Jump to content

villenick

Members
  • Δημοσιεύσεις

    100
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About villenick

  • Ημ. Γέννησης 08/08/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

villenick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υπάρχει βίντεο στο iphonehellas.gr που σε non YouTube video δείχνει το βίντεο σαν slideshow! Αν αυτό είναι το οκ τότε πάσο! Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που περιμένουν πως και πως το flash όπως και εσυ. Από εκεί και πέρα η apple υποστήριξε ότι θα συμπεριλάβει το flash στο iPhone μόνο στην περίπτωση που η adobe καταφέρει να το κάνει αρκετά friendly για το os του iPhone. Τον τελευταίο καιρό όμως η apple κάνει λόγο για εναλλακτικές τεχνολογίες πιο σύγχρονες και πιο ελαφρές από το flash! Φίλε μου η αλήθεια είναι ότι εχω σταματησει να ελπίζω. Το τι γίνεται μεταξυ των εταιριών δεν το μαθαίνει κανείς μας. Παρά μόνο αυτά που θέλουν να μας πούνε!
  2. Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη! Ως γνωστόν η apple αποφάσισε να κρατήσει το bluetooth κλειδωμενο για λόγους καθαρά καταπολέμησης της πειρατείας. Ας μην ξεχνάμε ότι λόγω του iTunes store η apple επηρεάζεται άμεσα από την πειρατεία!! Όσο για το "flip to silence" είναι σίγουρα μια λειτουργία αρκετά βολικη στο iPhone όχι όμως ότι είναι τόσο δύσκολο να κλείσεις απλά το silence switch και ίσως για αυτό το λόγο παραληφθηκε κιόλας. Τέλος όσων αφορά το flash κάντε ένα search για το htc hero, που υποστηρίζει πλήρες flash και όχι το κατακρεουργημενο mobile flash και θα καταλάβετε γιατί η apple έχει επιλέξει να μην το συμπεριλάβει προς το παρόν στο iPhone! Αυτά τα λίγα από εμένα! Φιλικά...!
  3. Μαλλον εννοεις!! Ειναι απο το promo video του nokia s60 touch UI. Δες καπου στο 1:23 εκει ειναι το feature στο οποιο αναφερεσαι!!!
  4. Και να θέλω τώρα λίγο δύσκολο γιατί ταξιδεύω.... «Sent from my iPhone» lol!!
  5. Παιδιά τι να σας πω. Έχω μπερδευτεί και εγώ τώρα. Σε σημείο που σκέφτομαι να πάω να ξαναπερασω το firmware και να δω τι θα γίνει. Απλά εμένα μου το έβγαλε από την πρώτη στιγμή που έκανε επανεκινηση το κιν αφού περασα την GM. Αυτό είναι το μόνο στο οποίο κολλαω. Τελοσπαντων μάλλον θα ξαναπερασω το firmware να δω τι θα γίνει!!!
  6. Ναι, μόνο που παιδιά το ποσοστό που έχω αυτή τη στιγμή με την GM από γραφικής άποψης και μόνο δεν έχει καμμιά σχέση με αυτό του jailbreak που είχα πριν. Σε εκείνο έκανες tap πάνω στην μπαταρία και σου έκανε εναλλαγή τη μπαταρία ή το ποσοστό. Τώρα είναι δίπλα δίπλα το εικονίδιο της μπαταρίας και το ποσοστό και αυτό έγινε αυτόματα από τη μέρα που πέρασα τη GM. Επίσης η γραμματοσειρα των αριθμών είναι διαφορετική από εκείνη της jailbroken εφαρμογης. Τα συμπεράσματα δικά σας. Σημείωση το κινητό το έκανα restore σε 2.2.1 και μετά πέρασα καθαρά από πάνω την 3. Και μάλιστα το ποσοστό υπήρχε πριν κάνω μετά restore από backup! Δηλαδή στη μαμισια GM. Επιλογή δεν νομίζω να είδα πουθενά. Απλά ήταν ενεργοποιημενο!
