου. Πήρα το Αγγλικό, και ήρθε με την έκδοση 321, οπότε tzet. Η ερώτηση τώρα... Το GPS πόσο καλή απόκριση έχει; Με το GPS Viewer, περιμένωωω και περιμέεενω και δε δείχνει τπτ... με το Dest 7, βλέποντας το GPS signal δείχνει ότι πιάνει πχ σε ανοιχτό χώρο 6~7 δορυφόρους αλλά και πάλι κάποιους με αδύναμο σήμα (μάλιστα η κυρά στο Dest λέει να κοιτάξω την κεραία του GPS)... Μπας και πάει κάτι στραβά;
  5. Έχει πάρει κανείς βάση DSS-20 ή 25 από Θεσσαλονίκη; Πήγα στο πλαίσιο και την έχει 46 ευρώπουλα... Thankssss
  6. Δευτέρα 29 Αυγούστου και ώρα 10:33 το πρωί μου ήρθε μήνυμα για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Την ίδια μέρα επιχειρώ να μπω στην υπηρεσία και μπυ βγάζει το μήνυμα Παρακαλούμε αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης και συνδεθείτε στην εφαρμογή με τον καινούργιο κωδικό που επιλέξατε. Καλώ την εξυπηρέτηση πελατών και η τηλεφωνήτρια μου λέει ύστερα από 10 λεπτά συζήτησης ότι πρέπει να περιμένω άλλον κωδικό μέσω sms για να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία. Σήμερα(Πέμπτη 1 Αυγούστου) ξαναπροσπαθώ, μου βγάζει το ίδιο μήνυμα, ανοίγει Pop-up παράθυρο(από το url φαίνεται ότι είναι για να αλλάξω τον κωδικό) και, από Internet Explorer λέει page not found, σε firefox λέει Server Error This server has encountered an internal error which prevents it from fulfilling your request. The most likely cause is a misconfiguration. Please ask the administrator to look for messages in the server's error log. καλώ εξυπηρετηση πελατών, αφού αναγκάζομαι να δώσω τον κωδικό πρόσβασης στην τηλεφωνήτρια ανακαλύπτει και αυτή ότι όντως δεν δουλεύει και υπάρχει πρόβλημα στην υπηρεσία. Μετά από 3 λεπτά αναμονή μου λέει ότι θα με συνδέσει με το τμήμα της panafonet(what? lol ). Με συνδέει και μετά από 5 λεπτά μου λέει ο κύριος που βγήκε ότι πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος και πρέπει να ξανακαλέσω την εξυπηρέτηση πελατών. Ξανακαλώ και μένω στην αναμονή μέχρι που πέφτει η γραμμή. Αυτά..... Αύριο θα καλέσω πάλι...
  7. Όντως mger. Ξεκαθάρισαν τα πράγματα. Ευχαριστώ πολύ. :)
×
×
  • Create New...