Jump to content

ohimso

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

ohimso's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οκ thanks 8α το δοκιμάσω και ο θεός βοηθός!!! ΕΠΙΑΣΕ!!!!!!!! Όπως πάντα, Kyrillos to the rescue!!! up up up :3 :rotfl:
  2. Μα σε usb debug το έχω :( Το βάζω σε usb debug, το κλείνω, μπαίνω σε download mode και το flashάρω... Σωστά;
  3. Προσπαθώ να κάνω update σε JPA ΑΛΛΑ ό,τι κι αν προσπάθησα (τί unroot, factory reset και μετά flash, τί factory reset χωρίς unroot, τί uncheck το 'protect OPS' στο Odin που είπε κάποιος στο XDA) ΔΕΝ γίνεται!!! Κάνει reboot χωρίς να μου βγάλει πρόβλημα στο wiping cache part (όπως έβγαζε η JP8), AΛΛΑ μετά δεν bootάρει... Μένει για πάντα στο Samsung logo. Τί δεν κάνω σωστά; Γιατί σε όλους τους άλλους πιάνει; :( Στο Odin γράφει pass!!! destroy instant killed timer..
  4. Το JP9 κατά τη γνώμη μου, αφού τελικά γίνεται root (αν δεν θες να περιμένεις για την επίσημη froyo). Με το JP8 εγώ είχα μεγάλο πρόβλημα, δεν μου έπαιζε κανένα video! Good luck.
  5. Δυστυχώς, μόνο μία φορά κατάφερα να περάσω σωστά την JP9. Όλες οι επόμενες φορές απέτυχαν :( Δεν πειράζει, απ' ό,τι είδα, καλύτερα να περιμένω την official, αφού θα βγεί μέχρι τα Χριστούγεννα :) Άσε μη μου μείνει κανένα brick στο χέρι στο τέλος από τα πολλά φλασαρίσματα :Ρ
  6. Thanks thanks :D Θα το επιχειρήσω ξανά !!!! Ελπίζω να δουλέψει και σε μένα!
  7. Μακάρι γιατί πέρασαν ήδη... 12 ώρες από το τελευταίο φλασάρισμα :Ρ
  8. Το ξαναγύρισα στην 2.1, δε με θέλει η froyo :vava: Κανένα πρόβλημα δεν παρατήρησα, εκτός από το ότι δεν έχει flash, δεν έχει gps :p , και ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ root, όπως διαπίστωσα, μετά από πολλά ξανα-μανα-φλασαρίσματα :worry::grin: Από το λίγο που είδα την JP9, όμως, έχω μείνει... Πραγματικά άλλο κινητό! Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι ένα κινητό με τέτοια τιμή θα μπορούσε να είναι τόσο γρήγορο, όμορφο, με τόσο καλή οθόνη! Με κάνει να αναρωτιέμαι ΠΟΣΟ καλύτερη να είναι η samoled του sgs?!? :offtopic: Εν τω μεταξύ στο xda βγάλανε το zip.enc της JPA, που φαίνεται ότι θα είναι η τελική έκδοση. Δεν έχουν όμως τον κωδικό για να μπορέσουν να το κάνουν unzip...
  9. Οκ το έβαλα, ακολουθώντας τις οδηγίες του Kyrillou. Έχει ξανά το youtube ap :) Η οθόνη δεν έκανε flicker, δεν έπεσε το wifi (ακόμα), το swype έχει ΚΑΙ ελληνικά (!) και παίζει και όλα τα videos :) Αλλά δεν έχει flash support ακόμα... Oh well, μόλις βγεί η JPA θα την αλλάξω :) Χμμ το z4root δεν έπιασε... :( Το ξαναφλασάρω :(((
  10. Βγήκε!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=778880&page=168 Για να δούμε :)
  11. Ναιιι :up: Go go Kyrillos!! Δώσε froyo στο λαό! :lol:
  12. Κι εγώ το γύρισα στο Eclair... κυρίως λόγω του ότι δεν έπαιζε τίποτα από videos... Αλλά ήταν μία ενδιαφέρουσα προσπάθεια για μένα, που δεν είχα ξαναασχοληθεί! Περιμένουμε λοιπόν το επίσημο, σταθερότερο Froyo!!!
  13. Παιδιά σας παίζει videos κανονικά; Εμένα μόνο αυτά που τραβάει η κάμερα παίζει, και όσα βγάζει το youtube player...
  14. Όλα καλά και ωραία με το froyo, πέρασε χωρίς πρόβλημα και άγχος! Εντάξει και με το root (z4root works) και τώρα η βελτίωση της ταχύτητας είναι αισθητή. Τώρα, να ρωτήσω κανένα δυο προβληματάκια, αν συμβαίνουν σε όλους ή μόνο σε εμένα (για να το ξαναφλασάρω)... Εκτός από το flickering, με το αρχικό background, παρατήρησα ότι το wifi μερικές φορές απλά ψοφάει χωρίς λόγο, και ανοίγει ξανά ΜΟΝΟ αν πας στα settings και το κάνεις χειροκίνητα. Πολλές φορές το κινητό νομίζει ότι φορτίζεται από το καλώδιο usb ακόμα και αφού το αποσυνδέσεις. Το εικονίδιο της μπαταρίας μένει στο full για πάντα, όταν το παθαίνει... με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Έχει πρόβλημα στην αναπαραγωγή videoς... Δοκίμασα και το default video player, και έναν άλλον, τζίφος όμως :( Απλά κολλάει σε μαύρη οθόνη... Δοκίμασα mp4 και avi. Επίσης, στις επαφές, αντί να φαίνονται κανονικά, όπως στο 2.1, τώρα στην καθεμία έχει 3-4 'joined' επαφές, δλδ μάλλον τα extra νούμερα που έχεις περάσει σε ένα όνομα, τα περνάει ως δεύτερες και τρίτες επαφές. Στο 2.1 αυτό, ακόμα και αν γινόταν, δεν γινόταν αντιληπτό στο χρήστη. (Τώρα όμως γίνονται export to sd! ) Τέλος, όσες εφαρμογές έχω περασμένες στην SDcard (αααααλληλούιααα!!!), αλλάζουν θέσεις στην οθόνη των εφαρμογών κάθε φορά που κάνω mount / unmount την SD στο PC... Και με ενοχλεί γιατί τις έχω τακτοποιημένες κατά το χρώμα του εικονιδίου τους!!! XD Α!! Μήπως είδε κανείς διαφορά με το GPS? Επίσης, νόμζα με το froyo έχεις και συμβατότητα με flash content. Δεν ισχύει; Γιατί πήγα να βάλω το flash 10.1, αλλά δεν το κάνει install με τίποτα. Βέβαια, μπορεί να παίζει ρόλο η λίγη μνήμη, αλλά δεν ξέρω.... Αυτά για τώρα!!! :up:Κύριλλε σε ευχαριστούμε για τον κόπο και το ενδιαφέρον σου! Thanks για τη βοήθεια!!!!
×
×
  • Create New...