  7. Η παραπληροφόρηση παει σύννεφο βλέπω!! Εγώ έχω iPhone 3G με τη GM πάνω και το ποσοστό στη μπαταρία υπάρχει κανονικοτατα. Ψαξτε λίγο πριν πείτε κάτι! Φιλικά!
  8. Πίστεψε με μόλις το συνηθίσεις δεν θα βλέπεις καν τις ελειψεις. Όσο για τους λόγους που το θες είναι πιστεύω η τέλεια συσκευή. Τώρα σχετικά με αυτό με το μήλο πιστεύω ότι πλέον αυτό το πράγμα έχει τραβήξει λίγο. Αν σου αρέσει απλά το παίρνεις αν δε σου αρέσει δεν το παίρνεις. Όπως ακριβώς συνέβη με εμένα και τον γαμπρό μου! Πήραμε το iPhone την ίδια μέρα (τη μέρα κυκλοφορίας του περσι το καλοκαίρι), αυτός μετά από 3 μέρες το πούλησε εγώ το έχω ακόμα!! Είναι πραγματι καθαρά υποκειμενικό!! Επίσης η αναφορά μου στην οθόνη του κινητού είναι μόλις ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά που το κάνουν τέλειο για μένα. Ένα επίσης πολύ βασικό είναι το απροβληματιστο λειτουργικό του!!
  9. Δεν έχει κάτι περισσότερο απλά αυτά που λέει η apple ότι κάνει το κινητό τα κάνει όπως πρέπει, με την ταχύτητα που πρέπει και με αξιοπιστία! Προσωπικά για μένα το βασικότερο από όλα είναι η capacitive οθόνη αφής. Με βολεύει πολύ περισσότερο το γεγονός ότι όταν κάνω slide την οθόνη πιάνει με τη μια!!
  10. Εννοει την προσβαση στο Internet απο τον υπολογιστη σου μεσω της συνδεσης του κινητου σου!! Το "μοιρασμα" δηλαδη του Internet του κινητου σου μεταξυ του υπολογιστη και του κινητου!
  11. Η GM δεν ειναι η τελικη εκδοση, η τελικη βγαινει στις 17 Ιουνιου, το jailbreak προφανως και δεν εχει βγει αφου δεν εχει βγει η τελικη. Για το tethering πως μπορουμε εμεις να ξερουμε τι σκοπευει να κανει η Cosmote? Δεν εχει ανακοινωθει κατι, αν υπαρχει καποιο νεο να εισαι σιγουρος οτι θα αναφερθει και εδω και θα το μαθεις!!!;)
  12. Το spotlight δεν κανει αναζητηση σε SMS, αλλα στα Contacts, Mail, Calendar, Notes και iPod
  13. Επιβεβαιωνω και εγω οτι μετα απο αναβαθμηση στα carrier settings της Vodafone μεσω iTunes, το tethering δουλευει μια χαρα!!!!! Να σημειωσω οτι μεχρι πριν την αναβαθμηση ολο το μενου του tethering ηταν κρυφο και εμφανιστηκε αφου αναβαθμισα το λογισμικο!!!:D:D
  14. Στο δικο μου που εχω την 3.0 GM ειναι ολα στα ελληνικα, μηνυματα και μενου!!! Ακομα και το λεξικο για την αυτοματη διορθωση υπαρχει στα ελληνικα!!!
  15. Παιδια και εγω δεν ξερω, απλα ψαχνομαι οπως και εσεις αλλα πιστευω οτι ηταν απλα μια τυπικη διαδικασια, και ισως μια απλη ανακοινωση στον τυπο και γενικοτερα τα μεσα και τιποτα παραπανω, δε νομιζω οτι υπαρχει λογος να σταθουμε ιδιαιτερα σε αυτο, αλλωστε οπως λετε και εσεις ηταν γνωστο και δεδομενο οτι θα ερχοταν απο Vodafone και Cosmote. Μια απλη επιβεβαιωση απο την πλευρα της Vodafone ειναι προφανως!!! Ισως να ακολουθησει και απο την Cosmote μια ανακοινωση δεν ειναι κατι το παραξενο, ουτε εχει καποια ιδιαιτερη σημασια!!! Προσωπικη μου αποψη παντα...
×
×
  • Create New...